Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 143 sonuç

Konu: Deus'un Çocukları

Default Deus'un Çocukları

Zoru seven bir oyuncu olarak gözümü yine yeni bir maceraya diktim. Ufak takımlar, genç kadrolar benim işim ama bu kez maceramız biraz daha riskli olacak. Çünkü hedefimdeki takım Beşiktaş. Başarı isteyen ve bunun için pek de sabrı olmayan bir takımla neler yapabiliriz her birlikte bakıcaz

Açılışı uzun uzun cümlelerle yapmaya, destan yazmaya gerek görmüyorum. Takımı biliyoruz, durumunu biliyoruz. B.Dortmund'u örnek almaya çalışıcam, hem benim futbol anlayışıma uyuşuyor, hem başarılı olmuş bir örnek var önümüzde. Yerli Jürgen Klopp olabilir miyim bunu da zaman gösterecek

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Başarılar.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Başarılar dilerim logo da hoş gözüküyor
    You'll Never BeatThe Irish !

Teşekkür ederim arkadaşlar. Sezona hazırlık ve plan-programlama biraz sancılı olacak, hızlı ilerleyemeyebilirim bu bölümde. Kendi teknik ekibimi kurmak istiyorum antrenöründen, doktoruna, gözlemcisine kadar. Bu sebeple uzun bir çalışma yapmam gerekecek. Şu anda yönetimin bana izin verdiği limit şu şekilde:

As takım ve genç takım olarak iki ayrı grup kurmak istiyorum kadrolaşırken. İmkanları her iki grup içinde eşit kullanmayı düşünüyorum. Tabi bunun dışında fizyoterapistlerimiz ve olmazsa olmaz oyuncu tarama ekibimiz olacak.

Code:
    as takım			genç takım		

futbol direktörü		gençlik gelişim sorumlusu	
    yedek takım menajeri		genç takım menajeri	
    asistan menajer			genç takım asistan menajeri	
    3 antrenör			3 genç takım antrenörü	
    kaleci koçu			genç takım kaleci koçu	
    form antrenörü			genç takım form antrenörü

Yönetim ne kadar sıcak bakar bu köklü değişime şimdilik muamma Araştırmaya başladım, şu an düşündüğüm ve teklifte bulunduğum isimler de var. Oyun crash dump vermeyi bıraktığı vakit sezona girişi yapıcaz inşallah.

Teknik ekip revizyonuna başladım. Ekipte düşünmediğim isimlerle karşılıklı anlaşıp yolları ayırdık, yerlerine yeni isimlerle görüşmelere başladık. Mevcut ekipten genç takım menajerimiz ve genç takım kaleci koçlarımızdan biriyle yola devam edicez. Onlar benim için uygun isimler. Gidenler kimler diye merak ediyorsanız;

Antrenörler için teknik ekibimin oluşmasını bekliyorum şimdilik. Asistanlarım, direktörlerim gelsin, birlikte oturup karar veririz elbet.

Aynı zamanda takıma takviye düşüncem de var. Sol beki bir nebze idare edebiliriz o mevkinin oyuncuları olmasa da Gökhan ve Uğur işimizi görür. Çok zorda kalırsak solak stoperlerimiz de var. Yalnız sağ bek için Hilbert'in alternatifi yok, eğer uygun bir yerli isim bulabilirsem sağ bek takviyesi düşünebilirim. Olmadı İbrahim Toraman oynayacak gerektiğinde. Aynı şekilde ortasahanın ortasına da bir oyuncu istiyorum, yerli-yabancı fark etmez. Takibe aldığım birkaç oyuncu var, gelişmeler olunca aktarıcam sizlere. Son olarak Niang'ın maaşı çok uçuk, takımı biraz daha rahatlatmak amacıyla sözleşmesini sonlandırdım, takımına geri dönecek. Forvet alternatifimiz var yeterince.

Yeri gelmişken oyun anlayışımıza gelelim.

Üzerinde çalışmalarımız olacak tabii ki, şu anki oyuncu rollerine takılmayın, elimi sürmedim henüz. Çok değişecek onlar Diziliş olarak 4-5-1 gayet uygun takımımıza. Gerektiğinde 4-2-3-1 de oynatabilirim. Taktiksel esnekliği sağlayacak kadro var elimde. Bir-iki takviyeyle güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Bu arada takımımla da ilk görüşmemi yaptım, kendimi tanıttım oyuncularıma. Tecrübesiz biri olmam sebebiyle (sunday league player) biraz çekincem vardı gelebilecek tepkiden ama gayet pozitif bir karşılama yaptılar bana

Ve hazırlık kampı programını da paylaşıp bu mesajı noktalıyorum. Yeni taktik, yeni hoca, yeni ekip... Sıkı bir hazırlık dönemi geçirmeliyiz ki birbirimize daha çabuk alışalım, uyum sürecini sağlıklı geçirelim.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam.
    Benim yeni başladığım BJK kariyerim var. 10 hazırlık maçı yaptım. İlk maç Bursa 2-2, Fener 2-0, Sivas 3-0 kazandım. Almeida tek forvet oynat Solda Niang/Dentinho* Sağda Olcay , OOS Fernandes, Arkasında Veli/Necip Oğuzhan oynatmıştım. Yani 4-2-3-1 gibi bir taktik. Transfer yapmadım. Gayet iyi gidiyor. Ama benim taktik biraz defansif açıdan riskli evinde rahat çıkarsın da deplasman zorlar. O yüzden senin taktiği deplasman yapabilirsin

Başarılar

Teşekkür ederim tavsiyelerin, iyi dileklerin için. Niang'ın kazancı benim için yüksekti, o sebep iptal ettim kiralık anlaşmasını, geri gönderdim. 4,5 milyon € cebe kaldı

Peki o parayla ne yaptık? Gittik joker gibi kullanabileceğimiz genç bir ismi kazandırdık takımımıza. Veysel Sarı 2 milyon € serbest kalma maddesi kullanılarak transfer oldu takımımıza. 2 milyon € serbest kalma maddesini kullanarak transferini bitirdim.

Ortasahanın ortası ve sağ bek için transfer düşündüğümü söylemişim, tek oyuncuyla alteratifimizi çoğaltmış olduk. Sol bek transferi yapmaya çalıştım ama başarılı olamadım maalesef. Universitad de Chile takımında forma giyen genç sol bek Eugenio Mena için çok bastırdım ama kulübüyle bonserviste anlaşamadık. Oyuncu hakkında basına demeç vere vere favori personeli oldum ama takımından koparamıyorum . Transfer döneminin son günlerinde şansımı bir kez daha zorlamayı düşünüyorum. Aklımdan geçen bir diğer isim Luis İbanez. Bu arkadaşın savunma yönü daha zayıf olması sebebiyle pek sıcak baktığım da söylenemez transferine.

Teknik ekibi baştan aşağı yenileyeceğimi söylemiştim, yaptım oldu!

Code:
    AS TAKIM					GENÇ TAKIM
    Futbol Direktörü	Romeo Jozak		Gençlik Gelişim Sorumlusu	Ged McNamee
    Yedek Takım Menajeri	Angelo Antenucci	Menajer				Cengiz Aydın
    Asistan Menajer		Josep Segura		Asistan Menajer			Recep Uçar
    Antrenör		Otto Baric		Antrenör			Arif Erdem
    Antrenör		John Metgod		Antrenör			Samuel Johnson
    Antrenör		Ulvi Güveneroğlu	Antrenör			Sendoğan Çakmaker
    Kaleci Koçu		Eser Özaltındere	Kaleci Koçu			Hakan Yurtvermez
    Kondisyoner		Cem Bağcı		Kondisyoner			Ahad Kömürlüoğlu

Hazırlık dönemi tam istediğim gibi geçti. Bolca maç yaptık, zayıf rakipler karşısında hem zorlanmadan, hem moral ve form kazanarak sezon başlangıcına hazırlandık. Escude 10 günlük bir rahatsızlık yaşadı. Gökhan Süzen de maçta yaşadığı sakatlık nedeniyle 4 hafta kadar takımdan uzak kaldı, biraz maç eksiği var, sağlığı ise yerinde şu an.

Sözleşmesinin son senesinde olan oyuncularımızla görüşmelere de başladım bu arada. İbrahim Toraman, Hilbert ve Muhammed Demirci ile sözleşme tazelemek istiyorum, onlarda olumlu bakıyorlar. Kısa zamanda imza atacaklarına inanıyorum. Toraman'ın ücretinde indirime gidiyoruz, Hilbert ise aynı koşullarda sözleşme uzatmaya razı oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lütfen çocuklara Menemen yedirmeyiz, Uzun süreçte kötü etkiliyor : )

İyi eğlenceler.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Hocam Veysel süper olmuş; sana Bakkali (PSV) öneririm 13 yıl garanti forvet oynayabilir. ve maliyeti de az. Bu arada hazırlık kampını Türkiyede mi yaptın, sonuçlar iyi

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

hocam şiliyi beğendim iyi sol bekmiş ama ikiside gelse bu yılı rahat taşır

Nesil
    2012

Kariyeri okurken hiç sıkılmadım , başarılar diliyorum

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Lütfen çocuklara Menemen yedirmeyiz, Uzun süreçte kötü etkiliyor

İyi eğlenceler.
    Menemen yapmayı bilmediğimi söyledim zaten oyunculara toplantıda. O moral patlaması nasıl oldu sanıyorsun Tek bozulan Olcay oldu, sanırım bağımlısı olmuş.

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Hocam Veysel süper olmuş; sana Bakkali (PSV) öneririm 13 yıl garanti forvet oynayabilir. ve maliyeti de az. Bu arada hazırlık kampını Türkiyede mi yaptın, sonuçlar iyi
    Teşekkür ederim, kamp-mamp yapmadık işin açıkçası Yakında kim varsa amatör-profesyonel bakmadan gittik maç yaptık geldik geri. Tek ciddi maçta sahamızda Benfica'yı konuk ettik, orada da bizim kartal üstün geldi

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    hocam şiliyi beğendim iyi sol bekmiş ama ikiside gelse bu yılı rahat taşır
    Canavar gibi adam, şans eseri gördüm. Ama inat bir kulübü var, 4 milyon € altına inmiyorlar, bir beke o kadar para da yatıramam kimse kusura bakmasın İbanez de mübarek kanat gibi, savunma özellikler çok zayıf. Maliyeti daha düşük olması biraz kanıma giriyor sadece.

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Kariyeri okurken hiç sıkılmadım , başarılar diliyorum
    Teşekkür ettim, daha yeni başlıyoruz. Yazdığımız destanları okurken de sıkılmazsın inşallah

Sezona Ankara'da merhaba dedik. 2-2 berabere biten maçta 1 puanı son 5 dakikada bulduğumuz gollerle kurtarabildik. Genel bir yorumunu yapacak olursam karşılaşmanın; Gençlerbirliği'nin kanatları çok iyi çalıştı maç boyunca. Sağda Hurşut, solda Jimmy özellikle ilk yarıda sıkıntılı anlar yaşattılar savunmaya. Zaten goller onların geliştirdiği ataklar sonrası geldi (biri korner, biri taçtan olsa da ). Sanırım ilk yarıdaki hatam bu iki oyuncuyu marke etmeye çalışmak oldu.

İkinci yarının ortalarında Almeida ve Veysel'i oyuna aldım,Bu kez ön libero ve beklerine baskı uyguladım. İşe yaradı, hücumla bağlantıları koptu, uzun toplarla çıkmaya çalıştılar ve kazandığımız toplarla etkili ataklar geliştirmeye başladık. Baskımız arttıkça savunmadaki hataları da arttı ve peşpeşe iki gol geldi.

Maçta ufak bir sakatlık geçiren Ersan yaklaşık 10 gün takımdan ayrı kalacak.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar.
    TariboWest

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Ligin ikinci haftası bir derbiye sahne oldu. İnönü Stadı'nda geçen sezonun şampiyonu, kadrosunu daha da güçlendirmiş Galatasaray'ı ağırladık. Galibiyete daha yakın olan taraf olsak da 1-1'lik eşitliği bozamadık maalesef. Maç ile ilgili analizim şöyle;

Galatasaray bu sezon oynadığı maçlarda kalesinde 4 gol görmüş, 4'ü de savunmasının sağından. Eboue'nin sakatlığı takımı etkilemiş görünüyordu, karşılaşmaya Dentinho ve Olcay kanatlarıyla başlayacaktım. İki bekinde ağır olduğunu görünce içe kat eden hücumcu görevini yükledim oyuncularıma (Ujfalusi ve Hakan Balta'nın karşısına). Golümüzde bu oyuncuların içe yaptıkları koşular sonrası geldi, Olcay takımımızı erken bir dakikada öne geçirdi. İlk yarıda Hamit karşısında çok iyi oyun ortaya çıkaran Gökhan ikinci yarıda bir anlık dikkatsizliğiyle penaltıya sebebiyet vermeseydi Galatasaray'ın gol bulma şansı çok düşüktü. Selçuk penaltıyı gole çevirip skoru eşitlediğinde biraz cinliğe başvurmaya başladım Sarı kartı olan Semih'in üstüne Almeida'yı saldım Çocukcağız ne yapsın boğuşamaz onunla, ikinci sarıyı gördü ve atıldı. Rakip 10 kişi kalınca riskleri de aldık, Necip, Veysel ve Dentinho kenara geldi, Veli, Holosko ve Oğuzhan girdi. Ciddi gol pozisyonları ve ceza sahasının ön çizgisinden bir kaç kez frikik kazandık ama fırsatları gole çeviremedik.

Geçen sefer haberi vermiştim, resmi duyurusunu da yapalım. Muhammed Demirci, İbrahim Toraman ve Hilbert ile sözleşme tazeledik. İbrahim Toraman 750bin € yıllık ücrete tav olurken Hilbert'e de kavga dövüş 100bin € indirim yaptırmayı başardık. 2016 yılına kadar yıllık 1.5 milyon €kazanacak

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar hocam.İlk maçta deplasmanda beraberlik bile süper.Yeni getirdiğin antrenörleri vs. beğendim.Güzel bir sezon geçirip ilk 3'e girmek bile güzel olur.Toraman ve Hilbert'le sözleşme yenilemek güzel düşünce.

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Başarılar hocam.İlk maçta deplasmanda beraberlik bile süper.Yeni getirdiğin antrenörleri vs. beğendim.Güzel bir sezon geçirip ilk 3'e girmek bile güzel olur.Toraman ve Hilbert'le sözleşme yenilemek güzel düşünce.
    Daha tam güvenini kazanamadım oyuncuların. Zamanla; birbirimizi tanıdıkça performanslarının yükseleceğine inanıyorum. Şu an havadan nem kapar vaziyetteler, ne desem bozuluyorlar

Evet istikarlı şekilde beraberlik serimizi sürdürüyoruz! Kasımpaşa deplasmanında da gelenek bozulmadı ve puanlar paylaşıldı. Şu ana kadar 4 gol yedik, 4'ü de duran toptan. 2'si korner, biri penaltı, biri taç!

Sol bek girişimlerimizi son güne kadar sürdürdük ama iki oyuncunun da kulübünü ikna edemedik. Bize oyuncu mu yok be! dedim ve geri çektik teklifleri, Boca Juniors'tan genç bir arkadaşımızı 2 sezonluğuna takımımıza kazandırdık. Veysel gibi birden fazla mevkide oynayabiliyor, Veysel'in solağını bulduk getirdik Arjantin'den satın alma opsiyonunu da unutmadık tabii ki. (3.3milyon €)

Son olarak 11.000 kombine sayısına ulaştığımız haberini de verip Türkiye Kupası maçları için tv başına atayım kendimi. görüşmek üzere!

Aldigin sol bek oyuncusu hem kaliteli, hem de gelecegi parlak, guzel bir transfer olmus. Basarilar dilerim

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Ben o adamı forvet çalıştırmıştım ikinci sezon 23 gol atmıştı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Başarılar Beşiktaş kariyerini yeni gördüm meğerse dün açılmış sunumun çok iyi sıkı takipçinim Beşiktaşımızı iyi yerlere getirmen dileğiyle Keşke oyunu Türkçe oynasaydın ki alıcağım cevabı biliyorum Yıllardır İngilizce oynadık Türkçe sarmıyor gibi birşey olacak sanırım neyse Başarılar

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Aldigin sol bek oyuncusu hem kaliteli, hem de gelecegi parlak, guzel bir transfer olmus. Basarilar dilerim
    Daha aldık sayılmaz, bakalım beğenirsek performansını harçlıklardan biriktirir alırız bonservisini

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Ben o adamı forvet çalıştırmıştım ikinci sezon 23 gol atmıştı
    Hakikaten her yerde oynayabilecek özelliklere sahip. Kale hariç istediğin yere koy

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Başarılar Beşiktaş kariyerini yeni gördüm meğerse dün açılmış sunumun çok iyi sıkı takipçinim Beşiktaşımızı iyi yerlere getirmen dileğiyle Keşke oyunu Türkçe oynasaydın ki alıcağım cevabı biliyorum Yıllardır İngilizce oynadık Türkçe sarmıyor gibi birşey olacak sanırım neyse Başarılar
    Yok öyle bir durum ya, en son İngiltere'de bir takımla oynuyordum, daha havaya gireyim diye dili İngilizce'ye çevirmiştim Öyle kaldı, düzeltiriz sorun değil.

Milli maç arasının ardından yine lige döndük. Antalyaspor'u konuk ettik iç sahada, çok sıkıcı, vasat bir maç oldu. Göze batan iki şey vardı, birisi Ersan Gülüm'ün güven veren hatasız oyunu, diğer Holosko'nun sakatlanmasına rağmen çabası. Zaten karşılaşmadaki tek golü de onun bu özverisi sayesinde bulduk. 1-0 lık galibiyetle beraberlik serimiz se son bulmuş oldu

Unutmadan Hilbert'le Oğuzhan özel derslere başladılar. Hilbert'in karakterini beğeniyorum, Oğuzhan'ın gelişimine katkıda bulunacağına inanıyorum.

Geçen hafta alınan sürpriz galibiyet sonrası bu hafta beklenen oldu ve 'yine' berabere kaldık Golü nasıl yediğimizi sormanıza bile gerek yok, tabii ki duran toptan Sinirim bozuldu o yüzden gülüyorum kusuruma bakmayın. Fernandes'i kaleye daha yakın oynatsam iyi olacak, 4-5-1'de beklentimi karşılayamadı.

Nihayet takım beklentimi karşılamaya başladı Fenerbahçe derbisiyle birlikte. Sivas maçı sonrası ortamı bayağı gerdim ama işe yaramış belli ki. Sahada herşeyi yapan 11 adam vardı bu maçta. Geriye de düşsek oyuna tutunmasını bildik ve rakibinde eksik kalmasını avantaj bilerek 3-1'lik süper galibiyeti aldık. Disiplin sorunu yaşıyoruz takımda, ama şöyle 4-5 maçlık güzel bir galibiyet serisi alırsak işlerin yoluna gireceğine eminim. Sadece biraz daha istekli oynamamız gerek, tıpkı bugünkü gibi.

Puan durumunu merak edenler için;

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

duran toplar hariç iyi gidyoruz

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    duran toplar hariç iyi gidyoruz
    Aynen öyle, oyunu toparladık ama duran top sorununu henüz çözemedik. Birkaç maç için duran top savunması çalıştırıcam ne kadar faydası olacak bakıcaz.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri