1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Başlangıç ligleri seçimi

Default Başlangıç ligleri seçimi

bugün fm13 satın aldım geçen haftada yeni laptop almıştım.önceki pcnin özellikleri düşük oldugu için tek tr ligini seçiyordum.

Giresunsporu oynayacağım hangi ülke liglerini seçip başlamam en uygun olur.alt liglerinide vs seçmelimiyim.

birde oynanabilir ile sadece izlenebilir gibi bir seçenek vardı tam hatırlamıyorum hangisini seçmeliyim

ben genelde liglerin değerine göre bakıp seçiyorum

ortalama lig değeri 400 miyon yuro eden liglere bakıyorum transfermarkt ta bu değerler sıralanmış

bu durumda şöyle bir sıralama çıkıyor ve bende bu ligleri açıyorum fakat türkiye dışındakiler görünebilir seçiyorum

ingiltere 1. Ve 2. Lig
    ispanya 1. ve 2. Lig
    almanya 1. Lig
    italya 1. Lig
    fransa 1. Lig
    rusya 1. Lig
    türkiye hepsi -oynanabilir-
    hollanda 1. Lig
    portekiz 1. Lig
    ukrayna 1. Lig
    belçika 1. Lig
    birezilya 1. Lig
    arjantin 1. Lig
    meksika 1. Lig

oynabilir ve görüne bilir arasındaki fark oynanabilir liglerin takımlarında teknik direktör olabilirsin fakat görünebilir liglerde sadece lig sıralamaları vs. şeyleri görürsün ama fm 2012 ile gelen özellik ile istediğin zaman herhangibir ülkenin ligini oynanabilir olarak ekleyerek orada herhangi bir takıma teknik direktör olursun.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

arneas arkadaşım açıklamış, fakat Giresun'dan sonra Avrupa'ya açılmak istersen, o ligleri oynanabilir yapmalısın.
    Şahsen şuan Fenerbahçe'deyim ve 2019 yılındayım. İngiltere, İspanya ve Amerika ligleri açık. İngiltere ve İspanya'da da bir takım yönettikten sonra, Fenerbahçe düşüşe geçmiş ise tekrar baba ocağına döneceğim. En son artık sıkıldıktan sonra Amerika'ya Galaxy'e gidip fantazi yapmayı planlıyorum.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Bacagım kırılmıştı 3 ay yatıyordum daha yeni yürümeye başladım ögrenci oldugum icin yurttayım hep malum yurtta yapcak birşey yok giresunsporla uzun soluklu bir kariyer yapıcam.ilginiz için teşekkürler

Aslında gurbetçilerin olduğu ülkelerin düşük liglerini açarsan oyuncu bulman daha da kolaylaşabilir. Almanya, Avusturya, Belçika gibi ülkelerde bir sürü Türk oyuncu çıkıyor

Mesaj Yetkileri