Fransa Ligi'ni tartışabileceğiniz sabit başlıktır.
Fransa Ligi'ni tartışabileceğiniz sabit başlıktır.
PSG, bu sene liderliğin en büyük favorisi. Ama takım kimyası ilk seneden oturmazsa iş başka tabii![]()
Psg ilk maçta Lorient'e hem de evinde 1-0 yenildi.
PSG şampiyonluk yarışında yer alır bence ancak Lille , Lyon , Marsilya gibi takımların son yıllardaki üstünlüğüne ulaşabilir mi hemen(malum Arap patronlar - transfer durumları ) , bu meçhul .
Desteklediğim takım Lille , ancak bu sene olamaz gibime geliyor.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bu yıl hangi kanal veriyor maçları..
umut bulut gol atmış
Tribun Dergi
GOOOOOOLLLLLLLLLLLL: 71' Umut Bulut (Toulouse 1 - Dijon 0)
şu maçları izleyebilsek TV'den keşke..
Toulouse bu sezon şampiyon olur. bkz. Fatih Tekke/Zenit, Gökdeniz/Rubin, Hüseyin Çimşir/Bursaspor..Hepsi gittikleri ilk sezon şampiyon yaptı takımlarını.
![]()
Umut kendini bulmuş Toulouse'da inşAllah devam eder gollerine...Bu arada nekop'a katılıyorum Toulouse şampiyon olursa sürpriz olmaz![]()
Umut'un gol linki var mı acaba ?
Football is simple,but Football Manager is not
http://www.sporxtv.com/futbol/fransa...uSXTVQ26005SXQ çok klas gol atmış be helal olsun umut![]()
Hadi canım bunu bizim Umut mu attıBuz gibi gol.
Football is simple,but Football Manager is not
Sağlam gol atmış valla Umut
Aslanim benimbu adami seviyorum , basarili olmayi en cok hakedenlerden biri.
bizdeki ilk golüde çok klastı. manisaspor maçında çok dar bir açıdan çok güzel bir vuruş yapmıştı ama devamını getiremedi. umarım burada daha başarılı olur. bu arada toulouse'un bordeaux ile yaptığı hazırlık maçına bakın youtubeden falan. adamlar umut'un pres konusunda ne kadar ısrarcı olduğunu bilmedikleri için topu kaleciye atıyorlar kalecide ayağında azıcık dolandırınca umut alıp golünü atıyor.![]()
Kutlama
Fransa 1. Ligi 2. hafta mücadelesinde Umut Bulut'un takımı Toulouse, kendi sahasında Dijon'u 2-0 mağlup etti. Eski futbolcumuz Umut Bulut, Fransa'daki ilk golünü atarak takımına galibiyet armağan etti.
Karşılaşmada Toulouse'nun gollerini 71. dakikada Umut Bulut ve 85. dakikada Paulo Machado kaydetti. Toulouse formasıyla ilk golünü atan Umut Bulut, golün ardından büyük sevinç yaşadı.
Bu sonucun ardından Umut Bulut'un takımı Toulouse 6 puana yükselerek maç fazlasıyla liderliğe yükselirken Dijon ise henüz puanla tanışamadı.
Trabzonsporda unutmamisresmi siteden tebrik geldi.
Geçen haftaki Nice-Toulouse maçını izlemeyenler mutlaka izlesin. Toulouse'lu oyuncunun attığı rovaşota golü görülmeye değer.
Satıldı denen Mevlüt sonradan oyuna girdiği maçta 90'da PSG'yi 2-1 öne geçirdi.Umut Bulut'un Touluse'u karşısında![]()
Mevlüt olayı ilginç olayBende Rennes'e gitti diye biliyodum ama gol atmış PSG'de
http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=233647290018004
Umut devam ediyor![]()
Fransa Birinci Ligi (Ligue 1) takımlarından Toulouse'un Trabzonspor'dan transfer ettiği milli futbolcu Umut Bulut, yeni takımının ligi ilk 5'te bitireceğini umduğunu söyledi.
Milli futbolcu Umut Bulut, ''Toulouse'un ligi ilk 5'te bitireceğini umuyorum'' dedi.
Umut Bulut, Ligue 1'in resmi internet sitesinde yayımlanan röportajında, Fransa'da mutlu olduğunu belirterek, ''Buraya 2 yıl önce gelmek istedim, ancak kulübüm izin vermedi. Bu kez anlaşma sağlandı. Geldiğimden beri her şey yolunda gidiyor. Ligde üst sıraları hedefleyen bir takımız'' diye konuştu.
Sezona iyi başlangıç yaptıklarını söyleyen Umut, ''Umarım sezon bittiğinde de ilk 5'te oluruz. İlk 2'ye bile girebiliriz. İlk 2'ye girmek çok iyi olur, ancak ligi ilk 5'te bitirmek de mükemmel'' ifadesini kullandı.
8 haftada 2 gol atan Umut, ''Türkiye'de her sezon yaklaşık 15 gol atıyordum. Toulouse'da bu sayıyı artırmaya çalışacağım. Bu sezon 15 golden fazlasını atacağımı hissediyorum'' dedi.
Ligue 1'de 8 haftada 17 puan toplayan Toulouse, Paris Saint Germain ve Lyon'un ardından averajla 3. sırada yer alıyor.
CASANOVA: UMUT İHTİYACIMIZ OLAN BİR OYUNCU
Umut'un henüz formunun zirvesinde olmadığını söyleyen Toulouse Teknik Direktörü Alain Casanova da milli oyuncuyu övdü.
Umut'un her sezon 10-15 gol attığını ve yaklaşık 10 asist yaptığını belirten Casanova, ''Umut, ihtiyacımız olan oyuncu. Ancak sabırlı olmamız lazım. İlk kez yurt dışında oynuyor ve yeni bir çevreye uyum sağlaması lazım'' dedi.
M'BENGUE: UMUT SAHADA ÇOK ÇALIŞIYOR
Milli oyuncunun takım arkadaşı Cheick M'Bengue de ''Üst düzey futbolda insanlar oyuncuların performanslarını hemen ortaya koymasını istiyor. Onun için bu kolay değil, ancak uyum sağlamak için çok çaba sarf ediyor ve sahada çok çalışıyor. Performansının hak ettiği kadar gol attığını düşünmüyorum. Ona zaman vermeliyiz. Kulübün onu transfer etmesinin bir nedeni var. O kaliteli bir futbolcu. Bunu Türkiye'de gösterdi. Ligue 1 onun için zor olacak ama ben başarılı olacağını düşünüyorum'' diye konuştu.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
"Lugano katil gibi"
Lyon başkanı Jean Michel Aulas, Diego Lugano’ya ateş püskürdü. Hafta sonu 2-0 kaybettikleri PSG maçı sonrasında konuşan Aulas, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Diego Lugano için oldukça ağır konuştu.
Lyon Başkanı: 'Futbol oynamıyor. Savaşıyor, dövüşüyor.'
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Lugano, Fransa'yı da karıştırdı. PSG'nin Lyon'u 2-0 yendiği maçta sert futboluyla rakip forvetleri yıldıran Lugano'ya Lyon Başkanı Aulas ateş püskürdü: "Ada futbol oynamıyor, savaşıyor, dövüşüyor, kavga ediyor. Sahada katil gibi dolaşıyor. Gomis çıldırmış durumda. Sevgilisinin bile yatakta kendisini bu kadar tırmalamadığını söylemiş. Bu adamın kart bile görmemesi hakemin büyük utancıdır."
![]()
![]()
Sporx ; Fenerbahçe'den PSG'ye transfer olan Diego Lugano, gösterdiği performansla yılın en kötü transferi seçildi.”
5-6 kez oynattılar sonrada bidon seçtiler Fransız aklı işte![]()
Paris Saint-Germain, 35 milyon Euro karşılığında Milan'ın Brezilyalı santraforu Pato'yu transfer etti. (AFP)
Pato satılırsa büyük ihtimal Milan'da Tevez'i alır.
Pastore 43 ederken Pato 35 etmemeliydi. Kazık yemiş Milan. Bu arada kesin olarak Tevez Milan'da.
Pato: "PSG'ye transfer olduğum doğru değil. Milan benim evim ve burada tarih yazmaya devam etmek istiyorum."
PSG ve Manchester City Tevez'in bonservisi icin 29 milyon euroya anlasmaya vardi.
Brezilyalı stoper Alex ve İnter'den Motta ile kadrosunu güçlendirmiş Psg.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir