1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Güneş Bu Sefer İzmir`den Doğacak ! - Göztepe SK [1.Sezon]

Thumbs up Güneş Bu Sefer İzmir`den Doğacak ! - Göztepe SK [1.Sezon]

.:: Kulüp Adı ::.

Göztepe Spor Kulübü

.:: Logo ::.

.:: Hakkında ::.

Göztepe Spor Kulübü, 14 Haziran 1925 yılında Altay Spor Kulübü'nden ayrılarak Güzelyalı, İzmir'de kurulmuş, bir çok branşta faaliyet gösteren bir spor kulübüdür. 1937-1939 arası, dönemin İzmir Valisi Fazlı Güleç'in zorlamasıyla İzmirspor ve Egespor'la birleşmiş ve "Doğanspor" adıyla mücadele etmiştir. Kısa bir süre sonra kendi adını geri alan kulüp, Türkiye'ye Avrupa'daki ilk sportif başarıları getiren spor kulübü olmuştur.

.:: Biyografi ::.

.:: Başkan ::.

İmam Altınbaş

Son Dakika !!!

Kuralları okudum ve kabul ettim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Başarılar...

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar.Sana önerim Veli'ye iyi bak bende mükemmel oynamıştı

Nesil
    2012

başarılar hocam ,

Hepinize teşekkür ederim, sağolun...

Tecrübeli futbolcu Rızvan Şahin`i, 200 Bin Liraya İstanbul.B.B takımından transfer ederek kadromuza dahil ettik..Yararlı olucağından şüphem yok.

Ayrıca Heart Of Lions altyapısından yetişmiş ve geçen sene rizesporda forma giymiş, ganalı genç futbolcu Clement Aboagye`yide bedelsiz olarak aldık..

.:: Basın Açıklaması ::.

Ani bir kararla Göztepe Spor Kulübü`nün başına geçirilen Murat Keser, Bugün antreman tesislerinde yerel ve ulusal medya`nın yer aldığı basın toplantısına katıldı..Sakin ve kararlı gözüken Keser, oldukça neşeli tavırlarıylada dikkat çekti.

Göztepe Spor Kulübü Teknik Direktörü Murat Keser;

Değerli basın mensubu arkadaşlar.İlk önce hepinize teşekkür etmek isterim, İzmir`in bu soğuk havasında bizleri kırmıyarak bu toplantıya geldiniz..Bu arada merak etmeyin, toplantıyı oldukça kısa tutacağımki, hepiniz sıcak evlerinize ve işyerlerinize tez zamanda varın,kimsenin hasta olmasını istemeyiz.( Salonda gülüşmeler )

Açıkçası samimi olmak gerekirse, burda olmak benim içinde süpriz oldu.İmam beyi futbolculuk yıllarımda olsun, daha öncesi ve sonrası oldukça iyi tanırım..Ama uzun bir süredir görüşmüyorduk, benimde yurt dışındaki antrenörlük kurslarım sebebiyle Türkiye`ye gelemiyordum zaten.Ailemdeki birinin rahatsızlığı sebebiyle, aynı ortamda buluşma fırsatımız oldu.

Yılların vermiş olduğu hasreti giderdikten sonra, bu tür konular açıldı.Bana kurslarımın nasıl gittiğini sordu..Bende bir kaçını tamamladığımı ve hepimiz biliyoruzki, öğrenmenin yaşı yok, yüksek lisans kurslarına devam ettiğimi belirttim..Kendisi Göztepe`nin durumundan biraz bahsetti ve şu anki gidişattan memnun olmadığını söyledi.Malum hasta ziyareti kısa olur, bana muhakak kulüpte bir gün kahve içmeye gelmemi söyledi ve söz aldıktan sonra ayrıldık..

Akrabamın sağlık durumu 1-2 gün içinde düzeldiğinden, benimde tekrardan yurtdışındaki kurslarıma dönmem gerekti.İmam bey`in hala kahve teklifi aklımdaydı, gitmesem ayıp olurdu.Kendisini arayıp müsayit olduğunu öğrendikten sonra, tesislere gittim..Kendisiyle hoş beş sohbetten sonra ilk önce bir arkadaş sonrada Göztepe Spor Kulübü`nün başkanı olarak resmi bir teklifte bulundu.İlk önce samimi söylüyorum, kabul etmedim.Çünkü bu yük benim kaldırabileceğimden fazlaydı.

Hepimiz biliyoruzki Göztepe bir çınar.Bu kulüp neler atlattı, amatöre düştü sonra tekrar yükseldi ve İzmir Kulüplerinin içinde en fazla taraftara sahip takımlarından biri..Ama kendisi ısrarla bu işin başına geçmemi, artık kendisinin bir çok kişiye güvenini kaybettiğini belirtti..Benim hırslı ve azimli olduğumu, bununda kadromuza aynı şekil yansıyacağından emin olduğunu söyledi.Bende kendisini kırmıyarak bu görevi kabul ettim.İşte karşınızdayım.

Taraftarlar şundan emin olabilirki, ben küçüklüğümden itibaren her zaman hem Galatasaray hem Göztepe taraftarı oldum..Futbolculuk yıllarımda başka takımlarda forma giysem dahi, her zaman maçlarına gittim, gerekli desteği verdim..Şimdide aynısını yapacağım hatta daha fazlasını.Kimsenin kuşkusu olmasın, bu takım hakettiği yerlere gelecektir,

Hiç bir zaman boşa oyuncu almıyacağız.Elimizdekinin kıymetini bilip elimziden geldiğince onlardan verim almaya çalışacağız.Bu kulübün boşa harcıyacak tek bir kuruşu yok.Alt yapımızdaki genç futbolcularımzıda merak etmesin, çok çalışana, hakedene bu takımda her zaman yer var..

Göztepe son senelerde çok yıprandı, ama biz bunları telafi edeceğiz.Hepiniz duymuşsunuzdur Tanju Çolak teknik ekibimize katıldı..Geçenlerde kendisiyle alsancakta karşılaştık, bir kafede oturup hoş beş sohbetten sonra bana yardımcı olmasını rica ettim, sağolsun oda yıllardır esirgemediği desteğini tekrardan gösterdi ve bir abim olarak teklifimi kırmadı kabul etti..

Hedeflerimiz şu an büyük..Bazen insanlar kulübün başına yeni geçtiğinde bu tarz söylemlerden kaçınır..Ama aksine söylemek lazımki, oyuncularında hedefi böyle olsun, taraftarın kulübe karşı inancı artsın, her zamankinden daha fazla destek olsun.

Zamanında avrupada destanlar yazmış bu takım, neden tekrardan olmasın.Herkes bize inansın ben kendi adıma söz veriyorumki bu kulüp,i bu saatten sonra her zaman bir adım ileriye gidecektir.

Aramıza yeni katılan futbolcularada, hoşgeldiniz demek istiyorum.Başarılı olucaklardan kuşkum yok özellikle rızvan`ın tecrübesiyle takımıza katkıda bulunacağından eminin.

Toplantının en başında dediğim gibi, lafı fazla uzatmak istemiyorum.Bizden birilerinin beklentileri var görebiliyorum, emin olsunlarki burdaki teknik ekip elinden geleni fazlasıyla yapmaya hazır ve durmadan çalışıyorlar.

İleriyi görüyoruz ve başarıların çok da uzak olmadığı günler yakınlarda..Hepinize tekrardan teşekkür ederim, en kısa zamanda sizlerinde sorularını kabul edeceğim bir basın toplantısı düzenliyeceğim, o zaman havanın daha sıcak olmasına özen göstereceğim bir gün seçerim merak etmeyin ( Salonda tekrardan gülüşmeler )

Hepinize kolay gelsin arkadaşlar..

Toplantı Bitmiştir !
    Last edited by Jack Martin : 14.Mart.2013 at 04:16

.:: 1.Hazırlık Maçı ::.

Göztepe Spor Kulübü, ilk hazırlık maçında Süper Lig ekiblerinden Akhisar Bld. ile karşılaştı.İlk yarıda başa baş geçen mücadeleden sonra, ikinci yarının sonlarında Akhisar Bld, rakibine üstünlük kursada net fırsatlardan yararlanamayınca, maç 0-0 beraberlikle tamamlandı.Maç sonu gazetecelerin karşısına geçen Keser;

Bu bizim ilk hazırlık maçımızdı.Genel olarak iyi bir görüntü çizsekte son dakikalara doğru maçtan tamamen koptuk.Sezonun başı diye veyahut bir hazırlık maçı birşey olmaz gibisinden bakarsak, asla ilerliyemeyiz.Herşeyden olduğu gibi bundanda bir ders çıkarıp, hatalarımızı telafi etmeye çalışacağız..Akhisar Bld. teşekkür ederim, iyi mücadele ettiler bu sene süper ligde iyi şeyler yapacaklarından kuşkum yok.

Maç sonunda her iki takım futbolcularıda, el ele tribünleri selamladı..

.:: Resmi Duyuru ::.

Göztepe Spor Kulübü olarak, bugün gün içerisinde açıklanan ve neye göre baz alındığı dahi belli olmuyan oranlarla takımımız küçük düşürülmeye çalışılmıştır.

Herkesin inancı tam olsunki, Biz büyük bir Kulübüz ve her zamanda böyle olmaya devam edeceğiz.

Kamuoyunun bu tarz haberleri ciddiye alıp, takımımızı yıpratma politikasına destek olmamasını rica ediyoruz..

Göztepe Spor Kulübü Başkanı İmam Altınbaş

.:: 2.Hazırlık Maçı ::.

Göztepe Spor Kulübü, bugün deplasmanda Bandırmaspor`la yaptığı maçı 4-1 kazanarak sezon öncesi moral depoladı.Maçın başından sonuna kadar disiplini ve üstünlüğü elinden bırakmıyan sarı- kırmızılı ekip, tarafların yüzünü güldürdü.

Maç sonu Murat Keser, Her geçen gün daha iyiye gitme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz..Söylüyecek fazla birşey yok hepimiz bekleyip göreceğiz diyerek, Bandırmaspor`ada misafirperverlikleri için teşekkür etti..

.:: 3.Hazırlık Maçı ::.

Göztepe, yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ederken, bugün deplasmanda Denizli Bld. konuk oldu.Maçın başından itibaren kötü bir performans sergiliyen sarı- kırmızılı ekip, maçtan 4-1 mağlup ayrıldı.

Maç sonu, basın toplantısına Göztepe SK teknik direktörü yerine asistanı katıldı.Soruları yanıtlıyan Ali İbrahim, 3 gün arayla 2 farklı Göztepe seyrettik, umarım bu maçtan gereken dersi çıkarırız sözleriyle toplantıyı bitirdi.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

başarıları dostum baya detaylı olmuş herşey

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Başarılar diliyorum, anlatım süper
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    başarıları dostum baya detaylı olmuş herşey
    Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
    Başarılar diliyorum, anlatım süper
    Tşk ederim, sağolun

.:: 4.Hazırlık Maçı ::.

PTT 1.Lig ekiplerinden Göztepe, ligin başlamasına sayılı haftalar kala tam gaz hazırlık maçlarına devam ediyor.

Bugün Alsancak Stadyumunda Altay ile karşılaşan, sarı kırmızılı ekip İzmir derbisinden 2-1 galibiyetle ayrıldı.

Maç sonu gazetecilere kısa bir demeç veren Göztepe SK Teknik Direktörü Murat Keser;

Genel itibariyle iyi oynasakta, açıkca görülüyorki hala belli eksikliklerimiz mevcut.Özellikle yediğimiz goldeki kademe hatasını göz ardı etmemiz mümkün değil, bu tür hataları ligde tekrarlarsak bize pahalıya mal olabilir.Herkes üzerine düşen görevi, en iyi şekilde yapmalı diyerek, sözlerini tamamladı..

.:: Transfer ::.

Last edited by Jack Martin : 14.Mart.2013 at 13:13

.:: 5.Hazırlık Maçı ::.

Göztepe, sezonun son hazırlık maçında deplasmanda Aydınspor 1923 konuk oldu.

Maça baskılı başlıyan sarı-kırmızı ekip, mücadeleyi 3-1 kazanarak İzmir`e galibiyetle döndü.

Basın toplantısında oyuncularını öven Murat Keser, iyi mücadele ettik ve kazandık, tüm oyuncularıma iyi performansından dolayı teşekkür ederim.Yeni transferlerimizinde uyum sorunu yaşamamasından dolayı, daha bir ayrı mutlu oldum diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2012

Rızvan şahin iyi iş yapar bide Bjk 'de rıdvan şahin var oda çok iyi oynuyor aldığın yabancı stoper yerine yerli olarak daha iyilerini bulabilirdin .

sakary Ali Misafir

Zorlu bir sezon olacak. Süper Lig yolunda başarılar.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Sol bek ihtiyacın varsa Ordu'daki Selçuk'u öneririm,satılık başlıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyer sahibi 2 hafta içerisinde mesaj atmadığı için kariyer kapatılmıştır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri