1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: tam oyunun kısıtlı olması

Default tam oyunun kısıtlı olması

bu yıl oyunu orijinal almayı düşünüyorum ama bir saçmalık soru işareti oluşturuyor kafamda

oyuna para veriyorsun tam sürümü diye , ama yeniliklerinden birisi kısıtlı çıkıyor. açtırmak için ayrı bir para talep ediliyor (mücadele modu) .

böyle bir saçmalığı ilk kez görüyorum varsa örneği aydınlatın lütfen beni. 70 tl para vereceksin ama oyunu tam sürüm olarak oynayamayacaksın ?

kaldı ki oyunun gerçekçilik adına sürekli geriye gitmesi ayrı mesele.

fm 12 yi ne korsan oynadım ne de orijinal. aynı durum bu yılda devam edecek gibi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Kısıtlama dediğiniz olay her oyunda olan şeydir. Football Manager'a geç bile geldi sayılır.

Artık piyasadaki oyunlar salt oyun olmaktan çıkıp, içerikte bazı değişiklikler yapma adına ufak bir meblağ karşılığı yenilikler sunuyorlar.

Kısıtlama dediğiniz ise sadece tek bir mod. Diğer bütün her şeye erişebilirsiniz oyunda.

neyse cevabın için teşekkür tartışmayı uzatmaya niyetim yok.

zaten sabah okul akşam iş. uykuya bile vaktim yok. oyun düzeltmelerle oynanılabilir hale gelince alırız artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

bu mücadele mod sezon ortasında takım al kümede kal gibi görevlerin olduğu mod dimi? ücretli mi bu şimdi bilmiyordum neyse o halde bildiğimiz normal modda takılmaya devam

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

bunların hepsi nasıl para kazanırız amacıyla yapılan şeyler. hepsi önceden kurgulu yani..

fps-rpg oyunları olsa neysede fm gibi bir oyunun bu yöntemle para kazanmayı amaçlaması mantıklı gelmedi bana adam orta sıradan takıp alıp çıkarmak için niye para versinki ?

Mesaj Yetkileri