1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Direne Direne Kazanacağız...|ankaragücü - 1.sezon

Default Direne Direne Kazanacağız...|ankaragücü - 1.sezon

Herşey çok güzel gidiyordu yıllardır tuttuğum takımın şehrinde üniversite kazanmıştım hayallerimi kurmaya başlamıştım bile kombine alacaktım ilk günden saatler öncesinden koşacaktım tribüne sesim kısılıncaya dek destekliyecektim takımımı binbir umutlarla geldim çok mutluydum...

Ta ki takımın oyuncularının tek tek ayrılması bütün umutlarımı hayallerimi yıktı...Öyle bir acıydı ki bu tarif edilemezdi...Gün geçtikçe toparlanacak diye kendimizi avuttuğumuz takım tam aksine sürekli geriye gitmeye başlamıştı...Haftalar önceden süper ligden düşmeyi garantilemişti.Bu benim kanıma dokunuyordu...Ve dayanamadım bıraktım okulu gittim TFF ye hemen bi antrenörlük kursuna yazıldım.6 ay türkiye de eğitim aldım daha sonra sırasıyla ingiltere,fransa ve ispanya da antrenörlük eğitimimi tamamladım.Ülkeye geri döndüğümde Ankaragücüm takımına antrenör bile getirecek maddi güce sahip değildi hemen atıldım görev için kime gitmem gerekirse gittim çalmadığım kapı çalmadı ama kimse beni umursamadı daha 25 yaşında antrenör mü olurmuş dediler.Yıkıldım ama yılmadım koştum sürekli bu işin peşinden ve en sonunda yapacak birşey olmadığını anlayan başkan beni çağırdı yanına sana dedi öyle para falan vermeyeceğiz dedi hiç önemli değil dedim bendeki bu sevda olduktan sonra paranın ne önemi vardı.Tarih 17 Temmuz 2012 idi ve Ben hayallerimi gerçekleştirmek için evet Ankara ya gelirken düşlediğim hayalleri gerçekleştirmek için ANKARAGÜCÜM başındayım...

AŞIK OLDUĞUMUZ LOGOMUZ

UĞRUNA CANIMIZI VERECEĞİMİZ FORMALARIMIZ

VEFAKAR,CEFAKAR VE BİR O KADAR DA DELİKANLI TARAFTARIMIZ

VE YİĞİTLERİMİZ OYUNCULARIMIZ

Kuralları okudum ve kabul ediyorum.Hazırlık maçları kariyer onaylandık tan sonra koyulacaktır...

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başarılar
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar.
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Başarılar
    Teşekkür ederim

Boluspor-Ankaragücü maçındandan sonra oynamaya başlıyorum ve paylaşımlat gelecek

Başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Başarılar dilerim umarım Ankaragücü'nü istediğimiz yerlere getirirsin

Başarılar, bizim(Beşiktaş) maçta Ankaragücü'nün oynadığı futbolu beğenmiştim. Şuan bulundukları yeri haketmiyorlar. Zahmet olmazsa Sinan'ın profilini paylaşabilir misin ?

Quote Originally Posted by VatKenAyDu View Post
    Başarılar.
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Başarılar dilerim umarım Ankaragücü'nü istediğimiz yerlere getirirsin
    Teşekkürler benimde amacım o

Quote Originally Posted by Kreus View Post
    Başarılar, bizim(Beşiktaş) maçta Ankaragücü'nün oynadığı futbolu beğenmiştim. Şuan bulundukları yeri haketmiyorlar. Zahmet olmazsa Sinan'ın profilini paylaşabilir misin ?
    Teşekkür ederim.

Sinan'ın profili

HAZIRLIK MAÇLARIMIZ

Genel bir değerlendirme yapmak gerekirse yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu söylemeliyiz bakalım ligde neler yapabileceğiz...

PTT 1.LİG BAŞLIYOOORRR....

1.HAFTA

Kalemizi gole iyi kapattık ve ilk hafta ilk puanımızı aldık takımımız umut vermeye başladı...

2.HAFTA

Öne geçmemize rağmen ilk yarının sonlarında yediğimizi iki gol bunun tek açıklaması var tamamen tecrübesizlik...

3.HAFTA

Çok iyi mücadele ve gelen puan...Tek sorun tek sol kanat oyuncumuzun uzun sakatlığı...

4.HAFTA

İkinci yarıda dağıldık beni tek mutlu eden bilalin frikik golü

başarılar umarım ligde kalırsın
    gerçekte takım çok iyi oynamaya başladı inşallah gerçektede ligde kalır

Mesaj Yetkileri