1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Nasıl olur? şampiyon bendim ya?

Default Nasıl olur? şampiyon bendim ya?

Merhaba herkese, sezonun son maçından sonra yaşadığım bir olayı dile getirmek istiyorum.

Gençlerbirliği 1, Fenerbahçe (Ben) 2 ve Galatasaray 3. sıralardaydık. Puanlarımız eşitti.

Ben maçımı kazandım. Gençlerbirliğinin de maçı berabere bittiği için seviniyorum. Maçı da zar zor almışım 1-0. Bir baktım Galatasaray lider, puanlarımız aynı..

Hemen girdim baktım ikili averaja ilk maç onların evinde 1-1 2. maç bizim evimizde 0-0 yani deplasman golü kuralı bakımından ben öndeyim.

Sanırım 2 maça da kazanma,kaybetme olarak bakıyor sistem (ki çok saçma), iki maç da berabere bittiği için gol sayılarına baktı ve Galatasaray son maçı 4-0 aldığı için şampiyon oldu.

Bu konuyla ilgili bilgi sahibi olan birisi var mı?

Bu 1. maç

Bu da 2. maç

Bu da puan tablosu

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Benim bildiğim kural ikili averajda deplasman gol üstünlüğüne bakılmıyor.Evinde ve deplasmanda eşit gol atıldığı takdirde direk atılan gol sayısına bakılıyor ve en çok golü atan şampiyon oluyor.Benim bildiğim statü böyle.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Aynısı başıma geldi hatta burada konu açtım. Hatta puanlar bile aynı olabilir.

Neyse işi aslı şu. Eğer ikili averaj eşitse genel averaja bakılıyor. Orada da GS seni +4'lük bir farkla geçmiş. Çok kötü bir olay geçmiş olsun.

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Benim bildiğim kural ikili averajda deplasman gol üstünlüğüne bakılmıyor.Evinde ve deplasmanda eşit gol atıldığı takdirde direk atılan gol sayısına bakılıyor ve en çok golü atan şampiyon oluyor.Benim bildiğim statü böyle.
    Hadi ya.. Sadece ligde böyle di mi?

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Aynısı başıma geldi hatta burada konu açtım. Hatta puanlar bile aynı olabilir.

Neyse işi aslı şu. Eğer ikili averaj eşitse genel averaja bakılıyor. Orada da GS seni +4'lük bir farkla geçmiş. Çok kötü bir olay geçmiş olsun.
    Hahah. Teşekkürler. Valla ne kutlama yaptım 80. dakikada falan atınca golü. 5 dakika inanamadım GS'nin şampiyon olduğuma. Neyse hayırlısı olsun

yalnız garip olan galatasarayın 4 atıp rakibini yenmesi pardon garip değil

saldıracak arkadaşlar saldırmasın sadece şaka

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Deplasman golü kuralı sadece elemeli turnuvalarda geçerli oluyor. Ligde iki takım arasındaki maçlarda toplam skor eşitse genel averaj dikkate alınıyor.

GS Maçında Şike Olduğu Çok Belli

Geçmiş Olsun ( :

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Geçmiş olsun,deplasman kuralı ligde geçerli değil kim daha çok gol attıysa ikili averajda ona bakılıyor,onlar eşitse normal averaja bakılıyor aynı @ToRoSKaPLaNı'nın dediği gibi oluyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

hata yok.. ikili averajlarda deplasman golune bakılmıyor.. Galatasaray daha cok attıgı için olmuş şampiyon

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Başarısızsın kardeş bence istifa et, 68 puan çok az

ya zaten bu ikili averaj olayı saçmalık. sen çık tüm sezon harika bir hücum futbolu oyna +50 averaj yap. adam 2004 yunanistan gibi defans yapıp puan toplasın 0 averajla bitirsin. seni altı üstü bi 90 dakikada yendi diye senin tüm sezon oynadığın harika futbol boşa gitsin. Saçmalık!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tamam da mesela iki takımda aynı oyunu oynadılar, ama şanssızlık bir takım direkleri dövdü bazı maçlarda ve daha az averajı oldu. Kim diğerine karşı daha üstünmüş, ona bakılması için aralarındaki maça bakarlar. Kaldı ki puan topladıktan sonra kaç gol atılması önemli değil, adamın stratejisi 1-0 kazanmaktır, bunun için onları da yargılayamayız, onların strateji diğer takımla yaptıkları maçta üstün gelip kazandırmış maçı, o nedenle üstüne geçer. İkili averaj bence normal averajdan daha adil gibi.

Mesaj Yetkileri