Ben beşiktaş'ı yönetiyorum ve takımın yaş ortalaması : 21
Ben beşiktaş'ı yönetiyorum ve takımın yaş ortalaması : 21
Hiç hesaplamadım ama 30 yaş üstü oyuncu 1 yada 2 tanedir kadromda. Geri kalanlar ise en fazla 25-26 yaşındalar.
İlk 1-2 sezon istisna, ondan sonra 23'ü geçmiyor yaş ortalaması.
İlk sezonumdayım.Yaş ortalaması 25.Regenlerin çıkmasıyla epey düşer.
En fazla 24 oluyor.Genelde 22-23...
GS 3.sezon 24.
5 Senelik Fenerbahçe kariyerimde ortalama: 24
En genç: 18
En yaşlı: 35
2 Senelik Morecambe kariyerimde ortalama: 24
En genç: 17
En yaşlı: 36
23,6'ymış. geçtiğimiz serilerde çok daha genç kadrolar kurmuştum fakat bu sezon domestic bias'a yükleniyorum.
26 falan oluyor. 20'lik 23'lük genç topçular 26-28 arası takımın sağlam topçuları ve +32 yaşında 2-3 tane takım abisi.
Yaş ortalamasını 23-24 lerde tutan arkadaşlar siz oyuncuları 4-5 sene oynatmak için mi alıyorsunuz ?
Ben aldığım oyuncuyu emekli edene kadar bırakmıyorum Giggs, Del Piero, Puyol gibi bayrak adam yapmaya çalışıyorum.
Çoluk çocukla uğraşmaya gerek yok anaokulunda değiliz![]()
Kulübü geliştirmek için satıyorum adamları. Oyuncu satışından gelir elde edemez isen takımın gelişmesi çok zor olur. Ama büyük takımları yönetiyor isen gerek yok tabi. Ben Fenerbahçe kariyeri yapıyorum ve antreman tesisleri, junior koçlar, yurt dışındaki oyuncuları bulmak için alt yapı vs. gibi şeyler kurmam gerekiyor ve bunları oyuncu satışlarından elde ettiğim kar olmadan yapamam.
Onlar başarıya doğrudan etki eden şeyler değil ki zaten scout ve koç getirmek maliyetli şeyler de değil boştaki staff ler 2000 euro maaşı bile kabul edebiliyor aylık.
Her sene en fazla 1-2 takviyeyle çok rahat kalkılır bu yükün altından kaldı ki Fenerbahçeyle bunu yapmak çok da zor değil bence.
Neyse senin fikrin saygı duyarım herkesin oyun tarzı farklıdır.
İlk sezon 22 idi. Şu an ikinci sezondayım 20'ye düştü. Ama Bosna Hersek liginin ortalaması zaten 22.
Sormamın nedeni genelde genç oyuncular bulundurmuyorsan takımda uzun süre oynadığında sıkıntı olur. Genç almamın sebebi de budur benim.
Mesela kariyerden sıkılsam bile onun ilerde neler yaptığını görmek isterim. Satarsam bile takip ederim oyuncuyu neler yapıyor diye. O sebeple genç oyuncu iyidir bence.
1 keresinde Villareal ile kariyer yapmıştım eski serilerde. Yaş ortalaması 31'di. Sıkıldım kapadım 2. sezonun ortalarında.