Bursaspor takımını yönetmek epey zevklidir. Takımda ortalama üstü oyuncular bulunmakla birlikte tüm oyuncularımız kaliteli değil ve bazı mevkilerde eksikler bulunmaktadır. İlk sezonda rakiplerimiz çok güçlü olduğu, UEFA Kupasında yer aldığımız ve kupada ilerlemek istediğimiz için şampiyonluk hedeflemek biraz zor gözüküyor. Yine de doğru transfer ve taktikler şampiyonluk imkansız değil. Kulübün mali durumu normaldir. Bu konu üzerinde de çalışabiliriz.
Yönetim Beklentileri ve Transfer Bütçesi:
FM 2013 ile birlikte yönetim bizden çeşitli isteklerde bulunabiliyor.(Hücum futbolu oyna gibi) Yönetim bizden herhangi bir şey beklemiyor. Sadece üst sıralarda yer alsak yeterli. Bu da ligi ilk sene 6. 7. Olarak bitirdiğimizde kovulmayacağımız anlamına geliyor.
Durum böyle olunca ve sezon başında transfer yapılınca yönetim bize sadece transfer bütçesi vermek için transfer bütçesi veriyor. Maaş bütçemiz de oldukça kısıtlı.
Efsaneler
Bursaspor takımında henüz bir efsane bulunmuyor. Simgeler ve sevilen kişiler var. Beşiktaş ise rakibimiz.
Simgeler: Ertuğrul Sağlam, Nedzad Bijedic, İbrahim Yazıcı, Ömer Erdoğan, Sedat Özden
Sevilen Kişiler: Adnan Örnek, Okan Yılmaz, Ercüment Şahin
Kulüp Bilgileri
Tesisler
![]()
Üye Kulüpler
İlerleyen zamanlarda lütfen yönetimden pilot ve kardeş kulüp isteyiniz. Yönetim bunun gibi istekleri geri çevirmiyor.
Kupalar
![]()