Konu açık beyler kim gibi hissediyorsunuz ilk ben söyleyim bende jurgen kloop ruhu var![]()
Konu açık beyler kim gibi hissediyorsunuz ilk ben söyleyim bende jurgen kloop ruhu var![]()
Kendimi Levent Eriş gibi hissediyorum.Öne geç ondan sonra geriye yaslan![]()
Brian Clough.
Yılmaz Vural![]()
Yılmaz VURAL gibi hissediyorum düşmeye aday takımı al düşür bırak![]()
Ben Aykut hoca gibi hissediyorumOyun felsefemiz aynı. Önce savunma !
Sonuçta oyun oynuyoruz. Bir şekilde gol bulurum. Amaç gol yememek
![]()
Bernd Schuster.
Canım FEDA olsun sana !
Arsene Wenger. Tıpkısının aynısı birinci plan ticaret ikinci plan başarı
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
felix magath olduğumu düşünüyorum. son derece disiplinli ve taviz vermeyen birisi. aynı zamanda yetenekli oyuncuları bulmasıyla da tanınır![]()
Bu aralar kendimi Güvenç Kurtar gibi hissediyorum.O da şu an Akhisar'la oynadığım için.. Sıkı, disiplinli bir defans, çirkin futbol, bolca faul ve sarı kart.. Ve de tek hücum planı: İlerideki uzun boylu pivot santrafora top şişirmek.. Şansımız varsa arkadaşına topu indirir, yoksa defansta karşıdan gelen yeni hücumu yine disiplinli bir şekilde bekleriz..
namık altınsoy
Kimseye benzemem ben kendimim![]()
Slaven Bilić
You'll Never BeatThe Irish !
Eric Gerets gibiyim ben savunma berbat ama bişekilde atıyoruz![]()
Arsené Wenger, genç oyunculara olan güvenim ve duygularım her zaman farklıdır.
sanırım Arsene Wenger bana benziyor...Ama oyunda ben ondan daha başarılıyım![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Fatih Terim.Forza Hücum!
![]()
Lucescu![]()
Metin Diyadin.
Mourinho herhalde çok egoist biriyim oyunda hakemlere de baya laf atarım son olarak da lige göre futbol oynatırım![]()
Fm 13 beni tam bir yılmaz vural yaptı bu kadar sinirleneceğim aklıma gelmezdi![]()
Jose Pekerman kesinlikle..
Takeshi Tatsumi
![]()
Kenny Douglish gibi hissediyorum, 15. maçta takımım 9.luğa saplandı gitti. İlk haftalara fırtına gibi bir giriş yapmıştım, fakat Chelsea deplasmanıyla başlayan 5 serilik düşüş, oyuncuların moralini o kadar düşürdü ki, ne takım içi konuşmalar fayda etti, nede karşıma çıkan dandik takımlar. Bu gidişle beni kovmaları an meselesi.
Cesare Prandelli.
Maçlarımı da yere çömelerek izliyorum.
Manager Profil fotom de şu hatta.
![]()
Lucescu gibi hissederim. Eldekiyle yetinir, yıldızlarla oynamam yıldız yaratırım. Ama 2013'te Yılmaz Vural oldum sinirden.