1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Temsilciye Ortaklık Teklifi

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

Default Temsilciye Ortaklık Teklifi

Biri açıklarsa sevinirim. Brumaya %25'i çin 750 teklif ettim. Altta kabul et yada reddet çıktı. Kabul et diyince temsilci satışa sundu %25i filan. Tam çözemedim işi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

hiç bi bilgim yok sadece tahmin ediyorum. Ekonomik açıdan bir hamle sanırım bu. Mesela bir oyuncu var. Siz bu oyuncunun ileride yüksek bedele satılacağını düşünüyosunuz. Ama oyuncuyu almak istemiyosunuz ve ya alamıyosunuz. Bu sefer %lik olarak alıyosunuz.
    Ve ya satıyosunuz. O sefer de sizde kalmasını istiyosunuz ama maddi gelire de ihtiacınız var. Bu sefer de %lik olarak satıyosunuz.
    Bu dediklerim sadece tahmimdir
    turksportal...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ben Ankaragücü ile oyun açtığım için transfer yapamıyorum henüz. Ama hani bazen kulüplerimiz transfer yaparken bir Uruguay ya da Kolombiya kulübüne bonservisinin bir kısmı o kulüpteymiş diye komisyon ödüyor ya, tahminimce öyle bir şey.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Tam olarak yatırım işi. Takımda yer bulamayacağını ya da alamayacağınızı düşündüğünüz bi adamın bonservisine ortak oluyorsunuz kulüp olarak. Diyelim ki % 25ini aldınız 500k'ya.Adam büyük yıldız oldu ve 20m'a satıldı. 5m'u size geliyor. Ya da satılmadı ama size para lazım elinizdeki hisseyi satışa çıkarıp anlaştığınız bedelle satıyorsunuz gelir elde ediyorsunuz. Futbolcu borsası gibi. Hisse alıp satıyorsunuz. Zarar da edebilirsiniz kar da.

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

Fakat kaç teklif edersek edelim kabul et reddet çıkıyor. Onu anlayamadım ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son kararın mı gibi bir sey sanırım
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Arkadaşlar bugün bu sistemi tam olarak çözdüm. Öncelikle kendi oyuncunuzu baz alarak söyleyeyim. Mesela Almeida sizin oyuncunuz ve bunun bir kısmını temsilcisine satmayı öneriyorsunuz ve temsilci ilgilenirse sizden önerdiğiniz kısmı satın alıyor. Oyuncunun satışı söz konusu olduğunda oyuncuda ki kendi hakkını karşı taraf öderse almış oluyor. Eğer ödemezse yine o hakkı kendinde kalıyor.

Başka bir oyuncunun temsilcisinin oyuncunun bir kıısmını alması konusunda önerirseniz ve temsilci oyuncusunun önerdiğiniz kısmını alırsa bu oyuncuyu transfer etmek isterseniz yararlı oluyor. Mesela Gaitan için Benfica 9M istiyordu ben temsilcisini yüreklendirip %50'lik kısmını almasını sağladım ve klübün istediği ücret yarıya düştü bende futbolcunun yarısını almış oldum. Bu yüzden almak istediğiniz futbolcularda kullanırsanız bu özelliği kendi yararınıza olur. Oyuncuyu çok beğenme durumunuzda iyi bir mali zamanınızda tamamını alabilirsiniz. Fakat önemli bir notu aktarayım %50lik kısmını aldığınız için satışında %50lik kısmına sahip olabilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Bu olayı tam olarak nereden yapabiliyoruz, ben bulamadım ?

Edit : Buldum.
    Last edited by rapX : 21.Ekim.2013 at 19:11 Reason: Buldum

İngiltere de %100 ü almassan futbolcu oynamıyo mesela

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zaten oyunda bu olayın belli liglerde aktif olması lazım değil mi ? Türkiye liginde gerçek hayatta yok böyle birşey...
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri