Sayfa 180 / 1204 İlkİlk ... 801301701781791801811821902302806801180 ... SonSon
5,371 ile 5,400 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Marca,İspanya'nın en popüler gazetesi.Yalan haber yazacaklarını hiç sanmıyorum.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Marca,İspanya'nın en popüler gazetesi.Yalan haber yazacaklarını hiç sanmıyorum.
    geçen sezon medyanın 1 numaralı kaynağıydı Marca hatta bi olayda Milliyet küçük bi şekilde transfer haberi vermişti Marca bunu alıp biraz büyütmüştü sonra Milliyet manşetten vermişti bu haberi
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Pedro bu performansı göstermeseydi ben derdim ki Arda-Henry takası olur Pedro yedek olur ama şu andaki performanslarıyla Arda, Jeffren'in de arkasına düşer... Ama yine de Arda için en uygunu İspanya'dır. Valencia ya da Villarreal iyi olur Arda için...
    Sen ciddisin inanamıyorum Arda ve Barcelona ? Ben isterim Türk futbolcusu çok büyük takımlarda oynasın bizi temsil etsin , hatta Arda gibi topçu kendi takımımımda oynasın isterim ama o kadar iyi bir oyuncu değil , dediğin gibi villareal valencia gelebileceği en büyük yerler , olur da daha büyük takımlar alırsa güvenip balon olur zaten

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Pedro bu performansı göstermeseydi ben derdim ki Arda-Henry takası olur Pedro yedek olur ama şu andaki performanslarıyla Arda, Jeffren'in de arkasına düşer... Ama yine de Arda için en uygunu İspanya'dır. Valencia ya da Villarreal iyi olur Arda için...

Bunu bir Galatasaraylı olduğun için mi söyledin Yoksa bir sporsever olarak mı söyledin

Galatasaraylı olarak söylediğin kesin

Arda ile Henry takası olabilir ama Henry'nin yaşının 33 üstüne çıkması lazım.Ayrıca Henry denen oyuncununda Barcelona takımından dediğin gibi villareal seviyesinde takımlarda olması lazım.Biraz gerçekçi olalım Lütfen
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Guti gelirse süper olur.Orta sahayı toparlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Guti'nin gelmesini bende çok isterim.2 senedir yaklaşık sürekli haberi yapılıyor Guti'nin.Umarım bu sene gelir.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Sen ciddisin inanamıyorum Arda ve Barcelona ? Ben isterim Türk futbolcusu çok büyük takımlarda oynasın bizi temsil etsin , hatta Arda gibi topçu kendi takımımımda oynasın isterim ama o kadar iyi bir oyuncu değil , dediğin gibi villareal valencia gelebileceği en büyük yerler , olur da daha büyük takımlar alırsa güvenip balon olur zaten
    Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Bunu bir Galatasaraylı olduğun için mi söyledin Yoksa bir sporsever olarak mı söyledin

Galatasaraylı olarak söylediğin kesin

Arda ile Henry takası olabilir ama Henry'nin yaşının 33 üstüne çıkması lazım.Ayrıca Henry denen oyuncununda Barcelona takımından dediğin gibi villareal seviyesinde takımlarda olması lazım.Biraz gerçekçi olalım Lütfen
    Valla benim düşünceme göre formda bir Arda Barca'da oynar ama lige alışması için Villarreal, Valencia gibi takımlarda forma giymesi lazım tabi ki...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

guti'nin ligde başarılı olması için yanına lassana diarra'nın bir alt versiyonu lazım. o da galatasaray'da yok.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Guti kaliteli bi oyuncu ama ne bence transfer edilmemeli he yine bonservis ödemeden gelirse eyvallah.Biraz önce bi sağ bek almalıyız Guti'yi değil bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Galatasaray Yabancı transferlerde çok başarılı adımlar atıyor ama sonuç gelmiyor..
    Last edited by goosfraba : 08.Mayıs.2010 at 19:46

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Artık kıyaslama işlerinden vazgeçmeli,şapkamızı önümüze koyarak nerede yanlış yaptığımızı düşünmeliyiz Türk Futbolu olarak.Bir oyuncunun diğer bir takım oyuncusuna oranla takıma ne kadar katkı yaptığına bakarsak bu elimize bir şey geçirmez.

Önemli olan bir transferin takıma yaptığı katkı kadar,diğer oyuncuların da yeterince katkı yapabilmesi ve takım olma bilinci ile başarıların yakalanması.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Artık kıyaslama işlerinden vazgeçmeli,şapkamızı önümüze koyarak nerede yanlış yaptığımızı düşünmeliyiz Türk Futbolu olarak.Bir oyuncunun diğer bir takım oyuncusuna oranla takıma ne kadar katkı yaptığına bakarsak bu elimize bir şey geçirmez.

Önemli olan bir transferin takıma yaptığı katkı kadar,diğer oyuncuların da yeterince katkı yapabilmesi ve takım olma bilinci ile başarıların yakalanması.
    Bu yorumun üzerine daha birşey demeye gerek kalmıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Guti transferi iyi bir transfer olur bonservissiz olmak kaydıyla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Guti transferi gerçekten süper olur ama aynen Goosfraba'nın dediğine katılıyorum, Diarra'nın alt versiyonu lazım tam verim alabilmemiz için..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Guti'yi çok beğeniyorum.Bizim takımda görmek istediğim bir isim.Galatasaray alabilirse iyi bir transfer olur bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bize gol atabilen orta saha oyuncusu lazım, gerisi boş (bkz. Elano).

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Rijkard ile devam edilecekse kurtarıcı olarak şöyle gol atabilecek bir adam lazım ki Rijkard takımı toparlasın.

http://www.youtube.com/watch?v=hokq-...eature=related

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

o zaman alalım bu ufaklıgı parası neyse verelim de
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Serbest kalma maddeside çok fazla değilmiş, tek engel Madrid

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Dün Arda'nın ruhsuzlugunu gördükten sonra kesinlikle gitsin , umarım gider , Sabri'yide göndereiblirler yanında.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Barça'dan Bojan'ın adı geçiyordu bir ara Galatasaray için. Belki kiralık gelebilir gelecek sezon. Birde Anthar Yahia ile ilgili bir haber görmüştüm yabancı bir sitede.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Guti en kötü Ingiltere'de Tottenham ayarinda bir takima gider.. Öyle adamlar Türkiye'ye gelmez 40 yasinda olsa bile..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bojan'ın kiralık olarak gelmesini açıkçası istemem çünkü bonservisini daha sonra almamız imkansız gibi birşey..

Bu arada sezon başında en güvendiğim isim Rijkaard'dı ancak onun da Bülent Korkmaz'dan daha başarılı olduğu söylenemez. Bülent Korkmaz geçen sene takımın başına sonradan geçti ve 5. olarak bitirdi,elindeki kadro da bundan bayağı kötüydü.. Bülent Korkmaz'ın eline bu kadroyu versek yine en kötü 3. olurdu kanımca. Bunca para harcanın bu kadronun 3. olması çok utanç verici.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Haldun Üstünel'den yalanlama geldi Guti haberi için, alakamız yokmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Demekki olay hücum hattı oluşturmakla olmuyor demekki olay mustafa sarp,barış,ayhan,topal la olmuyor..Olay savunmayı sağlam tutalım illaki gol atarız la oluyor ( bkz. fener) ozaman bizde o stile geçmemiz gerekiyor.Seneye olacaklar belli yine birkaç transfer yapılacak sezona fırtına gibi giren bir takım herkese 3 er 5 er goller sonra sakatlık vs başlayacak sorunlar çıkmaya başlıyacak ve hooop ilk 5 e zor girecez..Bıktım hersene aynı şeyleri yaşamaktan..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bir yalan haberi burada tartışıyoruz günlerce, sonra bir yönetici çıkıyor, hiç alâkâmız yok o oyuncuyla diyor, böyle şey gibi kalıyoruz. Türkiye özgürlükler ülkesi olmak isterken, özgürlüğü başkalarına her türlü düzenbazlığı yapma hakkı zanneden insanları da yetiştiriyoruz. Şimdi bir gazetenin Galatasaray Guti'ye teklif götürecek demesi ve bunun tamamen yalan haber olması bize ne kadar doğal geliyor değil mi? Halbuki, böyle bir haber sonrasında olay çıkması lazım. O gazetelerin ceza alması lazım. Bir çamaşır makinesi üreticisinin, bu modelimizde 15 ayrı program var diyip onu alanların 10 program bulması gibi bir yalan bu. Gazeteyi elime alınca, bilgimin net olduğu konularda okuduğum haberlerin yalan olduğunu ilk satırda anlayınca çok sinirleniyorum. Buna birileri artık çözüm bulmalı. Belki de bu kadar özgürlük yaramıyordur bizim basına. Bir de özgür değiliz diyorlar, bu da ayrı yalan.

Galatasaray'a gelince, takımın savunma hattı oldukça zayıf bu bir gerçek. Ama savunmayı yerlilerden kuracak kadar iyi yerli savunmacımız da yok. İyi olanlar büyük takımlarda ve onlar da gelmez zaten. Bir Gökhan Gönül, Toraman gelmez, dolayısıyla savunmaya yabancı ve kaliteli oyuncular lazım. Hem sağ hem sol bekte oynayabilecek bir yabancı oyuncu almamız lazım. Sağ bekte artık yerliden ümidimizi kesmemiz lazım.

Orta alana bir tane kaliteli defansif orta saha lazım ama böyle taş gibi, güçlü, uzun bir adam olmalı. Gol ve asistlerle takımı sırtlayabilecek, oyunu kuracak Alex ayarında bir oyuncu, yani 10 numara olmalı.

Forvete de genç değil tecrübeli iyi bir isim alınmalı. Forvette gençlerle olmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray Vederson ile anlaşmış diye duydum dün birisinden.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Haldun Üstünel'den yalanlama geldi Guti haberi için, alakamız yokmuş.
    Bu açıklamaya üzüldüm Guti bir pasör oyuncuya ihtiyacımız vardı..

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Galatasaray Vederson ile anlaşmış diye duydum dün birisinden.
    Vederson gelirse sol bekte iyi bir alternatif olabilir aslında bu sene sözleşmesi bitiyor muydu ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bu açıklamaya üzüldüm Guti bir pasör oyuncuya ihtiyacımız vardı..

Vederson gelirse sol bekte iyi bir alternatif olabilir aslında bu sene sözleşmesi bitiyor muydu ?
    Evet sözleşmesi bitiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Wederson Fenerbahçe'de kalır diye düşünüyorum , nerden duydun ?

Mesaj Yetkileri