Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman görevinden istifa etti.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman görevinden istifa etti.
Evet Kocaman bir dönem sona erdi
Artık yeni perdeler açılsın !
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Karabükspor karşılaşması sonrası soyunma odasına indi. Aziz Yıldırım,Ömer Temelli ve Aykut Kocaman soyunma odasında 30 dakikalık bir görüşme yaptı. Daha sonra Aykut Kocaman, basın mensuplarının karşısına çıkarak istifa ettiğini açıkladı.
Kocaman bir adam gibi istifa etti helal olsun
Güle güle Aykut Kocaman,güzel günler yakınlarda.
Yerine gelecek adaylar muhtemelen, Daum, Zico, Rıdvan Dilmen olur tabii bir de boşta olan Guardiola var.
Çok alakasız bir zamanda istifa etti,Türkiye Kupası maçları,transfer çalışmaları derken üstüne birde yeni teknik direktör arayışına girecek Fenerbahçe.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Keşke Sportif Direktör olarak takımda kalsa. Gerek transfer politikası , gerek takımın iç işleriyle ilgilenişi çok yararlı olurdu keşke eski görevine geri gelse.
Emeklerin için teşekkürler KOCAMAN adam!
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Oğuzhanım ben öyle düşünmüyorum![]()
Çoooook önce yapması gerekiyordu.
Screw you guys, I'm goin' home
Fenerbahçe gibi bir takıma ve böyLe bir kadroya yakışmayan bir adamdı zaten. ELinde Ligin en sağLam kadrosu var ama takım iLeriye gitmekten aciz şekiLde oynuyor. Ben bir Beşiktaş taraftarı oLarak biLe Fenerbahçe nin böyLe oynamasına katLanamıyorken, FenerbahçeLi arkadaşLarı iyi anLıyordum. BekLenen geçte oLsa gerçekLeşti.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Karar doğru olsa bile zaman doğru değildi.
eğer türk biri gelecekse takımın başına kesinlikle Zeki Önder Özen gibi futboldan anlayan ve fenerbahçenin içinden birisi olmalı
Yönetim kabul etmemiş fb tv açıkladı
Kabul etmiyormuş yönetim.
Alternatif Teknik Direktör nedir? Aykut'un istifa edeceği belli birşey değildi. Aziz Yıldırım'a kalsa hala istifa etmezdi. Fenerbahçe haliyle Oğuzhan'ın dediği gibi TD arayışına girecek. Gelecek sezonun başında kötü sonuçlar alırsa beklendik birşey olur.
Kabul etmesi gerekir mi ki ? fesh bedelini oder ceker gider ben boyle biliyorum?
Kabul edilmemiş gene. Bakalım neler olucak.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
A.Yıldırım neyin peşinde ? Bizim göremeyip onun gördüğü şey nedir ?
yönetim kabul etmese bile is bitmistir bu saatten sonra kocman takimin basinda kalmaz.
Film mi izledik acaba az önce, istifa et, biz kabul etmeyelim damardan girelim şeklinde. Çünkü mantığım almıyor, Aziz Yıldırım ile görüştü deniyor, orada istifa ediyorum dediyse hayır olmaz sana güveniyoruz dendiyse niye basın toplantısında istifa ediyorum diyor. Oturmadı bu iş kafamda.
Benim tanıdğım aykut kocaman dönmez geriye .
Yonetim Istifa sesleride yankilanabilir bu saatten sonra.
yazık gerçekten yazık.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
...
30 dk görüşmeden sonra istifa edilip kabul edilmemesi enteresan. Ama inşallah haber dogrudur ve Kocaman devam eder![]()