1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: An İtibarıyla Oyunu Bırakıyorum

Default An İtibarıyla Oyunu Bırakıyorum

Artık pes ediyorum arkadaşlar böyle oyun olmaz olsun. Beşiktaşla oynadığım maçta 90+2. dakikadaya kadar 1-0 önde gidiyordum, maçın son dakikasında orta sahada beşiktaş serbest vuruş kazandı topta bizim kalenin önündeydi. Muslera topu aldı orta sahaya kadar eliyle götürdü İbrahim Toraman'ın önüne bıraktı kaleye geçene kadar İbrahim topa vurdu ve gol oldu. Benden bu kadar Allah hepinize sabır versin ben yatmaya gidiyorum.

2. Default

Bende sırf para verdim diye oynuyorum.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Ben mi çok şanslıyım, siz mi çok şanssızsınız anlamadım. Oyunun ilk iki güncellemesinden sonra hiç bir sıkıntı olmadı bende.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Futbolda bunlarda var izleyin http://youtu.be/NDMaPC68uKg

Bu sebepten oyunmu bırakılır ya normal hayatta da çok nadir olsa bile böyle durumlar olmuyormu zaten

Sadece bu değil ki. Oyun her yönüyle saçma. Sen hiç kalecinin topu orta sahaya kadar getirip rakibin önüne koyup gol yediğini gördün mü.

Nesil
    2003

Mac dosyasini kayit edip ozel mesaj olarak yolladigim e-posta adresine yollayabilirmisin?

Bitmis macin skoruna basarak maca gir
    Maci Kaydet dugmesine tikla
    Ve bu dosyayi ilettigim adrese yolla lutfen.

Oyunu direkt kapattığım için öyle bi şansım yok malesef.

Nesil
    2003

Aklinda bulunsun. Eger kazara bir daha oynar ve bu tip bir sey basina gelirse, oyunu kapatmadan once macin dosyasini alirsan bu tip seyleri duzeltirler.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Aklinda bulunsun. Eger kazara bir daha oynar ve bu tip bir sey basina gelirse, oyunu kapatmadan once macin dosyasini alirsan bu tip seyleri duzeltirler.
    Konuyu sahiplenmek gibi olmasın da merak ettiğimden soruyorum. Aşağıdaki youtube videosu normal mi karşılanıyor yoksa onu da bildirelim mi. Başıma 2 kariyerde oynadığım 10 sezonda 4-5 kere geldi. Hem bana atıldı hem ben attım. Bir de videosunu almadım ama kalecinin ofsayt yada faul atışında ceza sahası dışında atılanlar da topu direk rakibe attığı ve gol olan pozisyonlar hakkındaki yorumunu da alabilirmiyim.

http://www.youtube.com/watch?v=DAnQNMq-ixc
    Last edited by themanticors : 05.Ocak.2013 at 22:18 Reason: Youtube linkini eklememiştim.

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by themanticors View Post
    3 sezonda 1 kere de benim başıma geldi videodaki
    Gerçekte de oluyor böyle şeyler ama sürekli oluyorsa incelenmesi gerekir diye düşünüyorum.

Bir de golü neden kaleciye vermiş ki?

Konuyu sahiplenmek gibi olmasın da merak ettiğimden soruyorum. Aşağıdaki youtube videosu normal mi karşılanıyor yoksa onu da bildirelim mi. Başıma 2 kariyerde oynadığım 10 sezonda 4-5 kere geldi. Hem bana atıldı hem ben attım. Bir de videosunu almadım ama kalecinin ofsayt yada faul atışında ceza sahası dışında atılanlar da topu direk rakibe attığı ve gol olan pozisyonlar hakkındaki yorumunu da alabilirmiyim.

Böyle şeyler alt liglerde oluyor ki normalden daha fazla olmalı bence.Geçen sene kaleciler topla ceza sahası dışına çıkıp kırmızı kart görüyorlardı bu senede böyle şeyler oluyor.Üst seviye takımlarla ve oyuncularla oynarken böyle şeyler oluyorsa o zaman sıkıntı var demektir.

Tabi ki alttaki video gibi rüzgarlı bir havada oynanıyorsa maç böyle şeyleri üst seviyede de görmek olasıdır.

http://www.youtube.com/watch?v=i4SbJpQPA40

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

baski altinda olmadan yapilan hatalar benim de dikkatimi cekti. misal hic pres yokken sol dipten tac atisinda soldaki stoper topu alamadi ve rakibin forveti topu alip yuruye yuruye atti golu. aslinda bu tip seyler gercek hayatta da oluyor, yok degil. oyunda da olmasi hos olmus bana gore

mesela cok net hatirlarim GS-Sivasa macinda hayrettin durup dururken ceza sahasi icinde egilip topu yerden aldi ve hakem penalti caldi. hayrettin duduk sesi duydugunu zannetmis oysa ki

yine bir sivas macinda themanticorsun verdigi youtube videosu gercek oldu. sivasin yedek kalecisi uzun mesafe topuna cikarken top onunde sekip uzerinde kaleye girmisti

sonucta futbolda bu hatalar var ama konuyu acan arkadasin belirttigi durum bariz bir hata, zaman gecirme sifir ayarina getirildiginde yapilan bir hareket bu ama yazilimda kaleciyi haric tutacak bir ekleme yapilmasi lazim anlasilan

Nesil
    2007

1 sezonda 2 kez başıma geldi Neyse ki golü atan bendim sinirlerim biraz daha az attı Bir de kaleci kendi kalesine attı yazılıyor. Son anda mı dokunuyor ne oluyorsa.

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    1 sezonda 2 kez başıma geldi Neyse ki golü atan bendim sinirlerim biraz daha az attı Bir de kaleci kendi kalesine attı yazılıyor. Son anda mı dokunuyor ne oluyorsa.
    Video da pek belli olmuyor da sanki top ona çarpıyor gibi yerden sekerken ondan öyle yazıldığını düşünüyorum. Diğer arkadaşların da dediği gibi aslında gerçek hayatta olunabilirliği olan bir olay da ben böyle sık olunca acaba hata mı var dedim. Sonuçta hangi takım son 5 yılında 2-3 tane bu şekilde gol atmış olabilir ki ve bu benim başıma 2 farklı takımda geldi. Belki de gerçekte sık olan bir olaydır da ben bilmiyorum.

Bu arada o Howard'ın attığı golü ben tv'den maçı canlı izlerken görmüştüm zamanında. O gol Howard'a değil rüzgara yazılmalıydı kesinlikle.

Nesil
    2003

Ikisi icin de olur boyle seyler. Bazen oyuncular hata yapiyor. Ozellikle bu golun oldukca alt kademelerde oynanan bir macta oldugunu goz onunde bulunduursak sasirmamak lazim.

Ama mesela bu cok bariz bir hata.

http://www.youtube.com/watch?v=6R-_mPstpPA

Not: Golu atamayan Jack Wilshere'i almak icin takas ettigim Raheem Sterling.

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

O ne biçim bir maç öyle ya? Kırmızı formalılar el ele tutuşup oynuyor resmen 10 adam aynı yerde

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ikisi icin de olur boyle seyler. Bazen oyuncular hata yapiyor. Ozellikle bu golun oldukca alt kademelerde oynanan bir macta oldugunu goz onunde bulunduursak sasirmamak lazim.

Ama mesela bu cok bariz bir hata.

http://www.youtube.com/watch?v=6R-_mPstpPA

Not: Golu atamayan Jack Wilshere'i almak icin takas ettigim Raheem Sterling.
    Takım savunması budur işte, adamlar birbirine inanılmaz bir destek veriyor! .

19. Default

Çok sinir bozucu, özellikle köşe vuruşları sonrası sıklıkla gözlemliyorum. Top taaa rakip kaleciye gitmiş, bizimkiler hala kutu kutu pense arıyor

Mesaj Yetkileri