1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Bu Kadro Nasıl Avrupa Şampiyonu Olamaz?

Default Bu Kadro Nasıl Avrupa Şampiyonu Olamaz?

Kaleciler

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Stoperler

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Sağ Bekler

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Sol Bekler

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Orta Saha

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Sağ Açık

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Sol Açık

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Forvetler

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
    Last edited by vivoperlei : 26.Aralık.2012 at 01:43

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

25 kişinin hepsini paylaşacak mısın?

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Kadro gayet iyi ama taktik'de sıkıntı vardır belki ?

Nesil
    2006

Olay basit ilk sezon tek tek ManU, Barcelona, R.Madrid'i al ve yönet. Bakalım kaçı ile Şampiyonlar Ligi gelecek.

Evet arkadaşlar zor oldu biraz ama 24 oyuncunun profilini paylaştım 8 senede 5 şampiyonluk 2 ikincilik 1 üçüncülük yaşadım.Avrupada en büyük başarılarım 1 kez Şampiyonlar Ligi çeyrek finali 1 kez Uefa kupası yarı finali.Hileyi hurdayı sevmem o yüzden hiç save load yapmam.Saçma sapan takımlarla Şampiyonlar Ligi alanları görünce ya diyorum ben Malım ya da herkes hile yapıyor.Olmuyor arkadaş.Ne yapsam olmuyor.Ligde en son sene 120 gol attım.Avrupada bırakın Barcayı Real madridi,kalburüstü Leverkusen Totenham tarzı takımlar bile çıksa karşıma takıma bi haller oluyor.

Bu arada takım bu sene oluşturulmuş bir takım değil.En iyi oyuncularım olan Fierro,Zouma,Sinan,Ömer Faruk,Tolga,Sezer,Ziya gibi adamlar en az 4-5 yıldır takımda

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Ziyayı sevmedim, takımın en iyisi birde Türk, gitmiş Fransayı seçmiş

Başlıktaki sorduğun sorunun cevabının % 30 u gerçek hayatta bulunmakta; Barca'nın mesela Chelseaya karşı ş.ligini alamaması gibi, veya bu sene real madridin ligde 3.lüğü gibi veya Türkiye liginden F.bahçe mesela bu yıl transfer için Real Madrid, Anzhi gibi takımlardan fazla para harcamış, ligimizde 3. takım Antalya F.bahçe 4..
    Kısacası; uyum, taktik ve RUH vs

Cevabının %30 u ise; tamamen oyun olduğu içindir, adı üstünde oyun yani..
    oyun kelimesinin 1.anlamı: vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence aracı..

Emin ol cevabının %30 u ise senin yazdığın mesajın içinde saklı kaydet oyna, yenildiysen gir tekrar oyna..

%5'i editör oyuncu data düzeltme vs yabancı kuralları wonderkid vs bulmalardır..(hazır programlarla ca pa olayı)

Son %5 i bende bilmiyorum oyunun hataları bug vs'dir belki

Avrupa için ayrı kontrollü bir taktik kullanmamandan dolayıdır. Ben PSV'yi yönetiyorum. Bu yıl şampiyonlar Liginde grupta 3 puan alarak Avrupa Ligi'ne kaldım. Avrupa Ligi için taktik değiştirdim. Çift forvetten tek forvete döndüm. Kontrollü/Kontra futbolu oynattım ve kupayı aldım. Şanslıydım çünkü Atletico Madrid, Tottenham, İnter, Milan ve bir iki üst düzey takım elendi eleme turlarında.(son 16, çeyrek final) Beni tek zorlayacak rakip Lyon ve Dortmund'du. Lyon'u deplasman golü ile eledim. Finalde Dortmund'u da hakem sayesinde eledim. 29. dakikada 10 kişi kaldılar ki o dakikaya kadar belki durum 5-0 olabilirdi kalecim sağolsun beni kurtardı. 10 kişi kaldıktan sonra yine oyunun kontrolü onlardaydı kontralardan bulduğum 2 golle kupayı kazandım.

Yani hem şansın olacak hem de Avrupa için kontrollü taktiğin olacak. İş sadece kadro kalitesinde olsaydı Fm'nin tadı olmazdı. Biraz taktik, biraz şans ve doğru oyuncu seçimi gerekli.

Komik bir başlık aslında. Yıllardır teknik direktörler eleştirilir. Yıllardır başarısız olunduğu için teknik direktörler yollanır. Bir düşün bakalım sorun nerede.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by noescape85 View Post
    Ziyayı sevmedim, takımın en iyisi birde Türk, gitmiş Fransayı seçmiş

Başlıktaki sorduğun sorunun cevabının % 30 u gerçek hayatta bulunmakta; Barca'nın mesela Chelseaya karşı ş.ligini alamaması gibi, veya bu sene real madridin ligde 3.lüğü gibi veya Türkiye liginden F.bahçe mesela bu yıl transfer için Real Madrid, Anzhi gibi takımlardan fazla para harcamış, ligimizde 3. takım Antalya F.bahçe 4..
    Kısacası; uyum, taktik ve RUH vs

Cevabının %30 u ise; tamamen oyun olduğu içindir, adı üstünde oyun yani..
    oyun kelimesinin 1.anlamı: vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence aracı..

Emin ol cevabının %30 u ise senin yazdığın mesajın içinde saklı kaydet oyna, yenildiysen gir tekrar oyna..

%5'i editör oyuncu data düzeltme vs yabancı kuralları wonderkid vs bulmalardır..(hazır programlarla ca pa olayı)

Son %5 i bende bilmiyorum oyunun hataları bug vs'dir belki
    Oranlara, tabii, bir şey diyemem ama, bu cevap oldukça güzel bir cevap. Okurken, "Avrupa Şampiyonu olan nasıl oluyor?" sorusuna verilmiş bir cevap gibi düşünülürse daha da manidar olur sanırım.

İkinci % 30'a bir parantez açayım: Oyunun, adı üstünde, oyun olduğu için bir takım açıkları var (teknik anlamda bug değil bunlar). Biz, bilinçli olarak olmasa bile, tekrar tekrar oynaya oynaya öğrendiğimiz bu açıkları kullanarak bilgisayara üstünlük sağlayabiliyoruz. Bilgisayar ise, insan zekası kadar gelişmiş bir organizma olmadığı için, veya kabaca "öğrenemediği" için bu tür açıklara karşı tedbir alamıyor.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

aziz baskan yollamasin seni demek ki sorun hocada diye

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustiUA View Post
    aziz baskan yollamasin seni demek ki sorun hocada diye
    Tam tersi, Başkan Azizse eğer, istifa etmek istese bile "istifa et" seçeneğine tklanmıyordur.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Tam tersi, Başkan Azizse eğer, istifa etmek istese bile "istifa et" seçeneğine tklanmıyordur.
    kardeşim yeni gördüm mesajını valla gece gece yüzüme bi gülümseme oturdu

la bu zamana kadar siirtsporla şampiyonlar ligini alıodunuz o zaman iyiydi ya oyun

Bence birde Galatasaray'ı al dene

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sampiyonlar ligi maclari zor olmus fakat avrupa ligi maclari daha kolay olmus.. ilk 2 sezon üst üste avrupa ligini aldim fenerbahceyle.. ilk sezon transfer yapmadan aldim.. 3. sezon sampiyonlar liginde yari final oynadim ama gruplardan zar zor 9 puanla cikabildim.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

ben galatasarayla ilk sezonumda cl'de çeyrek finaldeyim kura çekilmedi daha hedefim buydu zaten muhtemelen daha öteyede gitmez ama olsun gir çık falan yapmadan neyse o. ama kuralar iyi denk geldi

Mesaj Yetkileri