Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Başka Takımlardan Menajerlik Teklifi

Default Başka Takımlardan Menajerlik Teklifi

Arkadaşlar fm 2013 te Fenerbahçe'yi yönetiyorum. 2016-2017 sezonu bitmek üzere. Artık burada misyonumu tamamladığımı düşünüyorum. Almadığım kupa kalmadı desem yeridir. İtibarım dünya çapı. Artık başka bir takıma geçmek istiyorum.

Ama nedenini anlamadığım bir şekilde hiçbir klup ilgi göstermiyor. Eski kariyerlerimde daha 2.sezondan başka takıma gideceğime dair haberler çıkardı hatta teklifler gelirdi. Bunda ise bırakın teklifi haber bile çıkmıyor hatta reddediyorlar. Liverpool ve Arsenal hocalarını kovduğu dönemde iş başvurusu yaptım ve ikiside reddedildi. Milli takıma işbaşvurusu yaptım reddedildi. İlk defa başıma böyle birşey geliyor.

Geçen yıl (FM 2012) Bucaspor ile lige çıktıktan sonra Chelsea teklif yapmıştı O kadar uçuk olmasada en azından 4 CL 6 Lig-Kupa ayrıca süper kupalarla başarılı olduğumu düşünüyorum

Teklif gelmemesinin nedeni ne olabilir sizce?

Not: Yılmaz Vural'a bile Almanyadan teklif geldi hannover'e gitti ben halen Tükiyedeyim

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Geçmiş Oyunculuk Deneyimin ne ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Istifa et illaki gelir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Oyunu açtığın da seçtiğin " Geçmiş oyunculuk tecrübesi " olan yerde seçtiğin itibar çok etkiliyor bu durumu.Otomatikte kalmış olmasın ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Geçmiş kariyer Profesyonel Oyuncu. Ayrıca otomatik olsa bile şuan itibar dünya çapı. 10 yıldır oynuyorum bu oyunu hiçbir kariyerimde böyle bi olay yaşamadım

bir iki açık pozisyona başvur istersen eğer o şekildede herhangi bir kabul olmuyorsa bır sorun vardır kesin ama bence direk zıplayacaklardır senı almak için

Arkadaşlar deneme amaçlı QPR, Rennes, Leeds, Norveç milli takımları gibi boş pozisyonlara başvurdum ve kabul edildi. Ama Tottenham, Man Utd, Arsenal, Porto gibi gibi takımlar ilgilenmiyor bile. İtibar dünya çapı. Aklım almıyor neden böyle bişey oluyor diye.
    İş için başvurduktan sonra çıkan haber ise daha ilginç. Böyle bir fırsatı değerlendirmemenin aptallık olacağı söyleniyor. Hemen altında ise ''Bununla birlikte yakın gelecekte anlaşmaya varma şansının bulunmadığını da sözlerine ekledi'' yazıyor.
    Buda resim buyrun :

Buyrun buda Profil sayfam....

Arkadaşlar şimdi bişey daha farkettim. Liderler tablosunda puanım 21.176

Daha 1 hafta önce oyunu alan ve sadece 2 sezon oynayan arkadaşımın 1.8 milyon iken benim 21 bin.

Buyrun resim :

Acaba bununla bi ilgisi olabilir mi?

Bununla alakası olmasa bile bu puan niye artmıyor?

resimdeki melihcimenli adlı arkadaş bu oyunu sadece 1 hafta ve 2 sezon oynamasına rağmen 1.8 milyon puan toplarken ben ilk çıktığı günden bu yana oynayıp nasıl 21bin puan toplayabiliyorum?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aybars23 View Post
    Buyrun buda Profil sayfam....

Resmşnden tipinden dolayı teklif yapmıyolar olabılır

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Resmşnden tipinden dolayı teklif yapmıyolar olabılır
    olabilir hocam ama daha makul cevaplarıda bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

olabilir hocam ama daha makul cevaplarıda bekliyorum
    şimdiye kadar yaptıklarınız size kupalar kazandırsa da belki başvurduğunuz takımlara uygun değilsinizdir. yani artık oynattığınız futbol, altyapıya verdiğiniz önem vs. de önemli.
    mesela dikkatimi çekti antrenörlük tarzınız savunma olarak görünüyor.. man utd. savunma yapan bi hoca istemiyor olabilir..

Kabul edildiğin takımlar genelde orta veya ortanın altı takımlar bu durum serwan ın dediğini destekliyor gibi . Yoksa istatistiksel olarak gayet iyi bir seviyedesin

Arkadaşım İtibarın dünya çapı da olsa, geçmiş oyuncu deneyimin otomatik ise teklif gelmeyebilir. Aynı sorun 2012 de de vardı. Daha sonra yayınlanan resmi yama ile çözülmüştü. Bende senin hibi fenerbahçedeyim senin gibi. 6 senedir. Cl felan alamadım. bir uefa kupam var. İtibarım dünya çapı ve en az 15 takımdan direk teklif aldım. Hiç biirine başvuru yapmadım.

hocam senın ust menunde bende olmayan kısayollar var onalrı nasıl cıkardın?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by steave View Post
    hocam senın ust menunde bende olmayan kısayollar var onalrı nasıl cıkardın?

Oraya gelip sağ tıklarsan görürsün ona göre açarsın istediklerini en üste gelip sağ tıkla

Profilinde bi şeye dikkat ettim. Başlangıç 23.06.2016 diyo acaba daha 1 sene olmuş fenere geleli o yüzden mi, yoksa başından beri Fenerbahçe'de misin?

Quote Originally Posted by UgurcanOrhan View Post
    Profilinde bi şeye dikkat ettim. Başlangıç 23.06.2016 diyo acaba daha 1 sene olmuş fenere geleli o yüzden mi, yoksa başından beri Fenerbahçe'de misin?
    başından beri hocam. 1 er yıllık imzalıyorum. Liderler tablosundaki puanın artmaması neden olabilir acaba?

Quote Originally Posted by serwan View Post
    şimdiye kadar yaptıklarınız size kupalar kazandırsa da belki başvurduğunuz takımlara uygun değilsinizdir. yani artık oynattığınız futbol, altyapıya verdiğiniz önem vs. de önemli.
    mesela dikkatimi çekti antrenörlük tarzınız savunma olarak görünüyor.. man utd. savunma yapan bi hoca istemiyor olabilir..
    savunma oynatmıyorum, hatta 4-4-2 bile oynatmıyorum ama orda öyle yazıyor. 6 sezonda attığım gol ve galibiyet sayısna bakarsanız az çok nasıl oynattığımı anlarsınız zaten.

Ben de Fenerle 6 sezonda Türkiyede 1 tane Türkiye kupası dışında tüm kupaları aldım. 4 şampiyonlar ligi finalim. 1 şampiyonluğum ve bir de süper kupam var ama itibarım dünya çapında değil ve bana da hiç teklif gelmedi.Gelse de gitmem zaten Fenerbahçeyi bırakmam, Fenerbahçeyi gelmiş geçmiş en çok kupa kazanan takım yapma hayalim var. Oyunculuk geçmişim benim de otomatik.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

eğer büyük takımlardan teklif almak istiyorsanız geçmiş oyunculuk deneyiminizi milli futbolcu yapın büyük takımlar size kesin teklif götürüyorlar

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Arkadaşlar elbette milli oyuncu yaparsanız teklif gelir burada arkadaşın derdi istersen pazar ligi futbolcusu olsun başlangıçta bu kadar kupa aldıktan sonra sokaktaki adamı bile davet ederler yani ))....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

saçma bence bir hata var burda

Arkadaşlar şimdi bişey daha farkettim. Liderler tablosunda puanım 21.176

Daha 1 hafta önce oyunu alan ve sadece 2 sezon oynayan arkadaşımın 1.8 milyon iken benim 21 bin.

Buyrun resim :

Acaba bununla bi ilgisi olabilir mi?

Bununla alakası olmasa bile bu puan niye artmıyor?

resimdeki melihcimenli adlı arkadaş bu oyunu sadece 1 hafta ve 2 sezon oynamasına rağmen 1.8 milyon puan toplarken ben ilk çıktığı günden bu yana oynayıp nasıl 21bin puan toplayabiliyorum?

Bunun nedeni nedir sizce arkadaşlar ?

sakary Ali Misafir

Ben Pazar Ligi oyuncusu olarak, Almanya 3.Lig takımıyla başlamıştım. Bundesliga'ya çıktıktan sonra ilk sezonumun ardından görevden ayrılmıştım. Uzun bir süre işsiz kaldıktan sonra Braga ile anlaşmıştım. Braga ile işler yolunda gitmedi ve kısa bir süre sonra ayrıldım. Ayrıldıktan sonra tekrar Almanya'ya döndüm ve 2.lig takımı St Pauli ile anlaştım. ST Pauli ile Bundesliga yarışı içersindeyken Rusya'dan SP Moskova'dan teklif alıp oraya gittim. Orada 1,5 sezonun ardından 2 Rusya Kupası ve Lig 2.liğinin ardından Dortmund'dan teklif almıştım.

Bence büyük bir sıkıntı yok ancak 3.lig takımıyla 3.sezonumun ardından Bundesliga 10.luğu ve Almanya Kupası finalisti olarak görevden ayrıldığımda yaklaşık 1 sezon teklif alamamıştım.

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Ben Pazar Ligi oyuncusu olarak, Almanya 3.Lig takımıyla başlamıştım. Bundesliga'ya çıktıktan sonra ilk sezonumun ardından görevden ayrılmıştım. Uzun bir süre işsiz kaldıktan sonra Braga ile anlaşmıştım. Braga ile işler yolunda gitmedi ve kısa bir süre sonra ayrıldım. Ayrıldıktan sonra tekrar Almanya'ya döndüm ve 2.lig takımı St Pauli ile anlaştım. ST Pauli ile Bundesliga yarışı içersindeyken Rusya'dan SP Moskova'dan teklif alıp oraya gittim. Orada 1,5 sezonun ardından 2 Rusya Kupası ve Lig 2.liğinin ardından Dortmund'dan teklif almıştım.

Bence büyük bir sıkıntı yok ancak 3.lig takımıyla 3.sezonumun ardından Bundesliga 10.luğu ve Almanya Kupası finalisti olarak görevden ayrıldığımda yaklaşık 1 sezon teklif alamamıştım.

Eğer üst lige çıkarken şampiyon değilde ikinci olarak yada play-off ile çıktıysan oluyor böyle bir şey.Oyun zekası sanırım sadece aldığımız kupalara bağlı olarak bir hesaplama yapıyor.Hiç kupa alamayınca ne kadar 3 lig yükselsende başarın yokmuş gibi algılıyor.

Fenerbahçedeyim ben de, 5 sezonda 5 ŞL, 5 Süper Kupa, 5 Dünya Klüpler Şampiyonası kısaca alınabilecek ne kadar kupa varsa istisnasız aldım. Ama hiçbir kulüpten teklif gelmedi, diğer oyunlarda 1 ŞL alınca ertesi sezon direk teklifler geliyordu, büyük takımlar sürekli td değiştiriyor, ama gelip gidenler hep aynı, Mourinho, Benitez vs. bu adamlar 4-5 kere kulüp değiştirdi. Bir sıkntı var kesinlikle.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Eğer üst lige çıkarken şampiyon değilde ikinci olarak yada play-off ile çıktıysan oluyor böyle bir şey.Oyun zekası sanırım sadece aldığımız kupalara bağlı olarak bir hesaplama yapıyor.Hiç kupa alamayınca ne kadar 3 lig yükselsende başarın yokmuş gibi algılıyor.
    Bence hesaplıyordur, çünkü istatistiklerde lig yükselmeyi de tutuyorlar. Zaten hemen büyük teklif beklemek hata olurdu orada.

Oyunda büyük takımlar transfer yaparken c.a./p.a.'ya bakıyorlar. Biz oyuna başlarken (menajer olarak) c.a.=100 / p.a.=200 şeklinde başlıyoruz. Benim düşüncem c.a.'nın yeterince yüksek olmayışı bu büyük kulüplerin ilgisini çekmiyor. Yıllar ilerledikçe c.a.'da yükseliyor. İlk yıl Şampiyonlar Ligi de kazansan çok büyük bir artış olmuyor şimdiki yetenekte.

120-130 c.a /p.a.'ya sahip bir forvetiniz olsa, sezonu 50 gol üzerinde tamamlasa gelip top class bir takım teklif yapar mı ona, bir düşünün?

Liderler tablosuna gelince, oyun içindeki kariyerimizle hiç bir ilgisi yok (kastettiğim takım değiştirme mevzusu, daha büyük kulüplerin bizle ilgilenmesi), tamamen Football Manager 2013 kullanıcılarının sıralandığı, oyuna biraz daha amaç, rekabet ve heyecan katma adına yapılmış güzele bir uygulama. Senin puanının düşük olmasına sebep olabilecek iki etken geliyor aklıma -ikisi de tamamen benim düşüncem, varsayımım diyelim- birincisi maçları sen oynamıyor olabilirsin, asistanına bırakıyor olabilirsin. İkincisi ve bence daha mantıklı olanı; Steam'in kapalı şekilde oynuyor olabilirsin. Offline modda kazandığın galibiyetler, kupalar etki etmeyebilir toplam kariyer puanına.

farklı bi yorum getireyim yaşla ilgili olabilir mi?

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri