1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Kadro Derinliğinden Rahatsız Olan Oyuncularla İletişim

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Default Kadro Derinliğinden Rahatsız Olan Oyuncularla İletişim

Yeni bir oyuncu aldığımızda bazı oyuncular çok fazla rakibi olduğu için rahatsızlığını dile getiriyor ama kendisiyle konuşurken

"evet çok rakibin var ama ben formayı çalışana veririm"

gibi bir yorum seçeneği yok. Diğer seçenekler ya olumsuz ya da gereğinden fazla vaad eder nitelikte. İnşallah 2013'te bu seçeneği eklemişlerdir. Bu tür durumlarda genelde yorum yapmadan geçiyorum ve ilerleyen zamanlarda patlıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben de bu tür oyunculara gelecek sene oynatacağımı söyleyip, satıyorum. Sorunlu oyuncuya ihtiyacım yok. Takımın ihtiyacı varsa niye bencillik yapıyorsun kardeşim
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

İletişim bölümünde çok eksiklikler var ama parça parça ekliyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Ben genellikle tamam senin için kulüp bulacağım ya da satacağım diyorum. Morali yükseliyor ve gerektiğim zamanda kullanıyorum. Sattığım falan yok, çok üstelerse kulüplere öneriyorum.

Genelde bu oyuncuların hoşnut olmadığı durumlarda ben profesyonel davranmasını söylüyorum ve yetkinin bende olduğunu hatırlıyorum. Bu mantığa uygun hangi seçenek varsa onu seçiyorum ve genelde özür dileyip konuyu kapatıyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Oyuncunun karakterine göre de değişiyor durum, Semih Şentürk için bunca zaman geçirdiğin başarı kazandığın bir kulübü neden bırakmak istiyorsun minvalinde bir cümle vardı onu kullandım, hemen aklı başına geldi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyuncuyu oynatmadığımız zaman huysuzlanınca "evet çok rakibin var ama ben formayı çalışana veririm" gibi bir şey var. "Sakatlık durumunu göz önünde bulundurmalıyız" gibilerinden bir şey. Karşıma yeni çıktı.
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

O zaman duruma göre farklı cümleler çıkabiliyor. Ben görmediğim için yazdım. Gördüğünüzde ekran görüntüsü paylaşırsanız sevinirim.

Mesaj Yetkileri