1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Aydın Yılmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Aydın Yılmaz

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Belki enterasan gelebilir size. Ancak Aydın 2-3 senede dahil forma şansı bulduğu zamanlar, oynadığı dönemde karşı karşıya topları kalecinin çıkamayacağı köşelere düzgün bir şeklide vuruyor. Karpaty maçı vardı mesela. Bu sene Sivas'ta ki maç. Finishing 1-2 kademe artsa, daha iyi olabilirdi.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Fatih Hoca ile bir çok zihinsel özelliği gelişti mesela kararlılık gibi bunlar dikkate alınmalı

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Fm 2013 'te mental özelliklerinde büyük artış bekliyorum.

Aydın yedek kulübesinde harikalar yaratacaktır diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Determination bir kere 5 değerinde kalmaz daha üst değerler verilir. Finishing ise 12 olabilir
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Determination bir kere 5 değerinde kalmaz daha üst değerler verilir. Finishing ise 12 olabilir
    Bence de gidim oynamaz.

Son 4 yili 2 mac ile tamamen silmeyi hic dogru bulmuyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aydın Yılmaz bu yıl 12 maç oynadı yalnız Değerlendirme yaparken 2 maç değilde 12 maçı alarak yapın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bence aydin icin cok erken daha degerlendirmeler

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Bence Yigit Gokoglan ve Aydin Yilmaz arasinda cok ciddi bir fark yok. Ikiside benzer stilde ve benzer ozelliklere sahip oyuncular sadece Aydin biraz daha teknik ve topla becerikli. Yoksa ikiside zihinsel acidan yerlerde daha cok fiziksel ozellikleri ile oynayan oyuncular. Yani bu iki oyuncuda oyuna iyi yansitilmislar.

Yalniz Aydin'in hiz, hizlanma, ceviklik, guc, ve denge degerlerinin mevcut halini pek iyi yansitmadigini dusunuyorum zira bence su anda hic olmadigi kadar iyi bu ozellikleri ki zaten yanilmiyorsam son 4 aydir Scot Piri altinda ozel bir program uyguluyor. Sanki bunlar 2 puan artabilirler gibi gozukuyor bana. Ayrica Aydin'in su anda ligin ilk devresi Manisaspor'un en iyisi Yigit'in onunde oldugunu da hesaba katmak gerek tabi Yigit'de buyuk takima alisma sureci geciriyor o da ayri bir konu (ama ben onun Galatasaray oyuncusu olabilecegini pek dusunmuyorum o da apayri bir konu).

Mesaj Yetkileri