1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Büyük bir problem daha

sakary Ali Misafir

Default Büyük bir problem daha

Kariyerime devam ederken oyunun büyük bir hatasıyla karşılaştım.İlk yarıyı 4-0 önde kapatmıştım.İkinci yarı oynanırken bir anda skorboard'un 2-4 olduğunu farkettim.Aşağıdaki olaylar çubuğuna baktığımda ise herhangi bir gol gözükmüyordu.

Farkettiğim andaki pozisyon bittiğinde golü yedim, ancak skorboard değişmedi ve olaylar çubuğuna gol eklendi.

Golden sonra taktik değişikliğine gittim, keşke önce gitseydim ama gidemedim.Ardından 2 normal gol yedim ve skorboardta durum 4-4'e geldi.

Maç sonunda ise 50.dakikada golü yediğimiz ortaya çıktı.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Maç dosyasını kaydettiniz mi? Kaydettiyseniz SI forumlarında mutlaka paylaşmalısınız.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Taktik ekranına falan girip çıkmalarda bazen şaşırıyor oyun. Mesela izleme seçenekleri Tüm Maça geliyor, hız yavaşlıyor falan. Benzer bir şey de benim başıma geldi, ekran bi afalladı bir 2-0 olan maç bir anda 4-0 oldu. Aradaki zamanı bana göstermeden çok hızlı geçti. Tabi benim lehime 4-0 olduğu için sorun etmedim

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Maç dosyasını kaydettiniz mi? Kaydettiyseniz SI forumlarında mutlaka paylaşmalısınız.
    özeti açtığımda çok çok daha ilginç birşeyle karşılaştım, orada maçı 1-4 bitmiş gösteriyor.

edit özet dediğim maçı kaydetmiştim, save'den çıkıp açtığımda.

Nesil
    2005
    Yer
    Türkiye

bu seneki oyun tam evlere şenlik. ne zaman çıkacak bu update?

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

anlasilan tarihin en hatali fmsi ile karsi karsiyayiz oyuna bile baslamadim. okuduguma gore bu sene almakla hata mi ettik bilmiyorum seneye acele etmeyecegim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

save dosyanızı SI forumlarında mutlaka paylaşın hataların düzeltilmesine katkıda bulunmak istiyorsanız.

bu sene hakıkaten tam anlamıyla çuvalladılar başka da bir şey demiyorum

oyun sacma sapan hatalarla dolu.crash dumps denen illetten kurtulamamışken birde bu sorunlar çıkınca insan verdiği paraya acıyor.

Bende İbrahim Akın sol açıkta çifte telli oynarken gol yemiştim. Allah sabır versin

Mesaj Yetkileri