1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Saçmalık!

Angry Saçmalık!

Uefa Avrupa Ligi'nde Leverkusen'le yaptığım maçta 7. 13. 38. ve 90. dakikada 4 oyuncum sakatlandı fakat maç boyunca hiçkimse sarı kart dahi görmedi. Hatta 90. dakikada adamıma çift dalıp topu aldıktan sonra kontraya kalkıp gol yedim. Yahu böyle saçmalık görmedim! Sinirden bilgisayarı kıracağım ya! Bu ne arkadaş. Tamam zor olsun heyecanlı olsun dedik de böyle de saçmalık olmaz. Yahu adamın bacağı kırıldı aylarca sahalardan uzak kalacak böyle bir şey nasıl olabilir ya? Adamın bacağını kırıyor devamında gol atıyor. 1'i 2 hafta yok öbürü 5-6 hafta yok diğeri 3 ay yok diğeri 6 ay yok. Ne yapacağım 20 tane alternatif mi alıcam takıma? Hepsi de mc dmc pozisyonunda ya. Kaleci mi koyacağım ortasahaya ben?

Bir sonraki lig maçında ise Carlos Fierro'nun da ayağı kırıldı 5-6 ay o da yok. Ohh artık ben çıkar oynarım.

Oyundan ss koyabilirmisin ?

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Gercektende Hakem sana cok Cabuk sari Kart gösteriyor resmen Dün 11 oyuncuma sari Kart gosterdi...fenerbahce takimindaki oyuncular Benim oyunculari bicti hep onlara uyari Verdi h.ali Kaldirim Ayni oyuncuma 5 DEFA faul yapti hic Kart cikarmadi hep uyari Verdi resmen oyunu Kapattim sinirimden

Quote Originally Posted by mustinho03 View Post
    Gercektende Hakem sana cok Cabuk sari Kart gösteriyor resmen Dün 11 oyuncuma sari Kart gosterdi...fenerbahce takimindaki oyuncular Benim oyunculari bicti hep onlara uyari Verdi h.ali Kaldirim Ayni oyuncuma 5 DEFA faul yapti hic Kart cikarmadi hep uyari Verdi resmen oyunu Kapattim sinirimden

her maç ya bir oyuncum sakatlanıyor ya da kırmızı kart görüyor. banko bu 1 sezondur durum aynı.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Aynı durum bendede vardı kırmızı kart olayı yokta. Sakatlanmaya şöyle çare buldum genel antrenman seviyesini düşürdüm maç antrenmanını artırdım sakatlıklar azaldı belli olur bi şekilde
    malatyAdana!

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Aynı durum bendede vardı kırmızı kart olayı yokta. Sakatlanmaya şöyle çare buldum genel antrenman seviyesini düşürdüm maç antrenmanını artırdım sakatlıklar azaldı belli olur bi şekilde
    maçta alınan darbelerden dolayı sakatlıklar oluyor bende. cam kemik hastalığı var sanki oyuncularımda. hep ayakları kırılıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    eskişehir

Bide bunları üstüne mükemmel oynadığın maçta 90+3 de şaçma bir gol Kaldır camdan at bilgisayarı

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

]
    Quote Originally Posted by murder87 View Post
    Bide bunları üstüne mükemmel oynadığın maçta 90+3 de şaçma bir gol Kaldır camdan at bilgisayarı
    21.kattan aticamda birinin kafaya gelir diye korkuyorum

Ss koyar mısın

Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    Ss koyar mısın
    Dostum yeni sezona geçtim ve baya ilerledim.

Mesaj Yetkileri