1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Takımınızın Yaş Ortalaması Kaç?

1. Default Takımınızın Yaş Ortalaması Kaç?

Ben beşiktaş'ı yönetiyorum ve takımın yaş ortalaması : 21

Hiç hesaplamadım ama 30 yaş üstü oyuncu 1 yada 2 tanedir kadromda. Geri kalanlar ise en fazla 25-26 yaşındalar.

3. Default

Quote Originally Posted by alper3 View Post
    Hiç hesaplamadım ama 30 yaş üstü oyuncu 1 yada 2 tanedir kadromda. Geri kalanlar ise en fazla 25-26 yaşındalar.
    benm yedek kaleci 17 yaşında VE DAHA ÇOK OYUNCUMDA 17 YAŞINDA

İlk 1-2 sezon istisna, ondan sonra 23'ü geçmiyor yaş ortalaması.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

İlk sezonumdayım.Yaş ortalaması 25.Regenlerin çıkmasıyla epey düşer.

Nesil
    2007

En fazla 24 oluyor.Genelde 22-23...

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

GS 3.sezon 24.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

5 Senelik Fenerbahçe kariyerimde ortalama: 24
    En genç: 18
    En yaşlı: 35

2 Senelik Morecambe kariyerimde ortalama: 24
    En genç: 17
    En yaşlı: 36

23,6'ymış. geçtiğimiz serilerde çok daha genç kadrolar kurmuştum fakat bu sezon domestic bias'a yükleniyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

26 falan oluyor. 20'lik 23'lük genç topçular 26-28 arası takımın sağlam topçuları ve +32 yaşında 2-3 tane takım abisi.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Yaş ortalamasını 23-24 lerde tutan arkadaşlar siz oyuncuları 4-5 sene oynatmak için mi alıyorsunuz ?
    Ben aldığım oyuncuyu emekli edene kadar bırakmıyorum Giggs, Del Piero, Puyol gibi bayrak adam yapmaya çalışıyorum.
    Çoluk çocukla uğraşmaya gerek yok anaokulunda değiliz

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Yaş ortalamasını 23-24 lerde tutan arkadaşlar siz oyuncuları 4-5 sene oynatmak için mi alıyorsunuz ?
    Ben aldığım oyuncuyu emekli edene kadar bırakmıyorum Giggs, Del Piero, Puyol gibi bayrak adam yapmaya çalışıyorum.
    Kulübü geliştirmek için satıyorum adamları. Oyuncu satışından gelir elde edemez isen takımın gelişmesi çok zor olur. Ama büyük takımları yönetiyor isen gerek yok tabi. Ben Fenerbahçe kariyeri yapıyorum ve antreman tesisleri, junior koçlar, yurt dışındaki oyuncuları bulmak için alt yapı vs. gibi şeyler kurmam gerekiyor ve bunları oyuncu satışlarından elde ettiğim kar olmadan yapamam.

Nesil
    2006
    Yer

Onlar başarıya doğrudan etki eden şeyler değil ki zaten scout ve koç getirmek maliyetli şeyler de değil boştaki staff ler 2000 euro maaşı bile kabul edebiliyor aylık.
    Her sene en fazla 1-2 takviyeyle çok rahat kalkılır bu yükün altından kaldı ki Fenerbahçeyle bunu yapmak çok da zor değil bence.

Neyse senin fikrin saygı duyarım herkesin oyun tarzı farklıdır.

14. Default

Onlar başarıya doğrudan etki eden şeyler değil ki zaten scout ve koç getirmek maliyetli şeyler de değil boştaki staff ler 2000 euro maaşı bile kabul edebiliyor aylık.
    Her sene en fazla 1-2 takviyeyle çok rahat kalkılır bu yükün altından kaldı ki Fenerbahçeyle bunu yapmak çok da zor değil bence.

Neyse senin fikrin saygı duyarım herkesin oyun tarzı farklıdır.
    ben bi q7 ,almeida,svok guti ve fernandese izin veriyorum geririsi küçük zaten

- quaresma guti ernst ve almeida gözlemciler
    - fernandes malesef bu sene bırakıyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En fazla kaç sene kariyer yaptınız merak ettim?

İlk sezon 22 idi. Şu an ikinci sezondayım 20'ye düştü. Ama Bosna Hersek liginin ortalaması zaten 22.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    En fazla kaç sene kariyer yaptınız merak ettim?
    En fazla 22. 1-2 sene oynayıp bıraktığım da oluyor ama 10 seneyi geçmeye çalışıyorum genelde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En fazla 22. 1-2 sene oynayıp bıraktığım da oluyor ama 10 seneyi geçmeye çalışıyorum genelde.
    Sormamın nedeni genelde genç oyuncular bulundurmuyorsan takımda uzun süre oynadığında sıkıntı olur. Genç almamın sebebi de budur benim.

Mesela kariyerden sıkılsam bile onun ilerde neler yaptığını görmek isterim. Satarsam bile takip ederim oyuncuyu neler yapıyor diye. O sebeple genç oyuncu iyidir bence.

1 keresinde Villareal ile kariyer yapmıştım eski serilerde. Yaş ortalaması 31'di. Sıkıldım kapadım 2. sezonun ortalarında.

Mesaj Yetkileri