1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Oyuncu profilindeki bir sıkıntı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Question Oyuncu profilindeki bir sıkıntı

oyuna başladığımda resimde görülen bölgede oyuncu potansiyeli yazıyordu bildiğiniz gibi. ben geçen yanlışlıkla bişey yaptım ve o bölgede kontrat detayları yazmaya başladı. bunu nasıl düzeltebilirim ? ne yaptıysam çözemedim lütfen yardım...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O kısımdaki sağ üstte aşağı doğru oka bas oradan seç istediğini.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

fiziksel, istatistikler, form, player status, transfer info ve contract çıkıyor. isterseniz ekran görüntüsü de atabilirim. potansiyel ability çıkmasını istiyorum..

oka tıklayınca dediklerim çıkıyor

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Reportu seç.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

anlatamıyorum galiba. bunlar çıkıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Skin değiştirip dener misin?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

hala aynı..

Nesil
    2006
    Yer

Season states yada formdan seçebiliyor musun reportu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hocam sana farklı bir tercih sunayım..

Soldaki tercihler varya mesela ; Season Statst yazan kısımda bir farklı şey seç, onu seçtikden sonra tekrar sol tarafta oraya gel orada istediğin konum çıkacak mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

hiç birinde report çıkmıyor.. bütün sekmelerdeki oklara tıklayıp baktım. benim için kilit bir durumdu. oyunu o olmadan oynamak çok zor olur, bir şekilde bilen çıkması lazım bunu. skin değiştirirken shortcuts lar dikkatimi çekti. muhtemelen ordaki bi tuş kombinasyonuna bastım. ama bulamıyorum :S

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by m.kidd View Post
    hiç birinde report çıkmıyor.. bütün sekmelerdeki oklara tıklayıp baktım. benim için kilit bir durumdu. oyunu o olmadan oynamak çok zor olur, bir şekilde bilen çıkması lazım bunu. skin değiştirirken shortcuts lar dikkatimi çekti. muhtemelen ordaki bi tuş kombinasyonuna bastım. ama bulamıyorum :S
    Kisayollar sayfasinda 'restore all to defauts' a tiklayip konfirme et, bakalim faydasi olucak mi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hocam birde şöyle deneyin yeni bir menejer açıp oradan bakmayı deneseniz diğer ülke ile anlaşınca belki o yüzden çıkmıyor olabilir mi?

Nesil
    2006
    Yer

Yukardaki menüden zaten ulaşabiliyorsun oyuncunun potansiyeline verilen yıldızlara, 1 tuşa fazladan basacaksın o kadar sorun yapma bence

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Yukardaki menüden zaten ulaşabiliyorsun oyuncunun potansiyeline verilen yıldızlara, 1 tuşa fazladan basacaksın o kadar sorun yapma bence
    sürekli oyuncu profiline giren biri olarak bu özellik bana oyunu oynanılmaz kılabilir. zira normal bir oyuncu sezon öncesinde 50 oyuncu profili geziyorsa ben 500 geziyorumdur muhtemelen

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ilk dediğiniz gibi bir çok kombinasyon denedim fakat olmadı.
    yeni menajer açınca olacağını sanmıyorum. yine de deneyeyim.
    diğer ülke ile anlaşınca derken ? tam anlayamadım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Senegal ile olan yönetiminizde varya onu belirtmek istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bingo senegal milli takımına girince oradaki oyuncuların profilinde report u yazıyor. diğer hiç bir oyuncuda yazmıyor. bunu nasıl düzelteceğim bi veriye ulaştık en azından.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

senegal'den istifa etmem gerekirse bunu çekinmeden yaparım . lakin bunu bir çözümü olması lazım. çok saçma. istifa etmeyi denedim, fakat maç günü olduğu için istifa edemezsiniz diyor. böyle bir şeyle de ilk defa karşılaştım. şuan fazla vaktim olmadığı için maçı yapamayacağım ama yarın maçı yapıp, senegalden istifa ettikten sonra oyuncularda report seçeneği çıkıp çıkmadığını yazarm

Yardımcı Antrenörün Var mı ? Eğer Yardımcı Antrenörün Yoksa Ondan Çıkmaz. Çünkü Sana Raporları ve Oyuncunun Potansiyelini Yardımcı Antrenör Söyler. O Yoksa Çıkmaz

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Kulüp takımı ile beraber milli takım yönetildiğinde bu sorun yaşanıyor. Ben milli takımdan kovulduktan sonra düzelmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Kisayollar sayfasinda 'restore all to defauts' a tiklayip konfirme et, bakalim faydasi olucak mi.
    demek istediğinizi anlamadım. kısayol sayfası neresi ?

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Yardımcı Antrenörün Var mı ? Eğer Yardımcı Antrenörün Yoksa Ondan Çıkmaz. Çünkü Sana Raporları ve Oyuncunun Potansiyelini Yardımcı Antrenör Söyler. O Yoksa Çıkmaz
    yardımcı antrenör var.

Quote Originally Posted by ParduS View Post
    Kulüp takımı ile beraber milli takım yönetildiğinde bu sorun yaşanıyor. Ben milli takımdan kovulduktan sonra düzelmişti.

sağolun hocam artık istifa edeceğiz ne yapalım. zaten yeni geçmiştim takımın başına. sanırım geçtiğim zamandan beri çıkmıyor reports

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

O yüzden kaynaklanıyordur, çünkü oyuncuların o milletten olmadığı için rapor alamıyorsundur ( belki )

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

istifa ettim ve düzeldi. fm ye yakışmayacak bir bug oldu bu. böyle bir şeyi nasıl gözden kaçırırlar anlamadım. umarım gelecek seride düzeltilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bugluk bir olay yok hangi araştırmacına göre o adamı sana rapor edecek kaldı ki zaten milli takımlarda kendi ülke adamını araştırırsın.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Arkadasin bahsettigi olay bence de bir bug. Bunun cozulmesi gerekir yeni yamada, ki zaten bu rapor edilmistir mutlaka. Edilmediyse resmi sitesine not dusulmeli durum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kanımca bug'luk bir durum yok sonuçta en yakınımızdan gidip A. Avcı Alex'in raporunu istemiyor Melo'nun raporunu istemiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Sadece milli takimi yonetiyorsa dedigin gibi olmasi gerekir zaten. Ama ayni anda kulubunun de basindaysa problem var demektir.

Mesaj Yetkileri