Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: FM 13.2.2 Güncellemesi

Default FM 13.2.2 Güncellemesi

Arkadaşlar ufak bir update daha yayınlandı....

A small Football Manager 2013 update is now available. To download the update, simply save your current game and quit FM, then quit and restart Steam and launch the game as normal. This should start your update automatically.

If you have any technical issues, please report them http://community.sigames.com.

The new build includes, but is not limited to, the changes below:

Optimised match processing speed for network clients
    Fixed crash during processing linked to co-ownerships
    Fixed crash during processing linked to missing stadium data
    Fixed state saving of staff responsibility setting for match preparation (FMC)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

türkçe açıklamasını yapabilecek varmı ?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

maç motoru değişikliği yok galiba.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

maç motoru ile ilgili hiçbirşey yok. sadece 2-3 tane hata düzeltilmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

bu yamayı yükleyipte oyunu açamama hatası alan oldu mu ?

Güncelleme ile gelen yenilikler <stadium#1-> Teşekkürler SI GAMES

Fixed state saving of staff responsibility setting for match preparation (FMC)

bu sanırım benim belirttiğim antreman hatasının fixlenmesi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by amanosa View Post
    Güncelleme ile gelen yenilikler <stadium#1-> Teşekkürler SI GAMES

Güncellemeden önce de vardı o.

Benim yaptığım 3 maçta 3 penaltı 2 kırmızı kart oldu.Denk geldi büyük ihtimal çünkü maç motoruyla ilgili değişiklik görünmüyor ama kafam karıştı.

Bende stadyum hatası ilk kez bu güncellemeden sonra çıktı hemde save i yeni açtığımda ilk devam tuşuna basmamla!

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Orada sadece belli başlı değişiklikleri yazmışlar. dikkat edilirse includes but is not limited to demişler. Yani bunlarla sınırlı değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yeni çıkan her güncelleme bir diğer problemi de yanında getiriyor, bu gidişle Update rekoru kırabiliriz : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Güncellemeyi yeni yükledim ve bende regenlerin resmi çıkmamaya başladı. Sadece bende mi problem? ayarlardan kontrol ettim orada bi sorun yok. Şimdilik sadece güncelleme gibi gözüküyor problem

Arkadaşlar ben önceki yıllarda hep yaz tatiliyle birlikte başlardım oyuna. Yani güncelleme dönemine denk gelmezdim pek. Daha önce de oluyor muydu böyle hatalar ?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Maç motorunda kesinlikle oynama var. Sahada oynanan top çok farklı geldi bana. Hatta bazen FM 12 etkisi yarattı. Bilemiyorum belki de gözüm alıştı diye öyle gelmiş olabilir.
    TariboWest

neyse regen resim olayı cache klasörünü silince düzeldi bilginize.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Patch steam den guncelleme yaptirmadim cünkü kariyerim cok iyi gidiyor biraz beklicem her guncellemeyi onayladigimda guncellemenin bir Kotu tarafi cikiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Yine mi yaa
    malatyAdana!

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Kiralık listesine koyduğum oyunculara aylık ücretli teklif getiriyorlar. Kabul edince de transfer gerçekleşmiyor çünkü aslında verecek paraları yok. Patch sonrası 4-5 kere başıma geldi. Oyun hatası sanırım.

Steam ID: fotosuki

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Kiralık listesine koyduğum oyunculara aylık ücretli teklif getiriyorlar. Kabul edince de transfer gerçekleşmiyor çünkü aslında verecek paraları yok. Patch sonrası 4-5 kere başıma geldi. Oyun hatası sanırım.
    Daha öncede vardı böyle bişey patchden değil.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Evet arkadaşlar bu daha önceden olan bir sorun ve iletilmesi gereken bir hata olduğunu düşünüyorum.

Maç Motoru Düzeldi Mi Arkadaşlar Updateyi Yükleyenler Bilgilendirirse Ona Göre Oyunuma Devam Edicem,mevcut Maç Motoruyla Oynamak Beni Sinirli Bir Insan Haline Getiriyor

bu güncellemeden sonra maç motorunda fark hisseden var mı? yazmadıkları halde bikaç ufak şeyde oynama yapmış olabilirler mi sizce? ben daha bakamadım fikri olan varsa süper olur

sakatlıklarla başım dertte. bu güncelleme de çare olmadı. arkadaşlar biri sakatlıkları önlemek için sezon başlamadan 1 hafta önce form antremanı falan yaptırın diyordu. nasıl yapacağımı bulamadım. var mı bilen?

Nesil
    2006

Bu konu neden sabit değil?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TheWalkingDead View Post
    sakatlıklarla başım dertte. bu güncelleme de çare olmadı. arkadaşlar biri sakatlıkları önlemek için sezon başlamadan 1 hafta önce form antremanı falan yaptırın diyordu. nasıl yapacağımı bulamadım. var mı bilen?
    Tempon çabuk ise normale düşür.

Beyler bununla ilgili daha önce yazan eden oldumu bilmiyorum ama dikkatinizi çekmiştir uzatma örneğin 3 dk. verildiyse 3.dakikayı bi kaç saniye geçmeden son düdük geliyor ve felaket ayar edici durum .

Güncellemeden sonra, sürekli oyun beni masaüstüne atıyor. Neden böyle bir problem ortaya çıktı anlamış değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by HKi View Post
    Güncellemeden sonra, sürekli oyun beni masaüstüne atıyor. Neden böyle bir problem ortaya çıktı anlamış değilim.
    Bu problem nadiren bana da oluyor. Oyundan kendi kendine çıkıyor.
    FM Gazetesi

Böyle problemle oynayamıyorum oyunu... üff ya... tam da transferlerin olduğu bu dönemde gaza gelmiştim.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri