
Originally Posted by
Hsyn53Yvz
Başarılar hocam.

Teşekkür ederim

Originally Posted by
wladcas
Everton'a kaçırıldıysan ben de seni Everton'dan kaçırırım ona göre

Artık çok geç
Devam Ediyor...
Bir itiş kakış ile kulüp binasından içeri girdik. Uzun bir koridorun ardından en uç noktadaki odanın kapısını çaldılar ve beni içeri soktular. Oda da masada oturan sert bakışlı bir adam vardı. Etrafı onu koruyan adamlar ile doluydu. Sanki İngiltere Prensi ile karşı karşıyaydım.
-Hoş geldin
-Hiç hoş bulmadım. Kimsiniz siz benim burada ne işim var
-Ben İngiltere Premier Lig'inde bulunan Everton FC kulübünün başkanı Bill Kenwright
-Bir kez daha soruyorum ne istiyorsunuz benden ?
-Tamam sakin ol rahatla biraz
-Rahatla mı rahatla mı adamlarınız beni gece yarısı başıma vurarak buraya getiriyor ve sen bana sakin ol diyorsun öyle mi ?
-Aynen öyle
- .....
-Belki biliyorsunuzdur. Önceki teknik direktörümüz David Moyes Manchester United tarafından aklı çelinmiş ve bizi yüz üstü bırakmıştır.
-Hayır bilmiyorum bilmekte istemiyorum.
-Sizi David Moyes'in yerine getirmek ve bizim bir zamanlar Manchester United'ın efsanesi Sir Alex Fergusonumuz olmanızı istiyoruz.
-(Sinirden Gülerek) Dalgamı geçiyorsunuz benle. Ben futboldan anlamam etmem sen bana teknik patronluktan söz ediyorsun.
-Futboldan anlamadığınızı biliyoruz. Sizi buraya getirmeden önce bir yıl boyunca uzaktan gözlemledik ve araştırdık. Ayrıca başarılı olduğunuz taktirde dünya sizi konuşacak manşetlerden inmeyeceksiniz bunu istemez misiniz.
-Hayır istemem ben tek düze hayatımdan memnunum uğraşamam medya falan
-Bilmem ciddiyetimizin farkında mısın.
-Saçmalamayın da bırakın beni yurduma geri döneyim
-Aaaa yeter artık. Kibarlıktan anlamıyorsanız bizde zor yoldan deneriz. Ya bizim teknik direktörümüz olursun ya da