yeni oyun aç dediğimde sürekli bu yazı çıkıyor ne yapmalıyım bulamadım
yeni oyun aç dediğimde sürekli bu yazı çıkıyor ne yapmalıyım bulamadım
sanırım hafızan düşük geliyor oyun zorlanıyor
Gereksiz olan programları kaldırarak PC belleğinizde boş alan açıp tekrar deneyiniz.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
bende de oldu aynı anda birkaç program açınca olmuştur bilgisayarı yeniden başlat düzelir![]()
PC nin RAM'i yetersiz olduğu için bu uyarıyı veriyor. Birden çok programın açık olması halinde RAM paylaşımı yetersiz oluyor ve memory hatası veriyor. Ctrl+Alt+Delete kombinasyonu ile Görev Yöneticisine gelip İşlemler sekmesinden hangi programın ne kadar RAM yediğini görebilirsin.
Arkadaşların dediklerini yapıp dener misin? Birde virüs taraması yaptır güncel bir antivirüs programıyla.
Birde Bilgisayarım simgesine sağ tıklayıp özellikler>Gelişmiş>Ayarlar(performans'taki)>Geliş miş>Değiştir(Sanal Bellek yazan yerdeki)
buradaki değerleri maksimum yaparak dene.
Aynı Srn Bndede War Ddklerinizi Yptm Olmuyo Yrdm Edin Ya :S
Olmuyorsa RAM'in yetersiz kalıyor. Eğer virüs nedeniyle gereksiz ram kullanımı olmuyorsa oyun oynarken başka program çalıştırma ya da yeni bir ram alarak ram takviyesi yap bilgisayarına.
"YÜCE ATATÜRK"
bende 2 gb ram var. aynı sorun verıyor. Ramden değil arkadaşlar başka bişeyden...
bu soruna çözüm bulan olmadımı henüz.bendede aynı sorun var oynayamıyorum![]()
arkadasım pc nin özelliklerini bari buraya yazda bizde arastıralım.. bence yeterli disk alanı yok hardiskini 2 ye böl sistemle ayır öyle kullan bence..
2 bilgisayarım var. birinde c ve d nerdeyse full dolu.oyun kurulduktan sonra c de 800 mb. cık yer kaldı. d zaten nerdeyse full. 2 gb ram , d2160 işlemci var.oyun bu makşnada sorunsuz oynanıyor. diğer makinamda c de 20gb d de ise 30gb boş alan var. ram 3 gb işlemci c2d bu makinamda oyunu oynayamıyorum ne yaptıysam bu hatayı veriyor. yani boş sabit disk le veya ramla bi alakası yok. oyunun oynanabildiği makinada oyun yasak o yüzden diğer pc de mutlaka kurmam lazım bu oyunu. lütfen birileri bi çözüm bulsun ya![]()
ArkadaşLar bendede Oluyodu.. RamLa faLan aLakası yoK Harddisk dOLu oLduğuNdan veRiyoR.. C yi boşaLtın Biraz...