Arkadaşlar size başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum. FM 2012 hariç bu serinin müdavimiyimdir ama böyle bişeyle ilk defa karşılaşıyorum. Bayern Leverkusen'le kariyerime başlamış, kendimce keşiflerimi kadroma katmak üzereydimki kontrat yapma aşamasında bi olayla karşılaştım.
Oyuncular aldığı ücretler bize göre çok az olmasına ve her türlü bize katılmaya hevesli olmalarına rağmen, kontrat sayfasının altında kırmızı puntolarla şöyle bir şey yazıyor. ''yönetim kısıtlamalarından dolayı teklif yapılamıyor, lütfen düzeltin''
Adriano'yu kadroma katmama rağmen ondan sonra 4 oyuncuyla yaptığım görüşmelerde aynı durum ortaya çıkınca tıkandım. daha sonra bunun bir hata olup olmadıgını öğrenmek için, Real Madridle oyun açtım ve aynı oyunculara teklif yaptım. tekrar aynı yazı çıktı. Anlıycağınız yönetim bu oyuncuları kadroma katmamı istemiyor.
Şimdi merak ediyorum, tüm internet alemınde arastırdım fakat izine rastlayamadım. bu tip bi durumla karşılasanınız yokmu aramızda ? Acaba yönetim takımın başına gelir gelmez kadronun dinamikleriyle oynamamam için mi böyle bir şey yapıyor? acaba bunun sebebi nedir ?
(bide son olarak;bunu bi rica olarak kabul ederseniz sevinirim, 2 dakikalıgına herhangi bi takımla oyun açıp' evandro' veya 'drenthe' veya 'alex de souza' isimli oyuncuları transfer etmeyi deneyebilirmi. ben bu adamların hiçbirisini alamıyorum bahsettiğim yazı çıkıyor.)
evet arkadaşlar ne dersiniz, sizce bu bir hata mı yoksa yenilikmi ?