Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Bir Menajer Hikayesi

sakary Ali Misafir

Default Bir Menajer Hikayesi

Sakaryaspor kariyerinin ardından yeni bir kariyer açmaya karar verdik.Zorlu bir kariyer olacak Allah yardımcımız olsun.

Kariyere işsiz başlıyorum.Geçmiş deneyeyimim de Pazar Ligi Oyuncusu seçildi.Yani daha önce Futbol camiasında adımı duyan eden yok.Bu doğrultuda ilk başlarda çok zorlanabiliriz.

3-4 takımın yeni sezon öncesi teknik direktörü bulunmuyor.Bu takımlara ben herhangi bir başvuru yapmayı düşünmüyorum.Ancak o takımlardan bize herhangi bir teklif gelirse değerlendirme şanımsız olabilir.

Bu takımlardan hemen teklif gelmez ise de sezona işsiz başlayacağız.Sezonun ilerleyen aylarında oluşabilecek iş durumlarına göre hareket edeceğiz.Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek?

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Kariyeriniz onaylanmıştır, başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

İlginç bir tercih olmuş. Neden böyle bir şey yapmak istedin ?

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Çok enterasan bir kariyer olacak umarım uzun soluklu olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

tam da yapmak istediğim şey. başarılar takip edeceğim

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Ali Kardeşim Başarılar Diliyorum Takipte Olacağım

sakary Ali Misafir

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

@garez0066

Aslında daha önceki serilerde de böyle işsiz başlamıştım.Zevkli oyunlardı.Ama çoğunda suyu çıkmıştı.Bir sezonda 6-7 takımda çalışmıştım.Aslında böyle başlayınca gerçekçilik bir kat daha artıyor.Bakalım eğer uzun zaman devam edebilirsem nasıl bir kariyerimiz olacağını görmek zevkli olacaktır.

İlk mesajda seçili ligleri belirtmeyi unutmuşum.İkinci mesajımıza bu konu ile başlayalım.Açabildiğim kadar lig açmaya çalıştım ortada kalmamak için.Bakalım ilk deneyimimimiz hangi ülkeden olacak.Acaba her ülkede şampiyonluk yaşamak gibi bir hedef mi koysak?

---

İlk Teklif Gebzespor'dan - 14 Haziran 2012

Adeta kariyerimin henüz ilk gününde ilk teklifimizi aldık.Kocaeli temsilcisi Gebzespor bana teklifte bulundu.Ancak sezon başı için Türkiye'den bir takımla anlaşmayı düşünmüyorum.Teklifi reddettik.

18 Haziran 2012 itibariyle Gebzespor dışında teknik direktörü olmayan tüm takımlar yeni teknik direktörlerini buldular.Yeni sezona takımsız giriyoruz.Sezon ilerledikçe işlerin açılacağı düşüncesindeyiz.

Gebzespor'da yaklaşık 2 gün sonra yeni hocasını buldu.An itibariyle uygun bir görev yok.Sezona %99 işsiz gireceğiz.

Haziran ayı Gebzespor yöneticilerinin irtibat kurması dışınca bizim için habersiz geçti.Dediğim gibi artık sezon başlasın işler açılır.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Sakarya'dan teklif gelirse ne yapacaksın . Başarılar kardeşim
    malatyAdana!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Başarılar İyi Şanslar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Başarılar hocam.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ali'nin klasikleşen kariyerlerinden biri olacak gibi, başarılar.
    Screw you guys, I'm goin' home

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Sakarya'dan teklif gelirse ne yapacaksın . Başarılar kardeşim
    Muhtemelen yeni mesajımla birlikte ne yapacağımı kestireceksin
    Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Başarılar İyi Şanslar.
    Quote Originally Posted by Juan Moraes View Post
    Başarılar hocam.
    Teşekkürler arkadaşlar

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Ali'nin klasikleşen kariyerlerinden biri olacak gibi, başarılar.
    Klasikleşen ? yok yav bence olmasın

sakary Ali Misafir

Temmuz ve Ağustos aylarını da geride bıraktık.Önemli gelişmeler olmadı diyebiliriz.Avrupa'da tüm ligler başladı.Hatta bazı ülkelerde ilk 6-7 haftayı geride bıraktılar.Bakalım yurt dışında görev almayı çok istiyoruz ama şartlar nasıl gelişecek.

Eylül ayını da bitirdiğimiz de medyada birçok takımın teknik direktörü hakkında dedikodular çıkmaya başlamıştı.Hatta Bundesliga 2 takımlarından Cottbus ve Ligue 1 takımlarından Saint Etienne hocalarıyla yollarını ayırmışlardı.Ancak bu takımların benimle ilgilenmesi zor gözüküyordu.

Ekim'in sonlarında doğru ise Avrupa'da birkaç takım daha hocasıyla yollarını ayırdı.Ancak o takımların benimle ilgilenmeleri olanaksız gibi.Sezon başında keşke anlaşssaydık demeye başladım açıkçası.Muhtemelen Türkiye'den bir takımla anlaşacağız ama ne zaman?

Hacettepe'de Tarık Daşgün Kovuldu - 7 Kasım 2012

Çalışmayı isteyebileceğim bir takım olan Hacettepespor'un hocasını görevden alması haberini duyduğum an Hacettepespor yöneticilerine nasıl ulaşacağımın yollarını aramaya başlamıştım.Hacettepe'de imkanlar olarak rahat olacağımı ve istediklerimi sahaya yansıtmada doğru yer olacağına inanmıştım.

Bu doğrultuda yönetim kuruluna işi istediğimi ve bu iş için çok hevesli olduğumu, neler yapmak istediğimi belirten bir çağrıda bulunmuştum.

Hacettepe Yeni Hocasını Buldu - 8 Kasım 2012

İsteğimiz gerçekleşmedi.Hacettepe yönetimi ikna edemedik.Yapacak birşey yok.İş aramaya devam edeceğiz.

Diyarbakır BB'de Turhan Özyazanlar Kovuldu - 2 Aralık 2012

Diyarbakır BB'de yapılanma olarak iyi kulüplerden biri.Burada çalışmakta rahat olacağı düşüncesindeyim sportif olarak.Hemen Diyarbakır BB yönetiminide başvuruda bulundum.Gelecek sonucu merakla bekliyoruz.

Murat Bölükbaşı Kovuldu - 9 Aralık 2012

Taraftarı olduğum, şehrimin takımında işler beklenildiği gibi iyi gitmiyordu ve yönetim Murat Bölükbaşı ile yolların ayrıldığını duyurmuştu.Sakaryaspor'da görev almak benim için paha biçilemez bir duydu olur.Hemen yönetimimizle kontağa geçtim.

Sonuç yine kötü; tecrübesiz hocaya iş veren yok - 14 Aralık 2012

Diyabakır BB'de Olmadı - 17 Aralık 2012

Sonumuz hayır olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

beklediğin teklif gelecektir merak etme arkandayım

Hacettepe olsaydı iyiydi Konuları filan birleştirirdik

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Hacettepe olmamış ama moral bozmak yok küçük bi takıma gidip o takımla başarılara gidersiniz hocam
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

sen böyle gidersen 1 sezonu izleyerek geçirirsin.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İlk takımını merakla bekliyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

öyle hemen takım beklemek çok saçma olur zaten... Merakla bekliyorum ilk takımını. Buarada bana da ışık tutmuş olacaksın bende takımsız başlamayı düşünüyorum da

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İlginç bir kariyer olacak. Takipteyim, başarılar.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Hacettepe olsaydı iyiydi Konuları filan birleştirirdik
    Aslında Hacettepe'ye başvururken olacağını düşünüyordum ama olmadı.Olsa gerçekten iyi olurdu.Ankara'da şartlar iyi.
    Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Hacettepe olmamış ama moral bozmak yok küçük bi takıma gidip o takımla başarılara gidersiniz hocam
    Aslında takım bulduğumuz zaman asıl işkence başlayacak
    Quote Originally Posted by Krusty View Post
    sen böyle gidersen 1 sezonu izleyerek geçirirsin.
    he ya, Gebzespor'un teklifini keşke kabul etseydim
    Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    İlk takımını merakla bekliyoruz..
    inşallah daha fazla beklemeyiz
    İlginç bir kariyer olacak. Takipteyim, başarılar.
    Teşekkürler

öyle hemen takım beklemek çok saçma olur zaten... Merakla bekliyorum ilk takımını. Buarada bana da ışık tutmuş olacaksın bende takımsız başlamayı düşünüyorum da
    Başlarken gaza geleniyorda hocam muhtemelen daha ne zorluklar göreceğiz

sakary Ali Misafir

Darıca GBirliği Hocasını Arıyor - 19 Aralık 2012

Yine 3.ligin iyi takımlarından Darıca Gençlerbirliği hocasını arıyordu.Yaklaşık teknik direktörle yollarını ayıralı 10 gün oldular ve henüz bir teknik adamla anlaşmamış durumdalar.

İşte bu sefer oldu - 23 Aralık 2012

Ve beklediğimiz an geldi Darıca Gençlerbirliği başkanı Halil Akbaşoğlu bana 1 yıllık kontrat önerdi.Açıkçası bence Darıca GBirliği'nde Hacettepe'den daha iyi bir ortam bulabilme şansım var.Yönetimin önerdiği sözleşmenin noktasına dokunmadan teklifi kabul ettik.

Yaa öyle işte ayağına gelen fırsatı tepersen şimdi sen dolaşırsın kapı kapı...
    1 yıl bile olsa çalışacaktın kulüp ayırmadan, yoksa piyasada belli bir ismin nasıl oluşacak neticenin üstünde otura otura?

derken kulüp bulmuşun seni yaban çakalı seni Hadi başarılar.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Yaa öyle işte ayağına gelen fırsatı tepersen şimdi sen dolaşırsın kapı kapı...
    1 yıl bile olsa çalışacaktın kulüp ayırmadan, yoksa piyasada belli bir ismin nasıl oluşacak neticenin üstünde otura otura?

derken kulüp bulmuşun seni yaban çakalı seni Hadi başarılar.
    piyasada Gebzespor'u reddettim diye ismim çıkmasını bekledim :P Neyse dediğin gibi bir yer bulduk iş şimdi başlıyor

sakary Ali Misafir

Başkanımızla Anlaştığımızda Hatay'da İdik - 23 Aralık 2012

Ben zaten taraftarı olduğum Sakaryaspor'un karşılaşmasını izlemek üzere Hatay'a gitmiştim.Başkanımızla telefonla konuşmuştuk.Sözleşmeyi hemen karşılaşma sonrasında imzaladım.Aynı saatlerde Darıca GB ise Bld Bingöl deplasmanında 1-1 berabere kalıyordu.

Resmi Sözleşmeyi İmzaladık

Kocaeli ili takımlarından Darıca GB ile resmi sözleşmeyi imzaladık.Kulüp sezon başında teklif aldığımız Gebzespor ile aynı ilçede bulunuyor.Hem Sakarya'ya yakınız.

18 Haftada 4 Galibiyet 10 Beraberlik 22 Puan

Medyaya göre Darıca GB'nin ligi zirvede bitirmesi bekleniyordu ancak takım ilk yarı boyunca istediği performansı gösterememiş durumda.Hedefimiz en kötü ligi 6.sırada bitirmek olacak.

Sıkıntılı Sayılabilecek Bir Kadro

Kadroda bazı bölgelerimiz çok güçlü ama bazı bölgelerimizde oyuncu yok.İyi bir kaleci almamız gerek en başta.Takımda bek yok.Takımımızın en güçlü iki oyuncusu sağ ve sol açık oynayan oyuncular ancak malasef taktiğimizde bu mevkilere yer yok.Birisini bek diğerini de iç orta saha olarak kullanmaya çalışacağız.

sakary Ali Misafir

Takımı Tanıyoruz - 1 Ocak 2013

Sezon sonuna kadar ( 6 Aylık ) sözleşmeyi imzaladıktan sonra takım üzerine çalışmalar yapmaya başladık.Şimdilik sezon sonunda neler olacağını bilmediğimizden personel kadrosunda herhangi değişikliğe gitmedik.

Kaleye Yusuf Soysal Transferi

Kaleci pozisyonunda eksikliğimiz mevcuttu ve bu bölgeye bonservisi elinde olan Yusuf ile doldurduk.

Zafer Kargaoğlu Darıca GB'de - 6 Ocak 2013

Yapabiliyorsak santrafor oyuncusu da transfer edelim dedik ve Bandırmaspor'da sorun yaşayan Zafer'i kadromuza kattık.Bandırmaspor'a €12B bonservis bedeli ödedik.

Taktiğimiz ve Muhtemel 11'imiz - 18 Ocak 2013

4-3-1-2 taktiğinden vazgeçmeyi düşünmüyorum.Sağ bekimiz ve iç sol orta sahamız aslında açık olarak çok etkili oynayabilecek oyuncular.Ama bu düzende oynamaya çalışacaklar.Takımda sol bek yok.Sağ bekte yok.6 aylık kısmı bu şekilde geçmeye çalışacağız.

İkinci yarının ilk maçında lider Karagümrük ile oynayacağız.Arada 12 puan fark var.İyi başlangıç için çok çok iyi bir seçim olur.İlk menajerlik deneyimime galibiyetle başlamak isteyeceğiz.

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Kocaeli ili takımlarından Darıca GB ile resmi sözleşmeyi imzaladık.Kulüp sezon başında teklif aldığımız Gebzespor ile aynı ilçede bulunuyor.Hem Sakarya'ya yakınız.
    tam türk mantığı,haftasonları da gider gelirsin

Başarılar..

sakary Ali Misafir

Rakip Karagümrükspor - 20 Ocak 2013

Ve kariyerimizin ilk maçına çıkıyoruz.Kendi sahamızda 34 puanlı lider Fatih Karagümrükspor'u konuk edeceğiz.

İlk Maçımız Felaketle Sonuçlandı

İlk yarıda 2-0 geriye düşmemiz maçtan kopmamıza neden oldu.Çok basit goller yedik.İkinci yarıda baskılı oynasakta rakip kalede gol bulmakta çok zorlandık.Rakip kendi yarı sahasına geçti kapandı ve hatalarımızı değerlendirip 3 puanı kolay bir şekilde aldı.

Bu yenilgiden sonra 4-3-1-2 sistemimizi değiştirmeden taksiksel değişikliklere gittik.Bu oyuna bu sistemi kabul ettirmeye niyetliyim.

Diyabakır'da İlk Galibiyetimizi Kovalıyoruz - 27 Ocak 2013

26 puanlı Diyarbakır BB
    deplasmanına giderken hedefimiz ilk galibiyetimizi almak ve üst sıralardan kopmamaktı.

10 Kişi Kalan Rakibimiz Karşısında Varlık Gösteremedik

Rezil ötesi bir futbol oynadık rezil ötesi.

sakary Ali Misafir

İç Sahada Gelen Galibiyet

Ve sonunda kariyerimizdeki ilk puanlarımızı ve galibiyetimizi almış olduk.Çok çok iyi futbol oynamasakta zaman geçtikçe iyi olacağımızı düşünmeye başladım.Sabırlı olmalıyız.Ama zor bir süreçten geçeceğiz.

Kendimizi Kanıtlamamız Adına Orhangazi deplasmanı önemli - 10 Şubat 2013

Hafta içinde eksik maçını kazanan Orhangazispor ile karşılaşacaktık.Deplasmanda ilk puanlarımızı kazanmak istiyorduk.Hem de seri yapabilirdik.

Deplasmanda Gelen Puan

Orhangazi deplasmanından 1 puanla dönmeyi başardık.Oyunun bazı bölümlerinde iyi performans gösterdik bu bizim adımıza umut verici bir gelişmeydi.Pozisyonlar yakaladık ve bunları değerlendirdik.İyi gelişmeler var adımıza.

İşleri Yoluna Sokmak Adına - 17 Şubat 2013

Kendi sahamızda lig 17.si Arsinspor'u ağırlayacaktık.Bu karşılaşmayı da kazanarak iyi bir ivme yakalamak istiyorduk.

Hava Şartları İzin Vermedi

14 Günlük Aranın Ardından Maltespor Deplasmanı - 24 Şubat 2013

Ligte 3 puan arkamızdaki Maltepespor deplasmanına gidiyorduk, kaybettiğimiz takdirde takım düşme hattında çok kritik bir noktaya girecekti.

Deplasmanda Puan Yok

Çok kötü başladık karşılaşmaya ilk 24 dakikada 2-0 geriye düştük.Rakibimiz 10 kişi kalınca umutlandık farkı da 1'e indirdik ama bizde 10 kişi kaldık.Puanı alacak golü atamadık.

Erteleme Maçında Rakip Arsinspor - 27 Şubat 2013

Erteleme karşılaşmasında Arsinspor ile karşılaşacağız.Rakibimiz 4 puan arkamızda lig 17.si.Buralardan uzaklaşmamız adına kazanmamız gereken bir karşılaşma.

Küme Düşme Yolunda İlk Adım

Puan Durumu

Acilen toparlanmak lazım yoksa kalp krizine kadar gidebiliyor olay.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri