1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Dağıstan Kartalları / Anzhı Makhachkala ( Sezon I )

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Arrow Dağıstan Kartalları / Anzhı Makhachkala ( Sezon I )

Başkan Süleyman Kerimov hatırlanacağı üzere bu sezon başı itibari ile finansal bir küçülmeye gitmiş,Eto'o,Willian gibi bir çok oyuncusu ile yollarını ayırmıştı.Mohaçkale ziyaretimizde kendisi ile buluştuk ve özel bir görüşme yaptık.Görüşmede başkanın beklentileri düşük maliyetli genç yıldızları bulup bu krizden en az hasar aynı zamanda maximum başarı ile çıkmaktı.Görüşmelerin olumlu geçmesinin ardından kulüple bir yıllık sözleşme imzaladık.

İşte Mohaçkale'nin gururu Anzhi

Anzhi Makhachkala

1991 yılında kuruldu.Lakapları Dağıstan Kartalları.Kulüp sahibi Rus milyarder Süleyman Kerimov.Stadyumları 30.000 kapasiteli Anzhi-Arena.Bundan önce Roberto Carlos ve Eto'o gibi süper starları kadrosuna katarak dünya futbolunda adından sıkça söz ettiren kulübün geçmiş yıllarda ki başarı grafiği ise aşağıdaki gibidir.

Recent Seasons

Kuralları okudum kabul ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kulüp ile yapılan anlaşma sonrası takım yapısını görmek istedim ve eksik bölgeleri tespit ettim.Transfer bütçemizin olmaması (13/14 yaması olduğu için bütçe ile başlamadım) kontratı bitmiş oyunculara yöneltti fakat onların arasında da bizi isteyen çok olmadı.Bu yüzden isim olarak çok önemli oyuncularla anlaşamadık.Derken lig başladı.Onun yanısıra avrupa ligi elemelerinde rakibimiz Aalborg oldu.

Şu ana kadar yapılan transferler

Lig Maçları Ve Avrupa Ligi Maçları

Rusya Ligi Puan Durumu

Aalborg maçı bizi çok üzdü böyle bir mağlubiyeti beklemiyorduk.Artık çok çalışıp Rusya ligi'ni önemli bir konumda bitiriceğiz ve Avrupa kupalarında kulübü temsil edeceğiz.

Mesaj Yetkileri