1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Kondisyon

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Default Kondisyon

Arkadaşlar bir sorum var Real Sociedad ı yönetiyorum ispanya ligi biliyorsunuz ancak oyuncularım sürekli yorgun tabi hepsi değil ancak 4 - 5 tane kilit oyuncum sürekli yorgun tatile gönderdim milli maç arası 1 hafta geldi 2 maç yaptı yine yorgun DİN işareti var yanında kondisyon antrenörlerimde harika fizyoterapistlerimde aynı şekilde maçtan sonra dinlenmede veriyorum maç öncesi de veriyorum ama niye yorgunlar ve nasıl giderebilirim bunu ? Şimdiden Teşekkürler

Genelde vücut zindeliği düşük olan oyuncular sıkışık maç proğramına dayanamıyorlar. Rotasyon yapmayı dene. Birde sezon başında kondisyon yükle takıma faydası olacaktır

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Sezon başı kondisyon antrenmanı yaptırıyorum zaten ama rotasyonda yapamam yani adam gibi oyuncu yokki yedeklerde :/

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Sezon başı kondisyon antrenmanı yaptırıyorum zaten ama rotasyonda yapamam yani adam gibi oyuncu yokki yedeklerde :/
    Bu durum sadece rotasyon yapmadığınız için gerçekleşiyor. Son derece kolay bir maçta yedek oyuncularınızı oynatmanız hem dinleme ihtiyacı olan oyuncular için hem de yedek kalan oyuncuların sorun çıkartmaması için yerinde olacaktır. Oyunda moral en önemli şeylerden birisi. Oyuncuların moralleri iyi değilse istediği kadar "Adam gibi oyuncu olsun" takım iyi sonuçlar alamaz.
    Sentugo.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Bu durum sadece rotasyon yapmadığınız için gerçekleşiyor. Son derece kolay bir maçta yedek oyuncularınızı oynatmanız hem dinleme ihtiyacı olan oyuncular için hem de yedek kalan oyuncuların sorun çıkartmaması için yerinde olacaktır. Oyunda moral en önemli şeylerden birisi. Oyuncuların moralleri iyi değilse istediği kadar "Adam gibi oyuncu olsun" takım iyi sonuçlar alamaz.

O halde biraz daha rotasyon yapmak gerek Teşekkürler yorumlarınız için

Mesaj Yetkileri