1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Malaga Avrupa Kupalarından Men Edildi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Default Malaga Avrupa Kupalarından Men Edildi

Malaga Avrupa'dan men edildi

UEFA, mali yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden İspanyol kulübü Malaga'yı, önümüzdeki yıl için tüm Avrupa kupalarından men etti.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Finansal Fair Play kapsamında İspanya kulübü Malaga'yı Avrupa kupalarından 1 sezon men etti; Hajduk Split, Osijek, Rapid Bükreş, Dinamo Bükreş, Partizan, Vojvodina, Arsenal Kiev ve Lech Poznan'a çeşitli cezalar verdi.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan habere göre, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden La Liga kulübü Malaga, futbolcularının ücretlerini ve faturalarını ödemediği için gelecek sezon Avrupa kupalarından men edildi.

Açıklamada, 31 Mart'a kadar borçlarını ödemediği takdirde, Malaga'nın önümüzdeki 4 yıl içinde bir sezon daha Avrupa kupalarından men edilebileceği belirtildi. Malaga'ya, 300 bin avro da para cezası verildi.

Hırvatistan kulüpleri Hajduk Split ile Osijek'e, Rumen kulüpleri Rapid Bükreş ile Dinamo Bükreş'e ve Sırbistan kulübü Partizan'a da borçlarını 31 Mart 2013'e kadar ödememeleri halinde önümüzdeki 3 sezon içinde Avrupa kupalarından men cezası verileceği belirtildi.

Sırbistan kulübü ile Vojvodina'ya ve Ukrayna kulübü Arsenal Kiev'e de çeşitli oranlarda para cezası verildi.
    http://www.ntvspor.net/haber/dunyada...dan-men-edildi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bende bu sene sandım abi naptın ya

Arap kulüpleri yavaş yavaş etkilenecek gibi bundan
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

ben de ilk öyle sandım

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ben düştüm siz de düşün dedin yani
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Diyelim bu sene kupayı kazandılar. Seneye gidemicekler mi ? Biraz garip geldi açıkçası erken men etmişler
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Ben düştüm siz de düşün dedin yani
    aynen aynen

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Diyelim bu sene kupayı kazandılar. Seneye gidemicekler mi ? Biraz garip geldi açıkçası erken men etmişler
    hakkaten enteresan olacak öyle bir şey olursa

Transfer olayını abartmıştı onlarda
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Men edecekseniz bu sene edin, seneye men etmenin bir anlamı yok bence. Sonuçta ortada olan problem bu sene ile ilgili. Garip.

Parası olmayan kulübe parasızlıktan dolayı para cezası vermek de abes kaçmış biraz

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    Parası olmayan kulübe parasızlıktan dolayı para cezası vermek de abes kaçmış biraz
    Cunku oradaki gerçek sorun parası olmaması değil.
    Paraların nereden geldiğinin belli olmaması
    Şimdi paraya geliş yolu bulabilirlerse sirkete girişi yapabilirlerse o borclarını 10 kere öderler.
    Ama zaten teftiş altındaki bi klüp o kadar borcun altına da girdi. Para da var açıktan, ama resmiyette şirkete sokamıyorlar. Şimdi bi sponsor bişey ayarlarlar o parayı rahat öderler.

Malaga için konusuyorum diğerleri gariban

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Cunku oradaki gerçek sorun parası olmaması değil.
    Paraların nereden geldiğinin belli olmaması
    Şimdi paraya geliş yolu bulabilirlerse sirkete girişi yapabilirlerse o borclarını 10 kere öderler.
    Ama zaten teftiş altındaki bi klüp o kadar borcun altına da girdi. Para da var açıktan, ama resmiyette şirkete sokamıyorlar. Şimdi bi sponsor bişey ayarlarlar o parayı rahat öderler.

Malaga için konusuyorum diğerleri gariban
    city gibi kendi şirketleriyle sponsorluk yapabilirler

Quote Originally Posted by Facx View Post
    city gibi kendi şirketleriyle sponsorluk yapabilirler
    Tabi bir sponsor alma potansiyeli var, sponsor alabileceğin her nokta doluysa ki mutlaka öyledir,biriyle de anlaşmayı feshetmen lazım.
    Uefa şeye de izin vermiyor. Ben şorta sponsor oldum yıllık 100 milyon euro vereceğim diyorsun.
    Uefa teftiş kurulu yok artık diyor orada dur diyor. Malaga'nın ederi bu değil veremezsin diyor.
    Hukuki bir dayanagı var mı yok. Ama Avrupa futbolu Uefa'nın tekelinde sonuçta, adam yapamazsın dedi mi yapamıyorsun.
    Mali konulara çok takıklar özellikle Kaka,Robinho transferlerinden sonra kara para aklama muhabbetine cok takıldılar. (Berlusconi)
    Zaten Arap şeyhleri Rus mafyası kaçakçılıktan kurtardıgı parayı klüpler vasıtasıyla aklıyor, bunu 5 yasındaki bir çocuk bile biliyor. Uefa bunların önüne geçemiyor cunku Uefa'yı da aşan bir durum bu.O yuzden klüpleri teftişe sokup duruyorlar yanlış ve yaptırım uygulayabilecekleri bir şeye rastlayınca da dokunamadıkları yerlerin de acısını cıkarıyorlar.
    Ama bu para babaları da mal değil en kral avukatlar ve finansorlerle calıstıkları için açık vermiyorlar bir türlü.
    Kedi-fare kovalamacasına döndü iyice.

Mesaj Yetkileri