1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Aytek Aşıkoğlu

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Default Aytek Aşıkoğlu

Giray Bulak ile beraber ilk 11'den de kesildi.

Rakip dan-dun oynuyorsa iyi, yerden ve organize geliyorsa kötü bir görüntü çiziyordu.

Last edited by LaigLeNoiR : 15.Mart.2012 at 01:41
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Profil eklendi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Hız, hızlanma, çeviklik ve pozisyon alma değerlerini Sezer Özmen'le karşılaştırdım; hepsi daha yüksek. Bana biraz garip geldi bu.

Belki taktik icabıdır, veya belki orta sahanın etkisidir, bilemiyorum, ama Aytek 11'in bankosu iken savunmanın sağ tarafı ceza sahası ön çizgisi civarından kritik açıklar veriyordu ikide bir. Hatta Giray Bulak'ın bismillah deyip yaptığı ilk iş, sağ-bek ve sağ-stoperi revize etmek oldu. Savunmaya bir hareketlilik geldi böylelikle.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Hız, hızlanma, çeviklik ve pozisyon alma değerlerini Sezer Özmen'le karşılaştırdım; hepsi daha yüksek. Bana biraz garip geldi bu.

Belki taktik icabıdır, veya belki orta sahanın etkisidir, bilemiyorum, ama Aytek 11'in bankosu iken savunmanın sağ tarafı ceza sahası ön çizgisi civarından kritik açıklar veriyordu ikide bir. Hatta Giray Bulak'ın bismillah deyip yaptığı ilk iş, sağ-bek ve sağ-stoperi revize etmek oldu. Savunmaya bir hareketlilik geldi böylelikle.
    Doğru. Fiziksel özelliklerini azaltmıştım diye hatırlıyorum, daha da azalmalı bence de.

Mesaj Yetkileri