1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: İşte Ganso'nun Yeni Adresi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default İşte Ganso'nun Yeni Adresi

Brezilya Serie A ekiplerinden Sao Paulo, Santos'ta forma giyen genç yıldız Paulo Henrique Ganso'yu 5 yıllığına renklerine bağladı.

Milli oyuncusu Lucas Moura'yı Ocak ayında Paris S.G. gönderecek olan Sao Paulo, bu bölgedeki eksikliğini Ganso'ya doldurucak.

Sağlık kontrolünün ardından kendisini 5 yıllığına Sao Paulo'ya bağlayan sözleşmeye imza atan Ganso'nun bir süredir Santos'tan ayrılmak istediği biliniyordu.

Ganso yaptığı açıklamada Sao Paulo'ya geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Sao Paulo'ya gelerek doğru bir tercih yaptım. Başka kulüpler de beni istiyordu ancak burası doğru seçim oldu" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Juvenal Juvencio uzun pazarlıklarını ardından Sao Paulo'yu tercih eden Ganso'yu kutlarken, çok yetenekli bir oyuncuyu renklerine kattıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Sao Paulo'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 22 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusunun ne kadar ücret aldığı konusunda herhangi bir bilgi verilmedi.

22 yaşındaki oyuncusun ekonomik haklarının yüzde 45'ini Santos alırken geri kalan yüzde 55'lik kısmını ise DIS adlı bir şirket üstlendi.

Yeni takımında 8 numaralı formayı giyecek olan Ganso'ya Flamengo ile Gremio kulüpleri de talip olmuştu.
    Kaynak | mackolik

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Arsenalin almasını isterdim Gansoyu. Az daha pişsin bakalim Brezilya liginde

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hiç maçını seyretmedim,sadece Fm'den biliyorum ismini.Oyunda baya yetenekli bir oyuncu ama gerçekte Avrupa'da oynayacak seviyede değil daha sanırım.
    So what?
    Saike

Neymar'da yakında ayrılır Santos'tan. Resmen çöktüler bu sezon.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Benim izledigim Santos maçlarında Ganso o özelliklerin hakkını hiç vermedi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

hiç izlemedim kendisini ama biraz şişirme olabileceğini düşünüyorum.

Milli maçlardan dolayı Neymar ve Ganso, lig de oynanan maçlarını yarısını kaçırdı, üstüne kötü deplasman performansı eklenince, Santos çöktü.Neymar'da gidince iyice dibe vururlar.

Bu arada ne kadara gitmiş?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

10 milyon euro olması lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Geleceğin yıldızı olarak lanse ediliyordu, günden güne de daha kaliteli bir mücadele sergiliyordu. Avrupa'ya gitmesini beklerdim ancak Brezilya'da kalmış, şaşırtıcı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Geçen yıLdan beri çoğu maçını izLemişimdir. Ganso Avrupa da oynayacak kaLite ve fizik seviyesinde değiL. En doğru tercihi vermiş.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri