Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Palencia LIGA Adelante'de [2. Sezon]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Palencia LIGA Adelante'de [2. Sezon]

22 Haziran 2010
    Oldukça hareketli bir akşam geçiriyordum, arkadaşlarla antrenörlük lisansını almamı kutluyorduk. Yarın hepimizin işe gitmesi gerekiyordu ama kimsenin umrunda değildi bu, oldukça zor geçen bir kaç aydan sonra eğlenmek için mazeret arıyorduk. İçki bana dokunduğu için çok fazla elimi sürmedim ama yine de olanları net bir şekilde hatırlayamıyordum. Kesin olan bir şey var ki o da daha önce hiç görmediğim bir numaranın akşamın ilerki saatlerinde beni aramasıydı. Telefonu açtım, değişik aksanlı bir adam benle İngilizce konuşmaya başladı:
    Gizemli Numara: İyi akşamlar, sayın Ozan Denizgünü ile mi görüşüyorduk?
    Ben: Evet, aradığınız muhteşem kişilik benim.
    GN: Antrenörlük kursunda aldığınız derece bize ulaştı ve sizde ciddi bir potansiyel görüyoruz. Valencia kulübü olarak sizle anlaşma yapmak istiyoruz, lütfen kararınızı verdiğinde bizle temasa geçin.
    Ben: Bir dakika, kararımı verdim, kulübünüzde -dur bırak pantolonumu- için çalışmaktan onur duyarım.
    GN: Cidden mi, o zaman biz sizin uçak biletinizi hazırlayalım.
    Ben: Yalnız ben gelmeden fikriniz değişebilir, şimdi internetten anlaşmayı onaylama şansım var mı?
    GN: Evet efendim, bizde e-mailiniz bulunmakta, size sözleşmeyi gönderiyoruz.
    Telefonu kapattım ve bilgisayara doğru yürümeye başladım. Bilgisayarın önü doluydu.
    Ben: Olum ne biçim videolar izliyorsunuz, bi bırakın maillerime bakacam, Valencia beni istiyormuş olum, sözleşmeyi gönderecek.
    Özer: Olum biri kafa buluyor olmasın?
    Jan: Bırak he de geç, zaten sarhoş.
    Ben: Şarhoş değilim olum, çekilin cidden bakacam.
    E-maillerimi açtığımda en üstte gördüm sözleşme metnini. Açtığımda bana verecekleri yıllık ücretin 4.9 milyon € olduğunu gördüm. Hem kulübün interneti bu kadar etkin kullanmasını takdir ettim hem de prensipte anlaştığımızı e-maille belirttim.

23 Haziran 2010
    Sabah kalktığımda kendimi kötü hissediyordum. Dün gecenin etkileri geçmemişti ve ben işe gitmek zorundaydım. Ofiste ilk işim e-maillerimi kontrol etmek oldu. Bazı uygunsuz spam maillerinin yanında Palencia'dan gelen bir mail vardı, mailde 25 Haziran'da resmi sözleşmeyi imzalayacağım ve uçak işlemlerinin hazırlandığı söyleniyordu. Hemen diğer maillerime baktım(uygunsuz olanlara değil, Palencia ile ilgili olanlara). Dün gece sözleşmeyi kabul ettiğimi gördüm.
    Hemen partideki arkadaşları aradım, onlar da benim söylediklerimi ciddiye almadıklarını söylediler. Valencia'dan teklif geldiğini söylüyormuşum. O anda kafama dank etti. Valencia'yla anlaştım diye Palencia'yla anlaşmıştım. Yıllık 49 bin €'ye hem de.
    Gerçi şu anki işimden çok daha fazla kazanacaktım ve Dünya'nın en güzel sporu futbolla iç içe olacaktım. İspanya'da yaşamak da cabası. Bütün bunları düşününce teklifi kabul etmek daha mantıklı geldi, uçak biletleri bile hazırdı ve yarın akşam İspanya'ya gidiyordum.

24 Haziran 2010

Patronumla konuşum işimden istifa ettim. Evimdeki taşınabilecek bütün eşyaları topladım. Uçakta dizüstünde FM oynayarak zaman geçirdim, bir de Palencia hakkında biraz bilgi edindim. Yeni işime hazırdım.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adım Ozan Denizgünü. 34 yaşındayım ve düne kadar Dortmund'da yaşıyordum. Üniversite'den sonra Almanya'da yaşamaya başlamış ve çifte vatandaşlık sistemi ile hem Alman hem de Türk vatandaşı olmuştum. Bir bilgisayar mühendisiydim ve futbolla amatör olarak ilgileniyordum, fakat antrenörlük lisansı almayı kafaya koymuştum. FM'nin etkisi bu kararda çok büyüktü ve bu karar hayatımı etkiledi. Artık yaklaşık 100 bin kişinin yaşadığı Palencia kentindeydim. CF Palencia'nın başına geçmiştim ve İspanya'nın 3. liginde işim çok zordu.

Okudum ve kabul ediyorum
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98776

Sırada: Palencia kenti, CF Palencia'nın geçmişi ve CF Palencia'nın şu anki durumu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu ve zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar dilerim. Gerçekte böyle birşey olsa ortalığı yıkardım herhalde. Valencia'ya yerine Palencia, 4.9 m € yerine 49 bin €
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Başarılar Dilerim...

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

başarılar dilerim

Başarılar güzel bir kariyere benziyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başarılar.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yorum yazan herkes için teşekkür ederim. Kariyeri elimden geldiğince sürdürmeye çalışacağım.

@Ümit
    Benim durumum biraz kendi düşen ağlamaz durumu, kimseye de kızamıyorum.

Palencia Şehri

Palencia İspanya'da 100 binden biraz az nüfuslu bir şehir, şehrin dikkat çekici özellikleri Dünya'nın en büyük 3. İsa heykeline sahip olması ve Palencia katedraline sahip olması. Nehirin yanına kurulmuş bu şehrin kışları oldukça sert geçiyor ve büyük ihtimalle kar altında maçlar yapabiliriz.

Palencia Katedrali

İsa Heykeli

CF Palencia'nın tarihi

Şanlı tarihini yazacağımız kulübümüz 1975 yılında kurulmuş ve o tarihten beri en büyük başarısı Segunda División B'ye (İspanya 3. ligi) çıkmak olmuş. Biz de bu seviyeden başlayıp Palencia'ya seviye atlatmaya çalışacağız.

CF Palencia'nın bugünü

25 Haziran 2010 günü yerel basının önünde imzamı attım. Sadece bir basın görevlisi ile olan toplantım oldukça sönük geçti, taraftara güzel futbol sözüm dışında kayda değer bir şey olmadı. Günün akşamında ise başkanla çok önemli bir görüşme yaptık. 4 önemli karar alındı.

1-) Kısa vadeli hedef:2. lige yeni çıkmış bir takım olarak bu seneki hedefimiz ligde üst sıralara oynamak olacak (fakat bu karara varmamıza rağmen ikimizin de kalbinden üst lige çıkmak geçiyordu, gerçekçi düşüncelerimiz bu hisleri bastırsa bile).

2-) Orta Vadeli Hedef: İspanya 1. ligine çıkana kadar uzun vadeli planlar yapılmayacak, takımın lig atlaması finansal durum ve gençlerin yetişmesinden daha ön planda olacak.

3-) Uzun Vadeli Hedef: 1. lige çıktıktan ve ligde tutunduktan sonra istediğimiz oyun tarzını yansıtmaya ve ona göre transfer yapmaya başlayacağız, gençlere özel ilgi göstereceğiz.

4-) Kadro yönetimi: Kadrodaki oyuncuların elde tutulması için disiplin eksikliği riski alınma pahasına iyi geçinilecek, en azından istediğimiz transferleri yapabilene kadar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Herşeyi yazdıktan sonra tam yazımı kontrol ederken elektrikler gidip geldi ve herşeyi baştan yazmam gerekiyor. Tek tesellim çok uzun bir yazı yazmamış olmam.

Kadromuz

Kadrodaki önemli oyuncular

Kaleci bir savunmanın yarısıdır. Şanslıyız ki lig için oldukça üst seviye bir kalecimiz var.

Kaptanımız sol bekten hücuma yapacağı katkılarla ve serbest vuruşlarıyla takıma katkıda bulunacak.

Ivan Pelayo geriden oyun kurma becerisi, savunması ve uzaktan şutlarıyla kritik bir rol üstleniyor.

David de Paula bir kanat oyuncusu için yüksek bir zekaya sahip ve tekniğiyle hızından eksiği de yok.

Chuchi takımın en kritik oyuncusu. Hem oyun kurucu, hem duran topların usta ismi hem de tekniği ligi domine edebilir.

Alejandro Semih'in 2-3 gömlek altı bir oyuncu. Topsuz alandaki oyunu, bitiriciliği ve oyun zekası dikkat çekiyor.

Bir de yedek forvetimiz var ki Guiza'nın memleketindenim diye bağırıyor. 36 yaşına gelmiş, bitiriciliği yüksek ama topu alınca eli ayağına dolanıyor. Umarım kritik anlarda ona mecbur kalmayız.

Hazırlık maçları için ise İspanya'nın büyük takımları ile anlaştık. Ciddi bir gelir kaynağı elde ettik.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İspanya 3. liginde 4 grup ve 20'şer takım var. Her gruptan ilk 4 takım playoff'a çıkıyor, son 4 takım düşüyor ve sondan 5. takım düşme playoff'una giriyor.
    İlginç bir kural da takımların en fazla 22 oyuncu bulundurabilme hakkı var. Bizim kadroda 20 adam bulunduğu için iki kiralık oyuncu getireceğim.

Transferler

Bize gelecek kaliteli kiralık oyuncular bulamadığım için sol beke ve orta sahaya birer yedek aldım.

Hazırlık maçlarımız

22 kişilik kadromuz olduğu için çok fazla hazırlık maçı yapmadım. Büyük takımlara karşı iyi oynasak da bunu biraz hazırlık maçı havasına bağlıyorum.

Lige başlarken kalecimizin 1 haftalık sakatlığı var, orta sahanın kritik oyuncularından Ivan Pelayo 2-3 ay yok, yedek savunmacımız 2 hafta yok. Sezon öncesi çok ağır bir antrenman düzeninden sonra takımın kaybı az ve ligde de maçın sonuna kadar mücadele edebilecek oyuncularım var.

Veee lig başlasın!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eğlenceli bir serüven olacak gibi, kadro da İspanya 3. Ligi'ne göre hiç fena değil
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@lofthei

Teşekkür ederim, kadro için medya tahmini 5. ama bence de çok kaliteli bir kadro. Seneye büyük bir kısmını korumayı düşünüyorum.

Segunda Division B Grupo 2 1. Hafta maçı

İlk maçımızda deplasmanda güzel bir galibiyet alıyoruz, takım maça hükmetti ve güzel goller buldu. Tek kötü haber ise en iyi stoperimiz Héctor 1.5 ay yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Copa de la Rey 2. tur

Yine bir 3. lig takımı Benidorm'u kendi sahamızda yendik. İlk yarıyı yenik kapatınca 2. yarıda bastırdık ve sol bekteki kaptan Serrano'nun ortasına kafa vuruşu 1 olan sağ bekimiz çıktı ve golü attı. Ardından yine sol kanattan gelen bir atakta orta sahada oynayan genç Gomez ileri çıktı ve kafa vuruşu ile golü buldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

5 isim ligin çok üstünde. Bunların yanı sıra birkaç isim daha var. Kadro güzel denilebilir. İyi de başlamışsın. Başarılar.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@Ümit

Teşekkürler. Kadro cidden kaliteli, tam kadroyla hala oynayamadım ve taktik de oturmadı ama maçlarda daha zorluk çekmedim.

Segunda Division B Grupo 2 - 2. Hafta maçı

1. stoperimizin 2. milleti Cape Verde'ydi ve milli takıma çağrıldı, 2. ve 3. stoperler de sakat olduğundan 4. ve 5. stoperle çıktım maça. İlk yarıda oyuna hakimdik ve Alejandro'nun golüyle öne geçtik. Ardından genç stoperimizin hatasıyla golü yedik. Guiza ruhlu Paulino ise klas bir golle bizi tekrar öne geçirdi.
    Maçın sonlarına doğru 3. golü bulup rahatlasak da tam 1 dakika sonra rakip tekrar golü bulup farkı 1'e indirdi. Başka pozisyon olmayınca bu maçtan da galip ayrıldık.
    Last edited by ozaniel : 28.Temmuz.2011 at 19:42

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Segunda Division B Grupo 2 - 3. Hafta maçı

İlk puan kaybımızı Zamora deplasmanında verdik. Hücum hattımız etkisiz kalırken Victor Sanchez'in topsuz alandaki oyunu sayesinde 2 gol bulduk. Rakip takımda ise Beltran tek başına hücumu taşıdı, ilk golünde bütün savunmayı geçip sert bir şutla golünü attı, 2. pozisyonda ise ceza sahası çizgisine yakın bir yerden çok sert bir kafa vuruşu yapıp takımına bir puanı kazandırdı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Segunda Division B Grupo 2 - 4. Hafta maçı

Hayatımda ilk kez bir maçta hem şanslı hem de şanssız hissettim. Şanssızız çünkü rakip maçın başında bulduğu golün ardından yattı ve bütün baskılarımıza rağmen ilerde organizasyon eksikliği nedeniyle 90 dakikanın sonunda golü bulamadık. Şanslıyız çünkü uzatma 3 dakika verilmişken 95. dakikada golü bulup durumu eşitledik. Chuchi'den ve Alejandro'dan istediğim verimi alamadığım için taktiğimizde bazı oynamalar yapacağız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Segunda Division B Grupo 2 - 5.Hafta maçı

10 kişi kaldıktan sonra oyundaki etkimiz azaldı, beraberlik bile bir başarı sayılabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Başarılar. EU:Rome'deki başarılarını yansıtırsın umarım .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@DenizlispoR

Teşekkürler, EU:Rome'da çok iyi değilim ama bilgiliyim. FM'de o kadar bilgili değilim ama umarım daha iyiyimdir.

Segunda Division B Grupo 2 - 6. ve 7. Hafta maçları

İki maç da birbirlerinin kopyası oldu, kanatlarımız etkisiz olduğu için hücumda etkili değildik, savunma hattımız ise oturmaya başladığı için rakiplerimizi durdurabildik.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Copa de la Rey 3. tur

Gerçekten çok keyifli bir maç oldu. 21. dakikada Victor Sánchez tek başına topu kaleye kadar götürüp harika bir gol attı, savunmaya çekilmemize rağmen 77. dakikada cevap geldi. Maç uzatmalara gitti. 110. dakikada serbest vuruş organizasyonu ile golü bulduktan sonra hemen cevap verdiler. Kritik anlamda umarım ona mecbur kalmayız dediğim adam 120+1'de ceza sahası dışından gol attı ve turu getirdi. Demekki oyunculara önyargılı bakmamak gerekliyimiş.

Sıradaki rakibimiz kariyerimdeki en büyük düşmanım, evet "o takım"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Valencia ile karşılaşmak hoş süpriz olmuş .

Eğer abi manpower'i 0'da tutmadan oynayabiliyorsan tapabilirim .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@Denizlispor

Çok küçük devletlerde imkansız ama hiç velites yapmazsan ve ordunun iskeletini kaybetmezsen olası bir durum, nadiren de olsa yaptığım oluyor.
    Valencia maçını çok ciddiye alıyorum, kulübün kurulma amacı Valencia'yı yenmekmiş gibi geliyor bana.

Segunda Division B Grupo 2 - 8. Hafta maçı

Sağ bekimiz maçın başlarında kırmızı kart yiyince deplasmanda maçın hakimiyetini rakibe verdik. Beraberliği zor kurtardık.

Segunda Division B Grupo 2 - 9. Hafta maçı

Rakibimiz zayıf olunca birden takım farka gitti, iyi bir moral oldu bu galibiyet.

Segunda Division B Grupo 2 - 10. Hafta maçı

Rakibimiz zayıf kadrosuyla üst sıraları zorlayan bir ekipti, savunması sağlam ama hücum hattı çok yavaştı. Bize karşı hiç etkili olamadılar ve 2. yarıda savunma dirençleri de kırıldı. Yedikleri 2 gole rağmen maçın oyuncusu kalecileri seçildi.

Lig Tablosu

10. haftanın sonunda ligde liderliği ele geçirdik, şu an arayı açan bir takım olmasa bile 23. haftadan itibaren kimin şampiyonluk, kimi playoff mücadelesine gireceği belli olur.(Mustafa Denizli modu kapalı) En ciddi rakibimiz Logrones 2 haftadır yeniliyor, kötü formlarının sürmesi bizim işimize geliyor.

Ek not:

4. stoperim şu an ortasaha yokluğunda ortasahada top çalan oyuncu olarak oynuyor. Ve 32 yaşında olmasına rağmen ciddi bir gelişme gösterdi. Bu yaşta bu gelişimi çok nadiren görüyorum.

Sırada: Efsanevi Valencia maçı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Copa de la Rey 4. tur - 1. maç

Valencia karşısında hiçbir beklentimiz yoktu, rakibin inanılmaz bir kalite avantajı vardı, ama ezeli rakibimize darbeyi vurmayı başardık, 3-0 yenildiğimiz maçta Valencia'nın 6 oyuncusu sarı kart gördü ve ilerki turlarda ceza alma olasılıkları ciddi bir miktarda arttı. Rakibin forveti Soldado formsuz olmasına rağmen duran toplarla cezayı kestiler(Soldado'nun golü de kornerden)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Segunda Division B Grupo 2 - 11. Hafta maçı

Hücum hattımız etkisiz kalınca duran toplar imdada yetişti, savunmamız da oturmaya başlayınca rahat bir galibiyet aldık.

Segunda Division B Grupo 2 - 12. Hafta maçı

37'lik santrafor Paulino 2 golle harika bir oyun çıkardı ve rahat bir galibiyet aldık. Bu arada senenin başından beri sakat olan Ivan Pelayo ilk kez bu maçın 2. yarısında oyuna girdi.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Açılış mesajı yardı beni Başarılar dilerim

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Yine de zorlamışsın abi Valencia'yı . Biraz Makedonyayla oynadık baktım manpower 0'larda,ordu mahvolup duruyor geri döndüm EU III'e mutluyum .

Ligde iyi gidiyorsun insallah ilerde ispanya la lıga ya çıkıp barça real hegamonyasını sona erdirirsin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@ nikootinn, DenizlispoR, InglorValdamir

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

@Denizlispor

EUIII candır zaten , ben de zaman zaman açıyorum EUIII'ü.

@InglorValdamir

Kadro kalitemiz ciddi bir fark yaratıyor, bu yüzden ilk senenin rahat olacağını düşünüyorum. Uzun vadede hedef zaten Barca-Real hegamonyasının yıkılması.

Copa de la Rey 4. tur - 2. maç

Sürpriz bir beraberliği son anda kaçırdık, Soldado yine kornerden yolladı.

Segunda Division B Grupo 2 - 13. Hafta maçı

İkinci yarıda 2. forveti de oyuna sokunca rakibin direncini kırdık, rahat bir galibiyet aldık.

Segunda Division B Grupo 2 - 14. Hafta maçı

Galibiyet serimizi 6 maça çıkardık, oyun kurucumuz Chuchi'nin attığı iki gol galibiyeti getirdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Başarılar iyi gidiyosun inş adelenteye bu yıl adım atarsın

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri