1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Kartallar Yüksek Uçar | 1. Sezon

Default Kartallar Yüksek Uçar | 1. Sezon

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 senedir uğramıyordum ve FM oynamıyordum. Bir arkadaşım bana FM'den bahsedince aklıma burası geldi ve siteye bir giriş yaptım. Kariyer bölümünde tanıdık birini göremedim. Neyse, hayırlısıyla başlıyorum kariyere.

Seçtiğim Ligler

Hazırlık Maçları

Avrupa Maçları

Lig Maçları

Kuralları okudum ve kabul ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başarılar diliyorum.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Başarılar diliyorum.
    Sağolun.

UEFA Avrupa Ligi Grubumuz

Bursaspor 1-4 Beşiktaş

Maç çok hızlı başladı, ne olduğunu anlamadım. Necip 26. saniyede attığı golle rekor kırdı.

Birkaç dakika sonra Quaresma ağları havalandırmıştı. Çok güzel bir takım çalışmasıydı, İsmail Köybaşı Necip'e verdi. Necip ise çok güzel bir şekilde Quaresma'nın önüne topu bıraktı ve Quaresma sert bir şut çekerek fileleri havalandırdı. İlk yarıda başka gol olmadı.

İkinci yarıya tehlikeli ataklarla başladık. Ancak Nobre ve Nihat'ın şutlarına kaleci Ivankov geçit vermedi. 53. dakikada Onur Bayramoğlu Necip'in önüne topu bıraktı. Necip uzaktan sert ve isabetli bir şut çekti ve ağları havalandırdı. Ayrıca bu gol haftanın golleri arasındaydı. Bundan 6 dakika sonra, Bursasporlu bir oyuncudan topu kapan Necip, topu Nihat'a verdi. Nihat biraz topla oyalandıktan sonra, Necip'i boş gördü ve ona doğru attı. Necip ceza sahasının hemen dışından topa vurdu ve Ivankov'u üçüncü kez avladı.

Necip 3 gol ve 1 asist ile maçın adamı seçildi.
    Last edited by alPFM : 10.Ağustos.2011 at 00:17

Başarılar , transfer yokmu ?

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Başarılar , transfer yokmu ?
    Hayır, oyuna başladğıım zaman transferler yaparak asıl takımı bozmak istemiyorum.

Sessiz Derbi

Zar Zor

Sezondaki İlk Yenilgimiz

3 Puanı Son Anda Kurtardık

Dostça Bir Maç

GENEL OLARAK
    Durum fena sayılmaz. Fenerbahçe derbisinde zorlandık, 1 puanı zor kurtardık. Volkan top geçirmedi. Bu durumdan dolayı forvetlere şut ve bitiricilik çalışması yaptırmaya karar verdim. Ayrıca taktiğin de değişmesi gerekiyordu, taktik iyi oturmamıştı. Bunu Manisaspor, CSKA Moskova ve Gaziantepspor maçlaırnda görebiliyoruz. Özellikle CSKA ile olan maçta çok zorlandık, özellikle son dakikalarda topa dokunamadık bile. Ve golü atarak öne geçtiler. Bu maçların üzerine hemen taktik kısmına asıldım. 4-5-1 düzeninde bir kadro oluşturdum. İşe yaradı mı? Bunu görebilmek için milli maçların olduğu bir dönemde milli takıma gitmeyen oyuncularımla birlikte Siirtspor ile bir maç yaptım ve rahat bir galibiyet aldım. Ancak bunu biliyorum ki Siirtspor bana göre çok güçsüz bir takım ve bozuk bir taktikle çıksam bile yenebilirdim. Ancak bu fark beni taktik konusunda umutlandırdı ve bu taktiği Avrupa maçlarında ve lig maçlarında kullanmak ve sonucu görmek için sabırsızlanıyorum. (Garip bir cümle oldu)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

CSKA maçı hariç iyi ilerliyoruz.Başarılar.Bir de split viewi tamamen koyarsan bizim de maçlar hakkında fikrimiz daha iyi oluşur.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Quote Originally Posted by [Rec]ep View Post
    CSKA maçı hariç iyi ilerliyoruz.Başarılar.Bir de split viewi tamamen koyarsan bizim de maçlar hakkında fikrimiz daha iyi oluşur.
    Tamam, teşekkürler.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta

UEFA Europa Ligi 3. Maç

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta

Ziraat Türkiye Kupası Elemeleri

Ziraat Türkiye Kupası Grubumuz

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta

10. Hafta Sonundaki Puan Durumumuz

UEFA Europa Ligi 4. Maç

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta

Ziraat Türkiye Kupası Gruplar İlk Maç

Yeni taktik oturdu takımda diye düşünüyorum. Başarılı bir durum sergiliyor Beşiktaş. Umarım bu durum uzun süre devam eder.

Mesaj Yetkileri