1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Çin Yemeği (Noodle)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Çin Yemeği (Noodle)

Benim gibi yemeye düşkün olanlar için şiddetle öneriyorum bu yemeyi beyler. Şimdi nereden çıktı bu, neyin nesidir bu diyeceksiniz, şöyle açıklayayım. Çin yemeyi oluyor bu. Sakın ön yargılı bakmayın. Bildiğiniz makarna. Yemeyeceğiniz hiç bir şey yok içinde. Soya sosu ile yapılıyor ve içine çeşitli sebzeler konuyor. Aslında makarna değil erişte. İçinde soya fasulyesi, brokoli, dana eti ya da tavuk eti oluyor. Lezzeti öyle böyle değil. Bir çin lokantasına denk gelirseniz MUTLAKA AMA MUTLAKA deneyin derim. Pişman olmayacaksınız. Yiyenlerden dua alacağıma eminim o derece Resmi ise budur:

FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Çin mutfağını severim. Noodle dışında acı&tatlı soslu tavuğu da tavisye ederim

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Noodle hastasıyım diyebilirim, ama hayatımda 2 defa gittim Çin restaurantına, fiyat olarak da bazı şeyler yedirdikleri için evde yapmayı tercih ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Taksim'de bir çin lokantasına gidiyorum arada. Dana etli olanına 12 lira veriyorum ve bir hayli koyuyor. Migros'larda falan hazır olanı 2-3 liraya satılıyormuş diye duydum. İlk iş Migros'a gidip deneyeceğim. Hastası olunmayacak gibi değil
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kesinlikle çok güzel.. Özellikle karidesli makarnayı çok güzel yaparlar veya makarna yemek istemeyenler için tavuklu sebzeli pirinç pilavı da öneririm..

Ben Polonya'dayken sık sık giderdik bunlardan yemeye ve inanılmaz da doyurur..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İçine fesleğen de koyuyorlar ya o zaman yenmiyor. Ben bir türlü ısınamadım buna.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben hiç yemedim bunu.Suyun içinde makarna pek hoş gelmedi.Görüntüsü veya kokusu hoşuma gitmeyen yemekleri yemiyorum.Önümüzdeki sene 3.sınıfı Çin'de okuyacağım.O zaman mecbur tatmak zorunda kalacağım muhtemelen.Umarım hoşuma gider benim de.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ben hiç yemedim bunu.Suyun içinde makarna pek hoş gelmedi.Görüntüsü veya kokusu hoşuma gitmeyen yemekleri yemiyorum.Önümüzdeki sene 3.sınıfı Çin'de okuyacağım.O zaman mecbur tatmak zorunda kalacağım muhtemelen.Umarım hoşuma gider benim de.
    aman dikkat ordakilerin icinde ne ararsan var

Mesaj Yetkileri