Külüp Logosu
Külüp Bilgileri
Külüp Özeti
Külüp Geçmişi
Hazırlık Maçlarımız
Taktiğimiz
Son Dakika!
Külüp Logosu
Külüp Bilgileri
Külüp Özeti
Külüp Geçmişi
Hazırlık Maçlarımız
Taktiğimiz
Son Dakika!
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Kariyerinizde başarılar dilerim.![]()
So what?
Saike
Güzel seçim Selim başarılar
gerçekte 1 haftası 1 haftasına tutmayan bir takım başarılar![]()
Başarılar Takipteyim![]()
Uzun soluklu ve güzel bir kariyer bizi bekliyor sanırım , başarılar![]()
başarılar 1 takipçi daha![]()
Başarılar![]()
ooo başarılar abi![]()
Başarılar kardeşim![]()
Basarilar hocam..
Başarılar.
Başarılar hocam , Schalke 04 iyidir![]()
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim beyler, umarım uzun ve keyifli bir kariyer aktarırım sizlere
Hazırlık Maçları
Schalke ile ilk defa oynadığım için oyuncuları ve futbol şeklini bilmiyordum bende bu yüzden orta sahayı kalabalık tutup pas yapan bir takım halini getirmek için hazırlık maçlarını ayarladım ve maçlarda çok iyi verim aldık ta ki Manchester United'e kadar, rakibimiz epey güçlüydü ve işimiz zordu fakat 1-0 öne geçtik daha sonra skoru koruyayım derken 3 gol yiyip 3-1 maçı bitirdik ama yinede iyi iş çıkardığımıza inanıyorum.
Lige iyi bir başlangıç yaptık ve devam ettik. Oynadığımız pasa dayalı futbol işlediğini gösteriyordu fakat Bayern karşısında öyle bir taktiksel hata yaptım ki işleyen sistemi kontra olarak değiştirince futbola adapte olamayıp Bayern'in futboluna maruz kaldık. Ezici bir skor aldılar fakat bunun acısını çıkartmayı biliyorum ama sadece zaman lazım. Daha sonra Şampiyonlar ligi maçı araya girdi ve moralsız bir takım zorlu bir maça çıktı aldığımız galibiyet sonrası yine yenilmemiz kötü olsada oynadığımız futbol iyi fakat sadece defansımızda ani hatalar ve pas trafğini tıkanması bizi etkiliyor onuda zamanla aşacağımızdan eminim.
Kolay rakibimize karşı yedek takımımız galibiyet alarak üst tura çıktık!
Eleme turlarında aldığımız iyi skorlar bizi zorlu bir gruba sürüklediğini bilmiyorduk fakat herşeyi başarabileceğimiz bir gruba düştük! İlk maçımız Napoli olmasına rağmen 3-1 gibi ezici bir skor alarak Napoli'yi İtalya'ya eli boş gönderiyoruz!
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Bayern iyi çırpmışŞL'de gayet iyiyiz
Başarılar Miko (:
Başarılar Selim abiBayern Münih affetmemiş yalnız.
![]()
ŞL süper gidiyor gerçekten , Bayern normal![]()
bayerni fazla takmaya gerek yok onun dışında iyi![]()
Kariyerinde başarılar. Bayern maçı olmamışŞLde ise çok iyiyiz böyle devam. Draxler'e iyi bak
![]()