Konusu açılması gerektiğini düşünüyorum bu muhteşem karşılaşmanın..
Konusu açılması gerektiğini düşünüyorum bu muhteşem karşılaşmanın..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Dortmund kazansın isterim ama favori kesinlikle Bayern Münih.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ben herşeyi geçtim de bu nasıl bir gururdur ya.
Alman derbisini dünyanın en büyük kupasının finalinde izleyeceğiz. Çok gurur verici bir olay, Dortmund'u bir adım önde görüyorum sebep sormayın bende bilmiyorum![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Münih alır kupayı. Buraya yazıyorum 3-2 alacak. Nuri'de gol atacak...
götze sakatlıgı nedeniyle oynamayacak ama maçı alacagız beyler rahat olun![]()
Bayern dagitir kesinlikle hak ediyorlar.
Öyle dağıtma falan imkanı olacağını sanmıyorum. Yarınki güçler hemen hemen eşit olacaktır. %51 Dortmund diyorum.
Bayern maçtan sonra kutlama yapmak için yer bile ayarlamış.Aşırı özgüven zarar verir bence.Kupayı Dortmund alacak![]()
Bayern Munih yine geçen seneki gibi kutlamalar için mekan kapatmış bu sefer paraları boşa gitmez kazanırlar büyük ihtimal.Gerçekten geçen seneye göre çok daha güçlüler ama bu sezon onları şüphesiz en çok zorlayan takımdı Dortmund.Aralarında bu sezon oynanan 4 maçta 2'sini aldılar 2'sini berabere kaldılar 1 farklı bir Munih galibiyeti bekliyorum ben.H0'a bir 20-30 Tl atarım
![]()
Yanılmıyorsam son 4 senede 3. finali Münih'in. Artık çekirge bir zıplar iki zıplar hesabı ellerinden kaçırıyorlar bu sefer izin vermezler. Formları tavan yapmış vaziyette. Götze de yok. Münih 3-1 ya da 3-2 alır görüşündeyim .
4-1 Bayern Münih 2 müller 1 robben 1 ribery - 1 lewandowski
2-1 Dortmunda galibiyeti ile bitecek.Bizi de sokağa dökecek![]()
Dortmund kazanacak diye hissediyorum, 2 gün önce de Trabzonspor kazanır diye hissediyordum.![]()
Bayern 3-0 kazanır. Goller Müller x2, Ribery.
Bayern Münih'i kupaya 1 adım önde görüyorum. Bu defa bırakmaz finali.
Dört gözle bekliyorum bu maçı. Futbol ziyafeti, futbolun zirvesi, süper maç ! Futbola doyacağız kısacası. Favorim ve gönlümden geçen takım Borussia Dortmund.
Canım FEDA olsun sana !
Umarım Dortmund kazanır ama Bayern bu finali son dört sezonda üçüncü kez oynayacak. Tecrübe çok önemli. Bayern net bir skorla kazanırsa şaşırmam. Maçın ilk yirmi dakikası maçın gidişatını belli edecektir. Dortmund'da Mario Götze'nin eksikliği sıkıntı yaratacaktır illa.
Bol gollü bir maç bekliyorum Bayern bu sene alır kupayı
Saat 9'da finalden çıkıp izlemeye gitmeyi düşünüyorumMuazzam bir final olacak diye düşünüyorum. İki tane pozitif futbol oynayan takım karşı karşıya. Umarım uzatmaya gider de keyfimiz 120 dakikaya taşar
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Umarım keyifli bir mac olur.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Beyler Dortmund'a ev araba ne varsa basın. Zengin olduk ya la![]()
![]()
https://twitter.com/tribundergi/stat...742145/photo/1
Kahinler iş başında.Dortmund'a evi arabayı bassak mı her şey onların kazanması yönünde.
![]()
İstatistikler çok ilginç, tutma ihtimali yüksek. Eğer tutmazsa birinden yahni, diğerinden salata yaparlar.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Munich'in final kabusu var, buraya kadar gelip başaramıyorlar. Dortmund ise belki uzun süre göremeyeceği bir yerde ve favori değiller. Kısaca kimse onlara neden kaybettin sorusunu yönetlmeyecek maçtan sonra o nedenle daha rahat maça çıkacaklar. Eminimki bu kupayı kazanacaklar.
Ne kadar Bayern sempatisi olsamda.Hikayesini okuduktan sonra.Dortmunt Sempatim daha cok arttı..
Şampiyonluk Cok Uzak Değil ! Yeterki Sen Yürekten Oyna !
Dormutn bu maçı 4-2 alır gibime geliyor hadi hayırlısı..
![]()
Bayern harcar gibi geliyor bana da.. Güzel bir maç olur inş.
Son senelerin çok başarılı iki takımı. Hangisi alırsa süpriz olmaz sanırım. Bayern bir adım önde gibi geliyor bana fakat finalin havası farklı olur.
Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk kez yaşanacak Alman finalinde Borussia Dortmund ile Bayern Münih arasında oynanacak maç öncesi bütün tesadüfler Borussia Dortmund'un kupayı alacağını işaret ediyor. 1997 yılında yaşanan bütün futbol olayları içinde bulunduğumuz 2013 yılında da gerçekleşti.
İşte tesadüfün detayları:
1997
Almanya Ligi Şampiyonu: Bayern Münih
İtalya Ligi Şampiyonu: Juventus
İngiltere Ligi Şampiyonu: Manchester United
Portekiz Ligi Şampiyonu: Porto
İspanya Ligi Şampiyonu: Barcelona
Türkiye Ligi Şampiyonu: Galatasaray
Almanya Kupası: Stuttgart - Final öncesinde son Dortmund'la oyanan lig maçında 1-2 yenildi.
Düşen takım: Fortuna Düsseldorf
Gol Kralı: Bayer Leverkusen'den Ulf Kirsten
Şampiyonlar Ligi finali öncesinde son iki sezonun şampiyonu: Borussia Dortmund (1995,1996)
Şampiyonlar Ligi Şampiyonu: Borussia Dortmund
2013
Almanya Ligi Şampiyonu: Bayern Münih
İtalya Ligi Şampiyonu: Juventus
İngiltere Ligi Şampiyonu: Manchester United
Portekiz Ligi Şampiyonu: Porto
İspanya Ligi Şampiyonu: Barcelona
Türkiye Ligi Şampiyonu: Galatasaray
Almanya Kupası: Stuttgart finale kaldı. Final öncesinde son Dortmund'la oynanan lig maçında 1-2 yenildi.
Düşen takım: Fortuna Düsseldorf
Gol Kralı: Stefan Kiessling
Şampiyonlar Ligi finali öncesinde son iki sezonun şampiyonu: Borussia Dortmund (2011,2012)
Şampiyonlar Ligi Şampiyonu:?
Maç Dortmund'un beyler.![]()
Gol Kralı başka futbolcu.
Bayern alır.