Başkanımız Valery Gazzaev
Stadımız (Spartak-Vladikavkaz)
Kuralları okudum,kabul ediyorum.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110128
Başkanımız Valery Gazzaev
Stadımız (Spartak-Vladikavkaz)
Kuralları okudum,kabul ediyorum.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110128
malatyAdana!
Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Başarılar hocam ,
Başarılar dilerim
Rusya'da ki ilk günlerimizde personelleri değiştirme kararı aldık , yardımcılığıma Malatyaspor'un efsane kaptanı Mert Korkmaz'ı getirdim.
malatyAdana!
Kilit Oyuncularımız ;
Takımın mali durumu iyi , ama takımda gereksiz oyuncu çok fazla bunların çoğunu göndereceğiz bazı eksik bölgelere transfer yapacağız görüştüğümüz isimler var yakında sonuçlanacaktır.
Kullanacağımız taktik ise Hasan hocamın taktiği Modern Futbol.
malatyAdana!
Başarılar kardeşim
Başarılar zorlu bir kariyer![]()
malatyAdana!
Ve transferde sona gelindi yapılan transferlerimiz şöyle ;
Gerekli bölgelere transferlerimizi yaptık oyun sistemimize uygun olmayan oyuncuları satılık ve kiralık listesine yerleştirdik bunlardan bir kaçı takımdan ayrıldı diğerlerinide göndermeye çalışıyoruz öte yandan alternatif olabilecek sol bek arıyoruz Özgür Çek'e bir teklif götürdük olumlu yanıt alamadık bekliyoruz.
Hazırlık kampımız iyi geçti diyebilirim gol yollarında etkiliyiz ama bir o kadar savunma da etkisiz kalıyoruz savunma yerleşimi ve savunma duran toplarına çalışıyor takımımız .
Lig'de ilk maçımızı içerde Volga Nizhny Novgorod ile oynayacağız.
malatyAdana!
Seçim gayet güzel,başarılar hocamkamp çok güzel geçmiş.
![]()
Başarılar dilerim , hazırlıkta yenildiği rakipleri tanımadığım için yorum yapamıcam diğer maçlar iyi geçmiş.
Takipteyim .![]()
Başarılar.
İlginç kariyer olabilir, başarılar.
Odiah yeterli olacaktır defansın sagı için Spas Delev'i sezon basında bütük Türk takımları izliyor nasıl bir oyuncu acaba senin kariyerinde görmüş oluruz![]()
İlginç bir kariyer, başarılar.
Kariyer sahibi 2 hafta içerisinde mesaj atmadığı için konu kapatılmıştır.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.