1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Avrupa Liginin Önemi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Default Avrupa Liginin Önemi

Fenerbahçe ile Şampiyonlar Liginde gruplarda 3.olup Avrupa Ligine devam ettim. Avrupa Ligini kazandım. ama UEFA sıralamaları açıklandığında 40 küsürüncü bir sırada olduğumu gördüm. şimdi CL kurası çekildi orada da gruplara 3.torbadan katıldım. bir anormallik yok mu ? Avrupa Ligini kazanmışım bu mudur ekstrası yani
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sanırım Avrupa Ligi'nde olsan yine, bu sefer direk 1. torba çekecektin tek olayı bu diye biliyorum. Yoksa normal bildiğin katsayı puanı geliyor. Şampiyonlar ligi torbana doğrudan etki etmiyor.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

normal katsayı olduğunu biliyorum da ne bileyim az geldi bana
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Git CL al Muhammet o zaman
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kazanılan puanlar bir sonraki sene etki etmiyor muydu? O olay eskiden miydi yoksa benim kendi dünyamdan mı bir anda ortaya çıktı şu anda?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kazanılan puanlar bir sonraki sene etki etmiyor muydu? O olay eskiden miydi yoksa benim kendi dünyamdan mı bir anda ortaya çıktı şu anda?
    Abi o dediğin Avrupa katılacak takım sayısı içindi sanki

Coşkun artık öyle yapacağız

torba denilen sıralama son 5 senedeki avrupa başarısına göre yapıldığı için normal bu durum.

eğer c.lyi kazanmış olsaydın,zaten direkt katılacaktın ligten bağımsız olarak ve 1. torbaya yine puanın ne olursa olsun otomatik olarak yerleşecektin.

Mesaj Yetkileri