1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Birkaç Sualim Var

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Default Birkaç Sualim Var

1-Oyuncuların profile girdiğimizde eskiden promising Midfielder , wonderkid ,enthusiastic striker, tower striker tarzında ifadeler yer alırdı, bu oyunda bulamadım onu nerede olduğunuiprofilde bilgiye tıkladığımda göremiyorum.

2-Eskiden menajerlerin teklif ettiği futbolcuları kısayoldan gözlemleyip haberi geldiğinde bakabiliyorduk,şimdi ise f.direktörü Derlenen Gözlemci Raporu (Giray Bulak) mesela yazıyor ama haberi gelmiyor , adamın profile girdiğimde bir sürü topçu var hangisiydi hatırlamıyorum, nasıl olcak o iş?

3-Bazı genç oyuncuları gözlemlediğimizde sarı yıldız değil de gri yıldız oluyor o ne demek?

4-Personellerdeki Adam Yönetimi özelliği o personelin futbolcular için verdiği tavsiyelerin doğruluğu için mi gerekli?

5-Doktorlarda fizyoterapi özelliğinin yanında hangi özelliğe gerek var ve ne işe yarar?

Suallerin devamı gelebilir arkadaşlar şimdi bu kadarı aklıma geldi

Quote Originally Posted by azaptar View Post

3-Bazı genç oyuncuları gözlemlediğimizde sarı yıldız değil de gri yıldız oluyor o ne demek?

Diger sorularina su an cevap veremiyorum ama gri yildiz genç futbolcular için çikiyor. Henüz gelismemis alt yapi oyuncularinda gri yildiz olur. Potansiyelleri ise sari yildiz.

"Wonderkid" yazısını ben de aradım durdum ama bulamadım. Yok sanırım.
    Last edited by rkmen : 24.Kasım.2012 at 05:32

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Wonderkid diye geçmez artıK "Süper Çoçuk" diye geçer tahminimce oyun artık Türkçe arkadaşlar

oyuncunun yeteneği eğer bir sarı yıldız bile değilse gri yıldızla gösterilir, 5 gri yıldız = 1 sarı yıldızdır.

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Wonderkid diye geçmez artıK "Süper Çoçuk" diye geçer tahminimce oyun artık Türkçe arkadaşlar
    ya o bir misaldi sadece,bu gibi özellikler,tanımlamalar oyuncu gözlemlerken işime yarıyordu,herkesin de yarıyordur mutlaka, nerede yazdığını bulamadım gremedim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by azaptar View Post
    ya o bir misaldi sadece,bu gibi özellikler,tanımlamalar oyuncu gözlemlerken işime yarıyordu,herkesin de yarıyordur mutlaka, nerede yazdığını bulamadım gremedim.
    Oyuncu özellikleri bilgi yerinde olması gerek sanırm

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyuncu profilinden "Bilgi" kısmından görülebiliyor. Oyuncunun oynadığı pozisyon bilgisinin üstünde sağda bu tanımlar yer alıyor.

Sentugo.

Mesaj Yetkileri