Bu arada kulübü çok para istiyor 30-40 milyon falan o yüzden bir türlü alamadım kendisini.
Bu arada kulübü çok para istiyor 30-40 milyon falan o yüzden bir türlü alamadım kendisini.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
ilk sezonumda 24 milyon dolara almıştım ama devre arasımıydı sezon başımıydı tam hatırlamıyorum, 3.sezon sonunda 45 milyon dolara Real'e sattım diye bi kovulmadığım kaldı.
Kendi kariyerimde şimdi aldım 32M euroya tek forvetmi oynatıyım yoksa çiftmi ? takım Aston Villa.
Tek forvet-Poacher.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
5 maç 4 gol gidiyor umarım sezonu iyi bitirir.
Sizce Doumbia mı ? Damiao mu ?
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Galatasaray'a ya da Fenerbahçe'ye getirene dünyada inanmam. 7300 reputationım var Beşiktaş'a gelmiyor.
Değeri 6 milyon euro.
9 peşin veriyorum, 7 de 24 ay sonra klübü ile anlaşıyoruz ama kontratta extra paralar istiyor bi türlü anlaşamadık.
sırf bu adam yüzünden oyundan soğudum hangi tkıma gitsem alıyorum onu yağdırıyor valla.. sezon başına sakatlanmazsa minimum 20 golü garanti...
tottenham'a ilk yılda gelen şampiyonluğun ardından vede modric'in satılmasınının ardından çok büyük umutlarla aldım. 40 milyon € ya ama tek forvet fırsatçı golcüde iş yapamadı vasat kaldı. düşük takımlara hatrick yaptı. bunun yerine 5 milyon € ya aldığım kadlec kaptı formayı geliştirdim kadlec'i adamın bitiriciliği 20 oldu.zaten gelişmiyor aldıktan sonrada fazla.benim gibi sürekli atak oynutan birinin taktiğine uymadı. kısa hızlı çalımcı forvetten çok pivot santrafora kaçıyor.