Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Eskişehirspor AVRUPA YOLLARINDA (2.Sezon)

Default Eskişehirspor AVRUPA YOLLARINDA (2.Sezon)

Anadolu takımlarında en çok beğendiğim takım olan Eskişehirspor ile kariyer yapmak istiyorum.İzmirliyim ama bu takıma karşı bir sempatim var nedense Sizin de yorum ve önerilerinizle daha güzel olmasını umuyorum , şimdiden teşekkürler

ESKİŞEHİRSPOR
    Eskişehir Atarük Stadyumu

Eskişehir Atatürk Stadyumu Eskişehir'de bulunan 18,475 koltuk kapasiteli staddır. Stad Eskişehirspor'un iç saha maçlarına ev sahipliği yapmaktadır. UEFA Kriterlerine uygun Türkiye'nin ışıklandırılmalı stadlarındandır. 2008-2009 sezonunun başında hafif bir tamirat gören stadyum Spor Toto Süper Lige uygun hale getirilmiştir.

Başkanımız Halil Ünal

Takım Otobüsümüz

Kitabımız bile var

Ve Yıldız Oyuncularımız

Batuhan Karadeniz

Kris Boyd

Diomansy Kamara

Veeee Tabiki de Bandomuz
    http://www.youtube.com/watch?v=77MhW2QVlhE&feature=related

Okudum kabul ediyorum...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98776

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu ve zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

Başarılar Dilerim.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu ve zevkli bir kariyer olur.
    Teşekkür ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Başarılar kardeş...

Es-Es taraftarı olarak kariyerinizin takipçisi olacağım. Es-Esi uçurman dileğiyle, başarılar.

Eskişehirspor Transfere başladı !!!

Pacheco Antunes

Roma' dan 325 k euro karşılığında trasnfer ettik beklentiler yüksek.
    Aaron Galindo

Meksikalı oyuncuyu ücretsiz olarak kadromuza kattık.
    Eugene Cheberyachko

Ukraynalı stoperi 3.7 mn euro karşılığında Dniprodan transfer ettik.
    Luis Ernesto Perez

Tecrübeli Meksikalıyı Monterrey den 2 mn euro karşılığında transfer ettik.Kalitesine güveniyoruz.
    Transfer Özeti

Nadarevic ne kadar güçlü ve yüksek toplarda etkili olsakta ağır oyunculara pek tahammülüm yok.
    Diego Angelo yu nedense tercih etmek gelmedi içimden belkide daha önceki tecrübelerimden.
    Dede her ne kadar kaliteli olsada aldığı yüksek maaş ve yaşı sebebiyle kadromuzdan ayrıldı.

Es Es te Bir transfer daha
    Alexandre N'Gadi

Genç Fransız büyük işler çıkarabilir.

Quote Originally Posted by orhuneses View Post
    Es-Es taraftarı olarak kariyerinizin takipçisi olacağım. Es-Esi uçurman dileğiyle, başarılar.
    Teşekkürler kardeşim inş o günleride görücez

Hazırlık Dönemi

Genel olarak skorlar iyi olmasada iyi bir hazırlık dönemi geçirdik.Yeni transferlerimiz hakkında fikirler oluşmyaya başladı.Eugene ve Galindo nun uyumu çok iyi olamsına rağmen yediğimiz gollerin %90 ı korner ve duran toplardan yani kafayla.Buna bir türlü çözüm bulamadık.Yinede ligin ilk maçında iyi bir skor bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Transferler çok iyi ama stopere çok para vermişsin gibi.Onun yerine keşke Dzmitry Verkhovtsov'a baksaydın.Bu sene Avrupa Kupalarına gider bu takım
    eto'o bitmiş.

Spor Toto Süper Lig 1.Hafta

Hayatımda gördüğüm en saçma gollerden birini kalemizde gördük ve üstün oynadığımız maçta malup olduk gözler 2. haftadaki Samsunspor maçına çevrildi.

Spor Toto Süper Lig 2.Hafta

Güzel bir galibiyet aldık.Erkan Zengin çok formda gerçekten umarım böyle devam eder.
    Spor Toto Süper Lig 3.Hafta

Erkan Zengin müthiş formunu sürdürüyor.Çok önemli bir noktada yaptırdığı penaltıyla güvenimizi kazandı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Stoppere fazla para vermişiz galindo karlı transfer tavsiyem iyi oynatıp satman daha 28y fiyatını yükseltip düşmeden satman gerek bence

Sahanda antepe karşı fazla zorlanmışsın penaltı kurtarmış gibi savunmayı gözden geçir kötü performans gösteren varsa konuş bir maç yedek falan çıkart işe yarıyor

Quote Originally Posted by FenoMachine View Post
    Stoppere fazla para vermişiz galindo karlı transfer tavsiyem iyi oynatıp satman daha 28y fiyatını yükseltip düşmeden satman gerek bence

Sahanda antepe karşı fazla zorlanmışsın penaltı kurtarmış gibi savunmayı gözden geçir kötü performans gösteren varsa konuş bir maç yedek falan çıkart işe yarıyor
    Forvetlerde çok istikrarsız defans konusunda eugene ye fazla para verdim ama hakkını veriyo galindo dan pek memnun değilim açıkçası.önümüzdeki sezon yabancıların nerdeyse hepsini elden çıkarıcam araştırma yapıyorum şimdilik Tavsiyelerin için teşekkürler

Spor Toto Süper Lig 4.Hafta

İyi mücadele ettik.90+3 te tertemiz golümüz sayılmadı ama Fenerbahçe deplasmanından 1 puan gayet iyi.

Kolay gelsin

Transferlerin genel olarak iyi, lige başlangıcın da fena değil.
    Başarılar ve bol şans...

Quote Originally Posted by Tshabalala View Post
    Transferlerin genel olarak iyi, lige başlangıcın da fena değil.
    Başarılar ve bol şans...
    Teşekkürler

Spor Toto Süper Lig 5.Hafta

Kötü oynayarak kazanmak sevindirici.
    Spor Toto Süper Lig 6.Hafta

Bursa deplasmanında 1 puan güzel.Ancak hakettiğimiz 3 puandı.Sağlık olsun...

Diego Angelo gerçekte Esesin belkide en iyi en kaliteli oyuncusudur fakat oyuna pek yansıtılmamış profili. Tramsfer gelirsek Euegeneye çok para vermişin gibi geldi fakat onun haricindeki transfer yerinde ve uygun

Quote Originally Posted by orhuneses View Post
    Diego Angelo gerçekte Esesin belkide en iyi en kaliteli oyuncusudur fakat oyuna pek yansıtılmamış profili. Tramsfer gelirsek Euegeneye çok para vermişin gibi geldi fakat onun haricindeki transfer yerinde ve uygun
    Yorum için teşekkürler.Eugene nin fiyatını bir türlü düşüremedim profiline güvendim ama bu aralar beni yanıltıyor biraz.

Spor Toto Süper Lig 8.Hafta

Çok rahat bir maç oldu.Son vuruşları beceremeyince tek farklı bir skor oldu.

Ziraat Türkiye Kupası

İnanılmaz kötü oynadık , takım galibiyeti istemedi adeta.Maçtan sonra yaptığım konuşmada takıma yüklendim.Bu durumdan Serdar Özbayraktar rahatsız oldu.Biletini kesmeyi düşünüyorum.
    Spor Toto Süper Lig 9.Hafta

Karabükspor'a gol oldukta yağdık adeta.Müthiş bir maç çıkardılar.Ancak 2.yarıdaki aşırı rehavet kalemizde 3 gol görmemize sebep oldu.Bunun nasıl önüne geçicem tam bilemiyorum...
    Spor Toto Süper Lig 10.Hafta

Önemli rakibimize karşı gerçekten güzel futbol oynadık ve ilk yarıda bulduğumuz gollerle galip ayrıldık.Bu maçtan şu dersi çıkardım bu takım şartlar ne olursa olsun geri çekilmemeli baskıyı pek kaldıramıyorlar...
    Spor Toto Süper Lig 11.Hafta

Takıma çektiğim fırça oldukça etkili oldu galiba Kamarada mükemmel bir dönem geçiriyor aman nazar değmesin.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta

Beşiktaşla başa baş oynadık ama maçın sonuna kadar direnemedik.En azından 1 puan alabileceğimiz bir maçtı.
    Spor Toto Süper Lig 13.Hafta

Şok bir mağlubiyet aldık.
    Spor Toto Süper Lig 14.Hafta

Zor günler geçiren Kayserispor'a bir tokatta biz vurduk
    Spor Toto Süper Lig 15.Hafta

Ortada giden maçı Manisaspor aldı üzgünüz...
    Spor Toto Süper Lig 16.Hafta

Trabzonspor haklı bir galibiyet aldı.
    Spor Toto Süper Lig 17.Hafta

Devre arasına güzel bir galibiyetle giriyoruz.

Spor Toto Süper Lig Puan Tablosu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İyiyiz iyi .

Devre Arası Transfer Sezonu
    Tomas Hubocan Eskişehirspor'da !

25 yaşındaki Slovak stoperi bonservis bedeli ödemeden kattık.Yıllık 675.000 euro alacak.

Mikkel Thygesen Eskişehirspor'da!

26 yaşındaki Danimarkalı ofansif ortasaha oyuncusunu bonservis bedeli ödemeden kadromuza kattık.Transfer 1 Temmuz tarihinde gerçekleşecek.

Eugene Cheberyachko 3.5 mn euro karşılığında Heerenveen'e satıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mevcut kadron ve sahaya dizilişini görme şansımız var mıdır acaba ? Sanırım yeni sezon yamasıyla oynuyorsun.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Mevcut kadron ve sahaya dizilişini görme şansımız var mıdır acaba ? Sanırım yeni sezon yamasıyla oynuyorsun.
    Tabiki.Sezonu bitirdim tüm maçları ekliyorum şimdi transferlerimide halledip tam karoyu ekliycem hemen

Spor Toto Süper Lig Sona Erdi
    İşte 2.Yarı Oynan Tüm Maçlar

Özellikle 2.Yarı sakatlıklardan çok çektik Kris Boyd'un formsuz grafiği ve kafamda düşündüğüm kadroyu tam olarak kuramamam sonucu ligi 6.bitirdik.Aslında buda bir başarı çünkü diğer kulüpler müthiş bütçelere sahipler.Önümüzdeki sezon birçok oyuncumuzla yolları ayırabiliriz.Süpriz isimlere hazır olun takipte kalın

Abi bu yapılan ayıptır ya :S

Merakla bekliyoruz transferlerini

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri