1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Football Manager Çok Sıkılıyorum

Default Football Manager Çok Sıkılıyorum

Arkadaşar yaklaşık bir kaç senedir FM oynuyorum. Ama bu seride çok sıkılmaya başladım. Hergün bir iştahla zevkle yeniden kariyer açıyorum ama 1 ay bile ilerleyemiyorum. Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım ? Oyundan bir süre uzak kaldım ama yine aynı. Lütfen yardım edin.

Dostum al Giresunspor'umu Süper Lig'e götür. Kadro kötü, para yok. Neredeyse kayyum gelecek. Uğraşmayı seviyorsan bu takımı dene derim.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Seni oyunun iyice ayrıntılaşması sıkıyor olabilir. Eski serilere dönebilirsin.

Quote Originally Posted by hamzali28 View Post
    Dostum al Giresunspor'umu Süper Lig'e götür. Kadro kötü, para yok. Neredeyse kayyum gelecek. Uğraşmayı seviyorsan bu takımı dene derim.
    Alt liglerden çok fazla takım yönettim. Şimdlik düşünmüyorum ama teşekürler.

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Seni oyunun iyice ayrıntılaşması sıkıyor olabilir. Eski serilere dönebilirsin.
    Eski serileri özelliklede FM 08 i hiç sıkılmadan büyük bir zevkle oynuyordum.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Sana 3-5 neden sıralarım bu sorun ile ilgili ama 3 soru sorarak başlayayım

1-Taksitli transferle aran nasıl

2-Genie scout editör gibi şeyler kullanıyor musun

3-Sürekli aynı büyüklükte takımla oynayıp yahut sürekli Ş.Ligi odaklı bir oyun mu oynuyorsun

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post

3-Sürekli aynı büyüklükte takımla oynayıp yahut sürekli Ş.Ligi odaklı bir oyun mu oynuyorsun
    ben de arkadaşınki gibi bi sıkıntı yaşıyorum senin yazdıkların arasında özellikle 3. madde önemli benim için. Farklı şeyleri denemek lazım. Mesela dün yine başladım yarıda bıraktım. Ama şimdi alt liglerden bi takım alıp takımın Ferguson'u olmayı düşünüp gidebildiğim kadar gidicem inşallah işe yarar. Hep hedefim avrupaya giden orta seviye takımlarla başlayıp sonra büyük bir klübe gitmek, ama ne hikmetse başarıyı ilk sezon direk istiyorum ben
    turksportal...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bunların hiçbirini yapmıyorum,hatta bulabilsem batmış kulübün başına gideceğim ancak yine de sıkıldım arkadaş oyundan.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

iki - üç hafta hiç dokunmamak faydalı oluyor sonra tekrar yavaş yavaş kan cekiyor. her gun baklava yedimi o bile bayar bu da benzer hesap

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bizim bir arkadaşta aynen böyle büyük hevesle açıyor kariyeri en fazla 1-2 sene oynuyor sonra kapatıyor sorun birazda kendisinde sürekli aynı takımla kariyer açarsan sıkılırsın tabi biraz batıya açıl, olmadı alt liglerden bir takım al sürekli yanı takımla kariyer açmak haliyle bir zamanadan sonra oyundan soğutur.

10. Default

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Bizim bir arkadaşta aynen böyle büyük hevesle açıyor kariyeri en fazla 1-2 sene oynuyor sonra kapatıyor sorun birazda kendisinde sürekli aynı takımla kariyer açarsan sıkılırsın tabi biraz batıya açıl, olmadı alt liglerden bir takım al sürekli yanı takımla kariyer açmak haliyle bir zamanadan sonra oyundan soğutur.
    aMONACOyarım ulen

edit:Küfür niyetinde değil yanlış anlaşılmasın

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Bunların hiçbirini yapmıyorum,hatta bulabilsem batmış kulübün başına gideceğim ancak yine de sıkıldım arkadaş oyundan.
    O zaman bir süre ara verip başka oyunlar oynamak lazım.Her gün oynanırsa o da sıkıyor adamı arada bir 10 gün ara vermek dönüşte büyük hevesle oynatıyor oyunu.

12. Default

Sıkılıyorsan kardeş kariyerler oku o zaman biraz heyecanla devam edebilirsin

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

O zaman bir süre ara verip başka oyunlar oynamak lazım.Her gün oynanırsa o da sıkıyor adamı arada bir 10 gün ara vermek dönüşte büyük hevesle oynatıyor oyunu.
    1 yıldır oynamıyorum doğru dürüst oyunu. Bırakma zamanım geliyor galiba.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    1 yıldır oynamıyorum doğru dürüst oyunu. Bırakma zamanım geliyor galiba.
    Yuh ! Denizli oyna sen kendine gelirsin memleket sevdası fmye bağlar seni

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sen oyundan sıkılmışsın bilader. Kız arkadaş yap. Kesin çözüm.

Fm manyağı FM'den sıkılmaz be kardeşim.oyunu çıkar çıkmaz aldım hatta ön siparişle.Kasım ayı desek 9 ay falan olmuş.Abartmıyorum bu 9 ayın 1 ayını oyun oynayarak geçirmişimdir.Bazen eşimle sorun yaşıyorum oyun yüzünden erken yatması için dua ediyorum yatsada oynasam diye öyle bir manyağım işte.Ama 2020 lere falan gelince sıkılma oluyor.1 kaç gün ara veriyorum aklıma bi takım geliyor yeniden başlıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rangers ile kariyer yapın, sürekli yenmek sıkıyor derseniz her sezon farklı fanteziler deneyin, efsaneyi yeniden canlandırın, Celtic'in hükümdarlığını yıkın!..
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri