1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Asistanım alakasız futbolcu öneriyor

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Default Asistanım alakasız futbolcu öneriyor

Oyunda Galatasaray ile kariyer yapıyorum.Taktiğim klasik 4-4-2.Ama asistanım bana devamlı Amc veya hiç ihtiyaç olmayan mevkilere oyuncu öneriyor.Asistandan kaynaklanan bir durum mu yoksa herkes yaşıyor mu? Geçen seride takım raporunda hangi mevkide eksiğim olduğunu söyleyip bana futbolcu öneriyordu.Bu sene ise aklına kim eserse onu söylüyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hem oyundan hem de asistanından kaynaklanan bir durum. Eğer asistanının tercih ettiği dizilişte oynamıyorsan adam illaki kendi dizilişine göre adamlar öneriyor ve önerdiği adamlar genelde fos çıkıyor.

Asistanını iyi seçiceksin. İleride Baros çok iyi bir asistan oluyor..
    Sentugo.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Hem oyundan hem de asistanından kaynaklanan bir durum. Eğer asistanının tercih ettiği dizilişte oynamıyorsan adam illaki kendi dizilişine göre adamlar öneriyor ve önerdiği adamlar genelde fos çıkıyor.

Asistanını iyi seçiceksin. İleride Baros çok iyi bir asistan oluyor..
    Sağolasın.Baros'u elde tutayım o zaman

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Şimdi baktımda asistanında favori dizilişi 4-4-2.

Benimde karşılaştığım bir durum. Kadromda MR-ML olmamasına rağmen ısrarla oraya adam öneriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Bende aynı sorunu yaşayanlardanım.Hadi küçük takımlarla oynayınca tamam da koskoca Bayern Münih le oynuyorum asistan 36 37 yaşında adamlar öneriyor bana.Artık asistanın önerilerine hiç bakmıyorum bile.Kendim ararım daha iyi

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Asistanların; "Tactical Knowlege, Determination" özelliklerinin düşük olmasından kaynaklanıyor olabilir.

Galatasaray örneğinden bakarsak; Ümit Davala'nın Determination 11 Tactical Knowledge 10..

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Asistanım Tony Coton.Tactical Knowledge'ı yüksek değil ama Michael Henke gibi taktiksel bir deha bile aynılarını yapıyordu.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Şöyle bir teorim daha var, her kulübün tercih ettiği dizilişler vardır. Örneğin Fenerbahçe 4-2-3-1 Danimarka modelini tercih ediyor, Fenerbahçe'nin asistanları yüksek ihtimalle bu dizilişe göre oyuncu öneriyorlardır. Yani Fenerbahçe'ye DMC-ML-MR önerisi yapmamaları gerekir.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

İyide Galatasaray'ın tercih ettiği diziliş 4-4-2.Üstelik oyun başında Galatasaray'da asıl mevkisi Amc olan hiçbir futbolcu yok (Emre Çolak hariç).

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bySperman View Post
    İyide Galatasaray'ın tercih ettiği diziliş 4-4-2.Üstelik oyun başında Galatasaray'da asıl mevkisi Amc olan hiçbir futbolcu yok (Emre Çolak hariç).
    İkinci tercih ettiği dizilişte 4-2-3-1 Danimarka ama.. Bilemiyorum belki sebebi bu değildir zaten, sadece aklıma böyle bir teori geldi. Yani bu asistanların yaptıklarının bir mantıklı açıklaması vardır elbet.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Umarım öyledir.Çünkü deli gibi mc'ye ihtiyaç duyduğun bir anda asistanının 37'lik bir sağ bek önermesi hiç hoş olmuyor.

Mesaj Yetkileri