// Gün 2 // Sezon Öncesi

|Taktik|
Uygulayacağım diziliş 4-2-2-2

Felsefemiz kısa pasa dayalı akıcı futbol.

> Rakibe göre ve maçın seyrine göre mentalitemizde ve talimatlarımızda ufak değişiklikler olacak ama diziliş ve roller aynı kalacak.

> 23 kişilik bir kadro planlıyorum. Her mevki için 3 tane kendini kanıtlamış, doğrudan katkı sağlayabilecek futbolcu ve 1 tane potansiyeli yüksek genç futbolcu. Şu anki kadromuzda 18 futbolcu bulunuyor. Eksiklerimizi joker pozisyonlara sahip futbolcularımızla ve mevki devşirme yöntemiyle doldurmayı düşünüyorum.

> Yeni transferlerden Jérémy ve Marc bu kısıtlı imkanlarımız dahilinde çok iyi transfer. Diğer transferlerimiz ise rotasyonda kullanılacak, takıma abilik yapacak veteran topçular. Cros, Delmas ve Guiraud ile sözleşme yapılmadı, sadece maç başı para alacaklar.

As kadromuz

> Kaptanımız Aurélien Mazel, ikinci kaptanımız Jérémy Moreau

|Teknik Kadro|

> Teknik ekip profillerini görmek için tıklayın <

> Teknik kadromuz tamamiyle yeni isimlerden oluşuyor.

> Felsefemizin kulübü sarması açısından doğru görevlere doğru teknik çalışanların gelmesi çok önemli. Tek handikapımız teknik ekipteki çok milliyetliliğin çıkaracağı uyum sorunu ama hepsi daha önce antrenör kurslarından tanıdığım insanlar, bir kısmı ise güvendiğim arkadaşlarım tarafından önerilen yakın zamanın tanınan futbolcuları. Bu projede beni yarı yolda bırakmayacaklarını düşünüyorum.

|Hazırlık Maçları|

> Hazırlık maçlarımız oldukça verimli geçti. Akranımız olan takımları güzel futbolla yenmeyi başardık. Bizden bir iki gömlek yukarıda olan kulüplerden biriyle berabere kaldık, birine mağlup olduk. Oyuncuların yeni felsefeye verdiklerin olumlu tepki beni oldukça umutlandırdı. Hazırlık maçlarının yıldızları ise Sébastien Bouscarrat ve Maxime Filipa. Özellikle Séte maçında ortaya koydukları 9 gollü oyunla forvet hattında çok iyi bir ikili olacaklarını kanıtladılar.