1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Steam açılmıyor !!!

Default Steam açılmıyor !!!

Dün d&r 'dan siparişimi verdim.Bugün şifrem geldi ama gün boyu uğraşmama rağmen bir türlü steam'in sitesine giremedim.Bende mi sorun var yoksa sitede mi ? Bugüne ait bir sorun mu aceba.Hayatımda ilk kez orjinal oyun aldım ve ilk kez steam'e girmeyi denedim.Eğer bu site hep böyleyse korsan alsaydık valla daha iyiydi.Tak cd'yi yükle bitti.Şimdi bi de bu steam belasıyla uğraşacağız.Neyse inşallah sorun bugünlüktür ?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Steam bende sorunsuz açılıyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Dns den dolayı bazı kişilerde sorun çıkıyor sitede.Dns ini otomatik yapıp tekrar girmeyi dene.

Site bendede açılmıyor genel bir durum, zaten siteye girmene gerek yok, steam'ı indir googlede aratarak. İndirdiğin exe'den programı yükle, hesap al ve giriş yaptıktan sonra oyun'u ekle. Senin işin siteyle değil, steam programıyla.

dns ayarlarından kaynaklanıyor, manuel dns girişi yaptıysanız ttnet bazı sitelere girişi engelliyor, otomatik dns ayarlarınıza dönün sorun düzelecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by fernando1907 View Post
    Dün d&r 'dan siparişimi verdim.Bugün şifrem geldi ama gün boyu uğraşmama rağmen bir türlü steam'in sitesine giremedim.Bende mi sorun var yoksa sitede mi ? Bugüne ait bir sorun mu aceba.Hayatımda ilk kez orjinal oyun aldım ve ilk kez steam'e girmeyi denedim.Eğer bu site hep böyleyse korsan alsaydık valla daha iyiydi.Tak cd'yi yükle bitti.Şimdi bi de bu steam belasıyla uğraşacağız.Neyse inşallah sorun bugünlüktür ?
    Kesinlikle DNS ayarından kaynaklanıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

TTnet'in saçmalamasının kurbanı oldu Steam.

Ben pek anlamam bu işlerden ama sanırım sorun dns 'den değil.Çünkü bildiğim kadarıyla dns dolayısıyla olsa hiç açmaz,sayfa görüntülenemez veya yasaklı site gibi uyarı verir.Ama hem ofisteki pc'de hem kendi laptopumda evde denedim.Tam açacak gibi oluyo 1 dakika falan düşünüyosonunda hani bağlantı kötü olunca sayfa yarım yamalak çıkarya yazı formatları falan değişik çıkar resimler gözükmez öyle açıyor.Arkadaşın laptopta pat diye açtı.
    Neyse sorun nerdeyse bilemedim ama yukarda harun kardeş uyarmış; google dan arat indir demiş.Öyle yaptım ve şu anda oyun iniyor ama bu kadar mı ağır iner bir oyun ya 2 saat 15 dakika oldu hala %39 'da.

Dns'yi

156.154.70.1
    156.154.71.1

değiştirin. Sitede sorun kalmadan açılıyor

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by fernando1907 View Post
    Ben pek anlamam bu işlerden ama sanırım sorun dns 'den değil.Çünkü bildiğim kadarıyla dns dolayısıyla olsa hiç açmaz,sayfa görüntülenemez veya yasaklı site gibi uyarı verir.Ama hem ofisteki pc'de hem kendi laptopumda evde denedim.Tam açacak gibi oluyo 1 dakika falan düşünüyosonunda hani bağlantı kötü olunca sayfa yarım yamalak çıkarya yazı formatları falan değişik çıkar resimler gözükmez öyle açıyor.Arkadaşın laptopta pat diye açtı.
    Neyse sorun nerdeyse bilemedim ama yukarda harun kardeş uyarmış; google dan arat indir demiş.Öyle yaptım ve şu anda oyun iniyor ama bu kadar mı ağır iner bir oyun ya 2 saat 15 dakika oldu hala %39 'da.
    Bu bahsettiğin olay DNS'den kaynaklanıyor işte. DNS ayarlarını otomatik yap öyle gir bakalım. Denemesi bedava

Mesaj Yetkileri