1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Deplasman

Default Deplasman

Beyler içerde iyi futbolla iyi galibiyetler alıyorum fakat deplasmanda da ya az gol atıyorum yada mağlup oluyorum düşük takımlara bile. oyun gerçekçi ve güzel olmus fakat, taktikte ne gibi oynamalar yaparsam işe yarar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hangi takimla oynuyorsun? Eger kucuk bi takimla deplasmanda hucum futbolu oynamaya kalkiyorsan, kotu sonuclar alman normal. Ya da mesela bi ekran olmasi lazim hangi taktiklere karsi nasil oynamissin oradan bak, belirgin bi taktige karsi mi zayif kaliyor takimin?

bende aynı hatayı aldım bu yolu izleyerek düzelttim
    C:/Kullanıcılar/Kullanıcı Adı/AppData(gizli klasör)/Roamin/Sports Interactive uzantısında bulunan "Football Manager 2013" adlı klasörü silip daha sonra steam üzerinden oyun içerik dosyalarını doğrulayın

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

orta alanı kalabalık tutup kontra oynarsan başarılı olursun.Büyük takım yönetiyorsan da standart anlayışla sahaya çık.Baştan itibaren saldırırsan rakipler kontra ile vurur geçer..

bence bu sene bi gariplik var şöyleki avrupada manu yü yeniyor ama gidip küme düşmüş takıma yeniliyorum çok normal birşey değil bu çok sık oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Deplasmanda rakiplerin en baskın olduğu bölge kanat atakları, (Eğer rakip AMR ve AML ile oynuyorsa) kanat oyuncularını sağ ve sol beklere sıkı bir şekilde marke ettirmek onların etkinliğini kırıyor, Orta alanı kalabalık tutmak, kısa paslarla ve düşük tempoyla, zaman geçirmeye yönelik oynamak (orta ve düşük kalibreli takımlar için) oldukça yararlı olacak diğer etkenler.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Öyle büyük takımla başarılar kazandıktan sonra küçük bi takıma gitmek istiyorum.Chelseayım mesela az önce capital one'de totteham 3-0 yendim diğer maçta ligde yine tottenhamlaydı 2- kaybettim.Sonuçlar topla oynamaya dikkat.

Saolun beyler dediklerinizi yapcam taktiğimde 4-2-3-1 AMR AML var deplasmanda değiştireyim mi

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Deplasmanda 4-5-1 oynayıp kontra oynanıp ve takım seslenmelerinden dar alanda oyna koşu yoluna pas gibi komutlar ile desteklenirse çok etkili olabiliyor.Tabii disiplinli bir anlayışla

Nesil
    2006

Eklemek istediğim nokta, deplasmanda oynarken rakip hep kazanmak ister. O nedenle kontra ve akıcı biçimde oynat. Özellikle ceza sahasına uzun toplar komutu ver. Böylece hiç beklmediğin anda hızlı forvetlerede sahip olduğunu düşünürsek çok komik şekillerde maçlar kazanabilirsin. İç saha üstünlüğünü dışarı yansıtmak istersen bu sefer karşında ki cesur ekipler evlerinde üstün olabilirler.

Quote Originally Posted by FurkanKnmaz View Post
    Öyle büyük takımla başarılar kazandıktan sonra küçük bi takıma gitmek istiyorum.Chelseayım mesela az önce capital one'de totteham 3-0 yendim diğer maçta ligde yine tottenhamlaydı 2- kaybettim.Sonuçlar topla oynamaya dikkat.

Büyük ihtimalle taktiğiniz top bende kalsın skor avantajı bende dedin. Onlarda direkt çizgiye inmeden top kontrolü hedefledi. İkini maçta skora böyle gittiller.

Hocam kontrayı chelsea gibi bi takımın kontra oynaması olmaz ama dimi. görüşün için teşekkürler küçük takımlarda deniycem

Tamam o zaman kontra oynıcam
    Last edited by FurkanKnmaz : 25.Aralık.2012 at 17:56 Reason: Düzeltme

Nesil
    2006

Hocam kontrayı chelsea gibi bi takımın kontra oynaması olmaz ama dimi. görüşün için teşekkürler küçük takımlarda deniycem

Tamam o zaman kontra oynıcam
    Ben Türkiye liginde Fenerbahçe ile oynuyorum gerisini sen düşün. Bu geçtiğimiz turnuvada da denedim ikinci oldum. Eğer akıcı ve kontra oynattığın zaman rakiplerin önünde maçı çok erken dakikalarda bitirebiliyorsun. Ama ManU gibi bir deplasmanda erken teslim olmanda mümkün olabilir. Dezavantajlarında çok. Çok sağlam topla oynayabilen stoperlere ihtiyaç duyabiliyorsun.

Aynen hocam david luiz vardı 6 ay sakat.Bi cahill var terr yavaş fakat yan toplarda etkli idrae ediyoruz.

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Ben Türkiye liginde Fenerbahçe ile oynuyorum gerisini sen düşün. Bu geçtiğimiz turnuvada da denedim ikinci oldum. Eğer akıcı ve kontra oynattığın zaman rakiplerin önünde maçı çok erken dakikalarda bitirebiliyorsun. Ama ManU gibi bir deplasmanda erken teslim olmanda mümkün olabilir. Dezavantajlarında çok. Çok sağlam topla oynayabilen stoperlere ihtiyaç duyabiliyorsun.
    Tam lafın üstüne geldi man utd deplasmanda oynıcam

Nesil
    2006

Tam lafın üstüne geldi man utd deplasmanda oynıcam
    Kolay gelsin, kontrada topu kendinde tutmaya çalış. Sakin oynat. Tabloda avantaj sende ise korkmana gerek yok.

Mesaj Yetkileri