Beyler başlıktan da anlaşıldığı üzere frikikçi arıyorum.
Fm'de çok rastlamıyorum frikik gollerine var mıdır şöyle oynattığınız frikik golünü çok atan bir oyuncunuz ?
Beyler başlıktan da anlaşıldığı üzere frikikçi arıyorum.
Fm'de çok rastlamıyorum frikik gollerine var mıdır şöyle oynattığınız frikik golünü çok atan bir oyuncunuz ?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
FM 2012'de şu anda Tottenham'da oynayan sanıyorum adı Gyfli Sigurdsson'du. Anji kariyerimde uzaktan ve yakından bayağı gol atıyordu. Bu yıl denemedim ama yine öyle olabilir. Bir önceki patchte kolaydı frikikten atması ama son patchte zorlaştırılmış. Top dağa taşa gitmiyor ama barajda kalıyor.
Sunderland'da oynayan Larrson efsane.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Villanueva... Sezonda en az 5-6 tane atıyor
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Joe mckee tabikide. Frikik atmak için doğmuş
Pjanic oldukca iyi atiyor frikikleri.
semih şentürk![]()
Benat bayağı gol atmıştı bir kariyerimde
2012 de salihovic ve burak kaplan
Thiago Silva,Seri A'da oynadığım zaman 7 gol atmıştı.6'sı frikik.![]()
Frikikçiye gerek yok ki herkes atıyor, İsmail Köybaşı bile bende bir sezonda 4 tane frikik golü attı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
manuel fernandes bende cok frikik golü atıyor..
O kadar Selçuk'a frikik attırdım daha siftahı yok, şimdi hamiti deniyorum şuanlık onda da yok. Neden anlayamadım bu adamlar has frikikçi ama golle tanışamadılar.
Son patchde biraz sorun var galiba. Frikiği 20 olan bir tane regen buldum, İngiltere L2'da oynuyorum. Her frikiği o kullanıyor ama daha barajı geçiremiyor. Önceden top staddan dışarı çıkardı şimdi barajı bile geçmiyor. Bir ortasını bulamadılar.
frikiklerden çok fazla gol olmuyor. eski serilerde frikiki 17 üstü olan oyuncu her frikiği gol yapardı ne günlerdi be![]()
DuduSürekli Frikikten asıyor adam
Özgür ÇekAdam her seferinde en kötü direğe atıyor
![]()
David Simao (Benfica)
Juan mata oyunun en iyisi bence gözlemlediğim kadarıyla
nuri şahin benat mata 3 ünede kullandırıom 3 ü de atıyorfrikite corssing te önemli beyler yakından kullanılan toplarda benat pek kesme atamıyor mesela crossing düşük olduğundan dolayı
sabri sarıoğlu atmışlığı var gördüm hemde bana karşı. O günden beri favorim arkadaş.