Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: UEFA Yılın Takımını Kur

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Default UEFA Yılın Takımını Kur

Burak Yılmaz "Yılın 11"ine aday

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki 5 golünün de sahibi Burak Yılmaz, UEFA tarafından "Yılın 11"ine aday gösterildi. Burak'ın forvet mevkiindeki rakipleri arasında Messi, Ronaldo, İbrahimoviç ve Falcao gibi isimler yer alıyor...

İnternet üzerinden oylamaya açılan "Yılın 11'i" oylamasında Burak Yılmaz'ın birbirinden ünlü rakipleri var. İşte Burak Yılmaz’ın rakipleri:

Barcelonalı Lionel Messi,
    Real Madrid'li Cristiano Ronaldo,
    Atletico Madrid'li Radamel Falcao,
    Paris Saint Germain'li Zlatan İbrahimoviç,
    Şanghay'da oynayan Didier Drogba,
    Manchester City'den Sergio Agüero
    Manchester United'ın forveti Robin van Persie
    Bayern Münih'ten Mario Gomez,
    Schalke'den Klaas jun Huntelaar
    Dortmund'tan Robert Lewandowski
    Napoli'den Edinson Cavani

Burak'tan "2011-2012 sezonunda Trabzonspor'da gol rekoru kırdı ve Süper Lig'de 33 golle en fazla gol atan oyuncu oldu" şeklinde bahseden UEFA, golcü futbolcunun Sergen Yalçın'dan sonra Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray gibi dört büyük takımın da formasını giyen ikinci isim olduğunu belirtti.

Burak Yılmaz'ın bu sezon transfer olduğu Galatasaray'da da önemli işlerin altına imza attığını ifade eden UEFA, milli futbolcunun Şampiyonlar Ligi'ndeki Cluj maçında hat-trick yaparak dikkatleri bir kez daha üzerine çektiği vurguladı.

Oylamaya katılmak için:
    http://en.toty.uefa.com/

Bu da benim 11:

Casillas, Ramos, Pique, T.Silva; Iniesta, Xavi, Y.Toure, Mesut; Messi, Falcao, Ronaldo...

D.Alves'i unutmuşlar, Zlatan'a da ben yer bulamadım.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Oylar Burak'a beyler... Ayrıca rakipler sert forvet pozisyonunda illada seçeceğim diyorsanız Huntelaar ve Lewandowski'yi seçin ki diğer rakipler alıp gitmesin.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Burak Yılmaz "Yılın 11"ine aday

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki 5 golünün de sahibi Burak Yılmaz, UEFA tarafından "Yılın 11"ine aday gösterildi. Burak'ın forvet mevkiindeki rakipleri arasında Messi, Ronaldo, İbrahimoviç ve Falcao gibi isimler yer alıyor...

İnternet üzerinden oylamaya açılan "Yılın 11'i" oylamasında Burak Yılmaz'ın birbirinden ünlü rakipleri var. İşte Burak Yılmaz’ın rakipleri:

Barcelonalı Lionel Messi,
    Real Madrid'li Cristiano Ronaldo,
    Atletico Madrid'li Radamel Falcao,
    Paris Saint Germain'li Zlatan İbrahimoviç,
    Şanghay'da oynayan Didier Drogba,
    Manchester City'den Sergio Agüero
    Manchester United'ın forveti Robin van Persie
    Bayern Münih'ten Mario Gomez,
    Schalke'den Klaas jun Huntelaar
    Dortmund'tan Robert Lewandowski
    Napoli'den Edinson Cavani

Burak'tan "2011-2012 sezonunda Trabzonspor'da gol rekoru kırdı ve Süper Lig'de 33 golle en fazla gol atan oyuncu oldu" şeklinde bahseden UEFA, golcü futbolcunun Sergen Yalçın'dan sonra Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray gibi dört büyük takımın da formasını giyen ikinci isim olduğunu belirtti.

Burak Yılmaz'ın bu sezon transfer olduğu Galatasaray'da da önemli işlerin altına imza attığını ifade eden UEFA, milli futbolcunun Şampiyonlar Ligi'ndeki Cluj maçında hat-trick yaparak dikkatleri bir kez daha üzerine çektiği vurguladı.

Oylamaya katılmak için:
    http://en.toty.uefa.com/

Bu da benim 11:

Casillas, Ramos, Pique, T.Silva; Iniesta, Xavi, Y.Toure, Mesut; Messi, Falcao, Ronaldo...

D.Alves'i unutmuşlar, Zlatan'a da ben yer bulamadım.
    kadro çok yanlış kardeş pirlo nerede

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    kadro çok yanlış kardeş pirlo nerede
    Xavi-Iniesta varken Pirlo'ya gerek kalmadı. Y.Toure'nin yerine belki olabilirdi; ama Y.Toure daha ağır bastı.

Bu arada, sizin 11'leri de görelim beyler!

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Xavi-Iniesta varken Pirlo'ya gerek kalmadı. Y.Toure'nin yerine belki olabilirdi; ama Y.Toure daha ağır bastı.
    Biraz Fazla Ağır Bastırmışsın Neden Pirlo Dedim Euro 2012 de İtalya'yı Finale Taşıyan Adamlardan Biriydi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Doğrudur kardeş. Ben genel baktım olaya ve bu şekilde bir kadro oluşturdum. Aslında, kafamda yazmayı düşünüp de yazamadığım başka isimler de oldu. Ya o isimleri bulamadım ya da yer kalmadı, o yüzden yazamadım.

Senin 11'ini de merak etmiyor değilim.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Benim Kadrom

Nedeni Ağırlıklı Euro 2012 Finalistlerini Verdim Messi Çok Gol Attığı İçin Burağı da Galatasaray Duygularım Ağır Bastı O Yüzden Buna Yakın 11 Çıkabilir Bence

Casillas, Barzaghi, Alba, Pique, Ramos, Xabi Alonso, Xavi, İniesta, Pirlo, Messi, Burak,

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Çok çok farklı bir 11 oluşturmuşsun. Özellikle orta saha yapısı çok enteresan geldi.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Çok çok farklı bir 11 oluşturmuşsun. Özellikle orta saha yapısı çok enteresan geldi.
    ama buna yakın 11 in çıkması çok yüksek çok süpriz olmaz ise ashley cole ivanovic mata girebilir

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bazı klişeleşmiş isimlerin o kadroda yer alacağını düşünüyorum. Kalede Casillas, defansta Pique & Ramos, orta sahada Xavi & Iniesta ve forvette Messi & Ronaldo misali.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Bazı klişeleşmiş isimlerin o kadroda yer alacağını düşünüyorum. Kalede Casillas, defansta Pique & Ramos, orta sahada Xavi & Iniesta ve forvette Messi & Ronaldo misali.
    Oda Olabilir Ancak İşin İçine Euro 2012 girince biraz kafa karışıyor tabiki ama bir kaç ismin garanti gibi zaten

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Casillas, Ramos, Pique, T.Silva; Iniesta, Xavi, Pirlo, Mesut; Messi, Falcao, Ronaldo

Aslınde İbrayıda koymak istedim ama seçimi Falcao"dan yaptım.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Cech,lahm,pique,silva,alba;pirlo,xavi,iniesta;mess i,falcao,burak oldu benim kadroda güzel de oldu hani

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Neuer - Ramos - Kompany - Silva - Lahm - Hazard - Silva - Iniesta - Messi - V.Persie - Burak

V.Persie geçen sene çok formdaydı o yüzden onu yazdım Messi zaten 82 gol atmış almayanı dövüyolar diğerinede ronaldoyu alırdım da burak olduğu için burak ı aldım ortasahaya toure yada pirloyu almak isterdim ama hazard silva - iniesta geçen sene olağanüstüydü ramos yerinede aslında ivanovici alabilirdim en çok o bölgede zorlandım

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Casillas - Ramos - Pique - Kompany - Yaya Toure - Pirlo - Xavi - İniesta - Falcao - Messi - Ronaldo

Messi her ödülü alıyor diye İbrahimovic'i alıcaktım Messi'nin yerine ama elim gitmedi.

Nesil
    2007

Cassillas - Lahm - Ramos - Pique - A. Cole - Eden Hazard - Xavi - Iniesta - D. Silva - Messi - Burak

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Casillas - A. Cole , Kompany , Pique , Ramos - Juan Mata , Başbakan Pirlo , Yaya Toure , David Silva - Cristiano , İbrahimoviç

Dizilişi klasik 4 4 2

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Casillas-Ramos-Hummels-Thiago Silva-Jordi Alba-Yaya Toure-Andrea Pirlo-Marco Reus-Eden Hazard-Cavani-Burak Yılmaz

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Böyle bir kadroyu bir arada oynatsalar çok fena bir şey olurdu bea. Orta saha fena pas yapar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006

Sırf Türk olduğu için Burak'ı koydum içim acıdı ama o kadar kişiye rağmen.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burak bir gram hak etmiyor ancak ne yaparsın sonuçta kendi milletimizden
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burak'ı koymak için 3 forvet yaptım. Falcao - Ronaldo - Messi - Van Persie bunlarının hepsinin girmesi lazım aslında fakat ben Falcao , Van Persie ve Burak'ı aldım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bende Burak Yılmaz'ı kadroya koydum. Belki bir talibi çıkar 10-15 milyon euroya gider, bizde %25'lik payımızı alırız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

7 milyonluk Galatasaray Resmi Facebook Sayfası zaten paylaşınca Burak'a bir yüklenme olmuştur sanırsam,sonuçlarda sürpriz bir Burak Yılmaz ismini görme ihtimalimiz bir hayli yüksek Eğer öyle bir şey olursa UEFA kepenkleri indirebilir
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

UEFA Türklerin olduğu bir oylamada internet üzerinden oylama yapmaması gerektiğini bu sene öğrenecek. O yüzden Burak ülke olarak ilk ve son şansımız, abanın
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Canım FEDA olsun sana !

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri