Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir sonraki kariyerde hangi takımı yönetmemi istersiniz?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

7 38.89%
  • Sevilla

0 0%
  • Napoli

2 11.11%
  • Dortmund

3 16.67%
  • Ajax

4 22.22%
  • Diğer (belirtiniz)

2 11.11%
Sayfa 1 / 13 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 363 sonuç

Konu: Klişeden Uzak Kariyer [IV.Sezon]

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Default Klişeden Uzak Kariyer [IV.Sezon]

Uzun bir aradan sonra kariyer yapma heyecanı ile karşınızdayım. Logo'dan da anlaşılacağı üzere takımımız ManU ve amacımız Premier Ligin altını üstüne getirmek.
    Öncelikli olarak tranfer konusunda bilgilendirme yapalım, transfer amaçlarımı;
    • 24 Ay'dan fazla taksitle transfer yapmamak.
    • Klişeden uzak durmaya çalışmak
    • Sadece gözlemci raporlarını değerlendirerek transfer yapmak
    • Ve gözlemcilerimiz olarakta sizin transfer önerilerinizi almak.

Taktik olarak klasik 4-4-2 düşünülmektedir.
    İlk etapta başarılı antrenörleri takımı katmaya çalışacağız.
    Oyun Large Db üzerinden olup açık ligler İngiltere, İtalya, İspanya ve Türkiye oynanabilir halde olup diğer bütün ligler görünür şekilde açılmıştır.
    Menajer geçmişi International Footballer seçilmiştir.

Kuralları okudum kabul ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başarılar diliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar dilerim.
    TariboWest

Başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Hobaa,epeydir yoktun etrafta Oğuz abi. En son FM'09daki ManU ve Adanaspor kariyerlerini hatırlıyorum,yeniden başarılı olacağına şüphe yok.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Başarılı olmak zor olmasa gerek, rekorlar bekleyelim biz

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Başarılar diliyorum.
    Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Başarılar dilerim.
    Quote Originally Posted by Erdi_1907 View Post
    Başarılar.
    Teşekkür ederim başarılı dilekleriniz için.

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Hobaa,epeydir yoktun etrafta Oğuz abi. En son FM'09daki ManU ve Adanaspor kariyerlerini hatırlıyorum,yeniden başarılı olacağına şüphe yok.
    Biraz fantazi yapmaya çalışıyorum farklı oyuncular deneyeceğim bir kariyer olacak bakalım kadro zaten iyi yeni oyuncularla renklendirmek istiyoruz abicim. Teşekkür ediyorum ozzy'cim.

Quote Originally Posted by runforafall
    Başarılı olmak zor olmasa gerek, rekorlar bekleyelim biz
    İlk etapta çok rekor beklemeyin derim.
    Kırmızı Şeytanlar'dan Şaşırtan Hamleler

Mehdi Carcela

Ondrej Mazuch

ManU'da yeni menajer Erdem katıldığı basın toplantısında kadronun ligi kaldırabilecek kadar yeterli olduğunu sadece bazı mevkilerde alternatiflere ihtiyaçları olduğunu bildirdi. Bu anlamda stoper ve kanat oyuncuları ile irtibat halinde olduklarını dile getiren genç teknik adam. Mehdi Carcela ve Ondrej Mazuch ile ilgili olarak ise sessizliğini korudu.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Reklamlar!!Taraftar Bilgi Sistemine Transfer ve Anlaşma Mesajları
    ManU taraftarları QPR ile yapılan kardeş takım anlaşmasını yeni uygulanan mesaj sistemi ile duyurdu. Bu aşamadan sonra anlaşmalı operatöre akın eden ManU taraftarı haberleri ilk öğrenenlerden olup arkadaşlarına hava atabilmek için aylık 5 sterlin karşılığındaki bu sisteme kayıt yaptırdı. Öyle ki teknik direktör Erdem'in Mehdi Carcela transferini de bu sistemden öğrendiği konuşuluyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Yeni Miroslav Kadlec ManU'da

Miroslav Kadlec

ManU baz istasyonlarını kilitleyen transferi ile yine gündeme oturdu. Taraftarlar ünlü bir isim beklerken Ondrej Mazuch'un alınması ise mesaj gönderen şirkete küfürlerle karşılık verdi.
    Transfer konusunda açıklama yapan ManU teknik direktörü Mazuch'dan ümitli olduğunu ve taraftarlara bu transfer hakkında kaygılanmamaları öğüdünü verdi. Ayrıca basına açıklamalarda bulunan Vidic Mazuch Çek Basını tarafından yeni Kadlec olarak lanse ediliyor o bir yıldız olacak demişti. Sırp futbolcunun Carcela transferinde de heyecanlandığı ve bu iki genç ismin takıma çok şeyler katacağı konusunda şüphesinin olmadığını açıkladı.

ManU'dan yeni açıklama

Erdem'in gelmesi ile kendilerine kulüp bulmasını istediği iki futbolcu O'shea ve Brown aynı takımı buldu. Newcastle ile anlaşan iki oyuncu ManU'dan ayrıldıkları için üzgün olduklarını taraftarları hiç bir zaman unutamayacaklarını söylediler.
    ManU'nun bu transferler için toplamda 9M sterlin alacağı öğrenildi.
    Last edited by Oghuse : 01.Ağustos.2011 at 01:08

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Başarılar, Carcela direk 11 başlayabilir bence.Mazuch yerine gençlere yönelseydin Smalling ile Evans yeni Ferdi ve Vidic oluyorlar.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Başarılar, Carcela direk 11 başlayabilir bence.Mazuch yerine gençlere yönelseydin Smalling ile Evans yeni Ferdi ve Vidic oluyorlar.
    Smalling ve Mazuch forma için yarışacaklar. Evans onlara göre biraz daha şanslı. yorumun için teşekkürler.

ManU'da Hedef Lucas da Silva

ManU'da iç kaynaklardan sızan haberlere göre Sao Paulo'nun 17 yaşındaki genç yeteneği Lucas'ın alınması için yönetimin seferber olduğu öğrenildi. Genç oyuncu için yaklaşık 7M sterlin bedel biçildiği biliniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ne demek Dizilişini yayınlayacakmısın ??
    eto'o bitmiş.

Başarılar abi, transferler yerinde bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başarılar, takipteyim.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ne demek Dizilişini yayınlayacakmısın ??
    Sezon başlarken ekleyeceğim. Transfer tamamlanınca yani.
    Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Başarılar abi, transferler yerinde bence.
    Teşekkür ederim Endop.
    Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Başarılar, takipteyim.
    Teşekkürler.

Kamuoyu Bilgilendirme: İtalyan Fırtınası

Franco Baldini

Gianpiero Ventrone

Giuseppe Rossi
    ManU kulübünden yapılan açıklamaya göre; antrenörler Franco Baldini ve Gianpiero Ventrone ile anlaşılmıştır. Ayrıca Villareal'in İtalyan forveti Giuseppe Rossi ile 5 senelik imza atılmıştır. Giuseppe Rossi için Villareal kulübüne 24 ayda 27M Sterlin ödenecektir. Eski oyuncumuza bir kez daha hoşgeldin diyoruz.

Ryan Tunniclife Bury takımına 6 aylığına kiralanıp, Micheal Owen yarım milyon sterlin karşılığında Arsenal oyuncusu olmuştur.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Mehdi iyimiş ya hiç bilmiyordum bu adamı başarılar

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Mehdi iyimiş ya hiç bilmiyordum bu adamı başarılar
    Teşekkürler, ben de özellik aratarak buldum.

Transfer Bilgilendirme

Zakaria Labyad
    Fas'lı genç yetenek Zakaria Labyad ile 3 yıllık sözleşme imzalanmış olup. Takımına 2.8M sterlin ödenmiştir.
    Gidenler kısmında ise Tomazs Kuzscak Psv'ye Dimitar Berbatov Villarrel'a ve Ji-Sung Park Marsilya takımına satın alma opsiyonu ile kiralanmıştır.

Gecenin Sorusu?

Jeremy Menez

Romanın Fransız ortasahası Jeremy Menez'i ile anlaşma aşamasına geldik. Sizce 16.5M Sterline (8M 24 ay taksit) transferi bitirmeli miyim?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Abi Labyad çok gelişmedi benim oyunlarımda. Jeremy Lens fena değil PSV'den. Menez sonuçta abi,bence düşünmeden al .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Öncelikle başarılar... Transferler garip ama güzel. ManU formasını kaldırabilirler mi orası mechul. Menez o kadar para etmez... Muniain yada Javi Martinez i al derim...

Lucas harika olur.
    Her kariyerimde alıyorum ibişi 17 yaşında falan ama harika.

Kariyerinde başarılar hazardı al heryerde oynuyor

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Abi Labyad çok gelişmedi benim oyunlarımda. Jeremy Lens fena değil PSV'den. Menez sonuçta abi,bence düşünmeden al .
    Menez'i beğenmezsem satışı konusu kafamı kurcalıyor. Bakalım Lucas ve Menez arasında kaldım. Labyad için geliştirmeye çalışacağız artık, tesis var çalışsın.
    Quote Originally Posted by namocuq View Post
    Öncelikle başarılar... Transferler garip ama güzel. ManU formasını kaldırabilirler mi orası mechul. Menez o kadar para etmez... Muniain yada Javi Martinez i al derim...
    Aslında önceki kariyerlerime kıyaslayınca Menez gayet ucuz geldi bana.
    Quote Originally Posted by runforafall View Post
    Lucas harika olur.
    Her kariyerimde alıyorum ibişi 17 yaşında falan ama harika.
    Lucas'da Menez'den para kalırsa alacağım.
    Quote Originally Posted by InglorValdamir View Post
    Kariyerinde başarılar hazardı al heryerde oynuyor
    Hazard'ı daha önce denemiştim, ne kadar müthiş olduğunu biliyorum ancak farklı isimler denemek istiyorum. Mesela Ganso'yu hiç denemedim ilerleyen sezonlarda onu alabilirim.

Genel olarak transferde 3.5 kuralı koydum genç oyuncular için gözlemci raporu 3.5 üstünde olacak ve ben o oyuncuya 3.5'dan fazla para vermeyeceğim. O nedenle çok iyiler için paraya acımadan alıyorum. Labyad için iyi bir rapor geldi. CS Finalinde Rooney yok bunu da sözlerimiz arasında aktaralım.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Community Shield finalinde geriye düştüğümüz maçta beraberliği sağladık ancak penaltılarla rakibimize boyun eğdik. İlk 35 dakika Chelsea'nin etkin oynadığı maçta maç bitimine kadar rakip ceza sahasında götürmeye çalıştık maçı. Penaltılar biraz da şans işiydi ve Anderson, Ferdinand ve Rooney'nin yokluğunda tatmin edici bir oyun sergiledik. SS'de de anlaşılacağı üzere Jeremy Menez'i bahsi geçen bedel ile kadromuza kattık. Lucas'ı da alıp transferi noktalamayı düşünüyoruz.

Jeremy Menez'i toplamda 16.25M Sterlini bulan bedelle 4 yıllığına kadromuza kattık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar, tam Alex Fergusonluk transferler yapmışsın.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Başarılar, tam Alex Fergusonluk transferler yapmışsın.
    Yorumun beni gururlandırdı teşekkür ederim. Al bir transfer daha o halde.

Lucas da Silva 6.75M sterlin karşılında 3 yıllığına kadromuza kattık. Kendisinden çok umutluyuz.

Yine bir çok eksikle çıktığımız maçta Menez'in harika oyunu ile kazanmasını bildik. Brad Friedel adeta coştu diyebiliriz, takım yorgundu ve 10 kişi kalmamıza rağmen güçlü rakibimiz karşısında ilk haftadan 3 puan çıkarmayı bildik.Bradley'nin golü ise haftanın golüne aday.
    Tam 1 hafta sonra Tottenham ile deplasmanda oynayacağız.

CS çok önemli değil bu sene ligi kazan ve samp liginde final oyna taraftarlar tatmin olur transferlerin gayet yerinde menez iyi olmuş.hakkaten sir ferguson un veliahtı konumundasın başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Başarılar, transferler yerinde.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Menez çok iyi olmuş.Valencia dan faydalancakmısın ?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rossi'yi almana anlam veremedim ben. Rossi geldi diye Javier Hernandez'i kesersen vay haline Javier Hernandez'in ne kadar iyi oldugunu anlatamam gerçekten yaşanıp görülmesi gereken bir oyuncu.
    7

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by InglorValdamir View Post
    CS çok önemli değil bu sene ligi kazan ve samp liginde final oyna taraftarlar tatmin olur transferlerin gayet yerinde menez iyi olmuş.hakkaten sir ferguson un veliahtı konumundasın başarılar
    Nokta transferler yapmaya çalışıyorum. Orta saha için genç ve tecrübeli bir karışım yapmaya çalışacağız. 25-30 arası pek fazla oyuncumuz yok göbek anlamında bakalım bizi orta saha taşıyacak.
    Quote Originally Posted by hakankor View Post
    Başarılar, transferler yerinde.
    Teşekkür ederim.
    Menez çok iyi olmuş.Valencia dan faydalancakmısın ?
    Teşekkürler. Valencia'yı kullanmayı düşünüyorum. 25 kişilik kadro da performansa göre değerlendirme yapacağım.
    Quote Originally Posted by b7baris View Post
    Rossi'yi almana anlam veremedim ben. Rossi geldi diye Javier Hernandez'i kesersen vay haline Javier Hernandez'in ne kadar iyi oldugunu anlatamam gerçekten yaşanıp görülmesi gereken bir oyuncu.
    Berbatov'u göndermek istediğim için forvette iyi bir alternatifim olsun istedim. Hernandez'in potansiyelinin farkındayım kadroda ki her oyuncudan maksimum düzeyde faydalanmaya çalışacağız.

Sayfa 1 / 13 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri