Marca,İspanya'nın en popüler gazetesi.Yalan haber yazacaklarını hiç sanmıyorum.
Marca,İspanya'nın en popüler gazetesi.Yalan haber yazacaklarını hiç sanmıyorum.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Sen ciddisin inanamıyorumArda ve Barcelona ? Ben isterim Türk futbolcusu çok büyük takımlarda oynasın bizi temsil etsin , hatta Arda gibi topçu kendi takımımımda oynasın isterim ama o kadar iyi bir oyuncu değil , dediğin gibi villareal valencia gelebileceği en büyük yerler , olur da daha büyük takımlar alırsa güvenip balon olur zaten
Bunu bir Galatasaraylı olduğun için mi söyledin Yoksa bir sporsever olarak mı söyledin![]()
Galatasaraylı olarak söylediğin kesin![]()
Arda ile Henry takası olabilir ama Henry'nin yaşının 33 üstüne çıkması lazım.Ayrıca Henry denen oyuncununda Barcelona takımından dediğin gibi villareal seviyesinde takımlarda olması lazım.Biraz gerçekçi olalım Lütfen![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Guti gelirse süper olur.Orta sahayı toparlar.
Guti'nin gelmesini bende çok isterim.2 senedir yaklaşık sürekli haberi yapılıyor Guti'nin.Umarım bu sene gelir.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
guti'nin ligde başarılı olması için yanına lassana diarra'nın bir alt versiyonu lazım. o da galatasaray'da yok.
(/s)
Guti kaliteli bi oyuncu ama ne bence transfer edilmemeli he yine bonservis ödemeden gelirse eyvallah.Biraz önce bi sağ bek almalıyız Guti'yi değil bence.
Galatasaray Yabancı transferlerde çok başarılı adımlar atıyor ama sonuç gelmiyor..![]()
Last edited by goosfraba : 08.Mayıs.2010 at 19:46
Artık kıyaslama işlerinden vazgeçmeli,şapkamızı önümüze koyarak nerede yanlış yaptığımızı düşünmeliyiz Türk Futbolu olarak.Bir oyuncunun diğer bir takım oyuncusuna oranla takıma ne kadar katkı yaptığına bakarsak bu elimize bir şey geçirmez.
Önemli olan bir transferin takıma yaptığı katkı kadar,diğer oyuncuların da yeterince katkı yapabilmesi ve takım olma bilinci ile başarıların yakalanması.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Guti transferi iyi bir transfer olur bonservissiz olmak kaydıyla.
Guti transferi gerçekten süper olur ama aynen Goosfraba'nın dediğine katılıyorum, Diarra'nın alt versiyonu lazım tam verim alabilmemiz için..
Guti'yi çok beğeniyorum.Bizim takımda görmek istediğim bir isim.Galatasaray alabilirse iyi bir transfer olur bence.
So what?
Saike
Bize gol atabilen orta saha oyuncusu lazım, gerisi boş (bkz. Elano).
Rijkard ile devam edilecekse kurtarıcı olarak şöyle gol atabilecek bir adam lazım ki Rijkard takımı toparlasın.
http://www.youtube.com/watch?v=hokq-...eature=related
o zaman alalım bu ufaklıgı parası neyse verelim de![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Serbest kalma maddeside çok fazla değilmiş, tek engel Madrid![]()
Dün Arda'nın ruhsuzlugunu gördükten sonra kesinlikle gitsin , umarım gider , Sabri'yide göndereiblirler yanında.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Barça'dan Bojan'ın adı geçiyordu bir ara Galatasaray için. Belki kiralık gelebilir gelecek sezon. Birde Anthar Yahia ile ilgili bir haber görmüştüm yabancı bir sitede.
Guti en kötü Ingiltere'de Tottenham ayarinda bir takima gider.. Öyle adamlar Türkiye'ye gelmez 40 yasinda olsa bile..
Bojan'ın kiralık olarak gelmesini açıkçası istemem çünkü bonservisini daha sonra almamız imkansız gibi birşey..
Bu arada sezon başında en güvendiğim isim Rijkaard'dı ancak onun da Bülent Korkmaz'dan daha başarılı olduğu söylenemez. Bülent Korkmaz geçen sene takımın başına sonradan geçti ve 5. olarak bitirdi,elindeki kadro da bundan bayağı kötüydü.. Bülent Korkmaz'ın eline bu kadroyu versek yine en kötü 3. olurdu kanımca. Bunca para harcanın bu kadronun 3. olması çok utanç verici.
Haldun Üstünel'den yalanlama geldi Guti haberi için, alakamız yokmuş.
Demekki olay hücum hattı oluşturmakla olmuyor demekki olay mustafa sarp,barış,ayhan,topal la olmuyor..Olay savunmayı sağlam tutalım illaki gol atarız la oluyor ( bkz. fener) ozaman bizde o stile geçmemiz gerekiyor.Seneye olacaklar belli yine birkaç transfer yapılacak sezona fırtına gibi giren bir takım herkese 3 er 5 er goller sonra sakatlık vs başlayacak sorunlar çıkmaya başlıyacak ve hooop ilk 5 e zor girecez..Bıktım hersene aynı şeyleri yaşamaktan..
Bir yalan haberi burada tartışıyoruz günlerce, sonra bir yönetici çıkıyor, hiç alâkâmız yok o oyuncuyla diyor, böyle şey gibi kalıyoruz.Türkiye özgürlükler ülkesi olmak isterken, özgürlüğü başkalarına her türlü düzenbazlığı yapma hakkı zanneden insanları da yetiştiriyoruz. Şimdi bir gazetenin Galatasaray Guti'ye teklif götürecek demesi ve bunun tamamen yalan haber olması bize ne kadar doğal geliyor değil mi? Halbuki, böyle bir haber sonrasında olay çıkması lazım. O gazetelerin ceza alması lazım. Bir çamaşır makinesi üreticisinin, bu modelimizde 15 ayrı program var diyip onu alanların 10 program bulması gibi bir yalan bu. Gazeteyi elime alınca, bilgimin net olduğu konularda okuduğum haberlerin yalan olduğunu ilk satırda anlayınca çok sinirleniyorum. Buna birileri artık çözüm bulmalı. Belki de bu kadar özgürlük yaramıyordur bizim basına. Bir de özgür değiliz diyorlar, bu da ayrı yalan.
Galatasaray'a gelince, takımın savunma hattı oldukça zayıf bu bir gerçek. Ama savunmayı yerlilerden kuracak kadar iyi yerli savunmacımız da yok. İyi olanlar büyük takımlarda ve onlar da gelmez zaten. Bir Gökhan Gönül, Toraman gelmez, dolayısıyla savunmaya yabancı ve kaliteli oyuncular lazım. Hem sağ hem sol bekte oynayabilecek bir yabancı oyuncu almamız lazım. Sağ bekte artık yerliden ümidimizi kesmemiz lazım.
Orta alana bir tane kaliteli defansif orta saha lazım ama böyle taş gibi, güçlü, uzun bir adam olmalı. Gol ve asistlerle takımı sırtlayabilecek, oyunu kuracak Alex ayarında bir oyuncu, yani 10 numara olmalı.
Forvete de genç değil tecrübeli iyi bir isim alınmalı. Forvette gençlerle olmuyor.
Galatasaray Vederson ile anlaşmış diye duydum dün birisinden.
So what?
Saike
Wederson Fenerbahçe'de kalır diye düşünüyorum , nerden duydun ?