Bir Tarafta Fenerbahçe
[YOUTUBE="v8oIsQckG54"]Fenerbahçe !!![/YOUTUBE]
Bir Tarafta Galatasaray
[YOUTUBE="NzSVa4DdU0w"]Galatasaray !!![/YOUTUBE]
Ezeli Rekabet
[YOUTUBE="Z_jYBbPMPNY"]Ezeli Rekabet[/YOUTUBE]
Kuralları Okuduk Ve Kabul Ediyoruz
Bir Tarafta Fenerbahçe
[YOUTUBE="v8oIsQckG54"]Fenerbahçe !!![/YOUTUBE]
Bir Tarafta Galatasaray
[YOUTUBE="NzSVa4DdU0w"]Galatasaray !!![/YOUTUBE]
Ezeli Rekabet
[YOUTUBE="Z_jYBbPMPNY"]Ezeli Rekabet[/YOUTUBE]
Kuralları Okuduk Ve Kabul Ediyoruz
Tam beklediğim ortak kariyer oldu. Zaten kullanıcı adlarınızı birbirleriyle karıştırıyordum, niyetiniz kafamı daha da karıştırmak galiba. Şaka bir yana arkadaşlar, başarılar dilerim ikinize de.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Başarılar.
ahaha harbiden işler iyice karışcak5267 den yanayım bu kariyerden inşallah yanlış olmamıştır
![]()
Başarılar![]()
ikinize de başarılar ama galatasaray'a daha çok başarılar![]()
Fenerlliyim iki takıma da başarılar diliyorum , ama GS'nin çok daha fazla başarılı olacağını düşünüyorum ,
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Eleme Turu Maçları
1. Maç
2. Maç
Hocamın ilk maçını canlı izleme fırsatını buldum. Feyenoord daha çok atak yapmış gibi görünse de, gol girişimleri uzaktan şutlar ve zorlama pozisyonlarla sınırlı kaldı. Berk hocam (5267) çok iyi bir defans anlayışı oturtmuş.
Fenerbahçe'nin bir sonraki turdaki rakibi İspanyol ekibi Malaga oldu.
Ezeli rakibimiz ve ebedi dostumuz Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi Eleme turunda aldığı galibiyetler ile ilgili kutlamak istedim. Avrupa'da olabildiğince çok Türk takımının yoluna devam etmesi hem Türk Futbolu'nun hem de Galatasaray'ımızın yararına olacaktır.
Galatasaray Futbol Kulübü Teknik Direktörü Arda Güray (3842)
Türkiye Süper Kupa
Sezonun ilk derbisinde rakibimiz Fenerbahçe karşısında çok ezici bir futbol ortaya koyduk ve Süper Kupa'ya uzandık. 6-0'ın intikamını alsak alsak bu maçta alırdık ama olmadı![]()
Hocamı bilmiyorum ama dizilişlerde gördüğünüz 4-3-1-2 taktiği benim sezon boyu kullanmayı düşündüğüm taktiktir. Alternatif olarak 4-2-3-1 dizilişiyle de bir taktik oluşturdum.
Galatasaray'ın Sezon Öncesi Hazırlıkları
Fenerbahçe'nin Sezon Öncesi Hazırlıkları
Berk hoca Şampiyonlar Ligi eleme maçlarını düşünerek birkaç hazırlık maçını iptal etmişti.
Lige start vermeden önce Fenerbahçe'nin Malaga'yla bir maçı var.
İki takım da henüz transfer yapmadı. Ayrıca iki takımın da yollarını ayırdığı oyuncu olmadı.
yuh süper kupa'ya bak Fener kaleye bile bulamamış , görünen köy kulavuz istemez GS bu kariyerde çok çok üstün olur.
bir klasik oldu artık süper kupaları kaybetmek biz ligi alalım şl de de gruplara kalalım yeter![]()
İkinizede Başarılar
GALALATASARAY'a Daha Çok başarılar![]()
3842 fener maçlarını paylaşınca ve selçuk inan ı profil resmi yapınca allah allah bu feneri yöneten arkaaş neden selçuğu profil resmi yaptı diye dedim meğer gs ymiş![]()
Avrupa Şampiyonlar Ligi Elemeleri 1.Maç
Bu maçta çok etkili olduk.Hedefimiz ŞL Grupları.Meireles'in harika frikik golüyle öne geçtik.Ondan sonra kontrol tamamen bize geçti ve Hasan Ali'nin golüyle sonucu belirledik.
1. Hafta
Bu iki beraberlik dışında ilk hafta beraberlik sonucu çıkmadı.
Bu arada büyük derbi 10. Haftada.
İlk hafta'yı analiz etmek gerekirse GS galibiyeti kaçırmış FB berabarliği kurtarmış , çok ilginç 5267 tek kariyer açtığında full seri yapıyor garip takımlarla ortak kariyerlerde galibiyet alamıyor neden ?
fener-ordu maçındaki şut sayısı gs nin şut sayısından azçok sıkıcı geçmiş galiba
5267 hocamın isteği üzerine (Oyunda nette kopmalar oldu birkaç ilginç şeyle karşılaştık) bu kariyeri kapatıp, farklı 2 takımla yeni ortak kariyer açma kararı aldık kusura bakmayın arkadaşlar![]()